BALASSAGYARMAT IDŐJÁRÁS

Dócs Dávid: Győzike-show, vagy amit akartok!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alapító alelnöke, az országgyűlés jegyzője sajtótájékoztatót tartott a saját választókerületében, Nyugat-Nógrádban, ahol az új év második napján az volt a legfontosabb feladata a térség Fideszes országgyűlési képviselőjének, Balla Mihálynak, hogy átadja a kormánypárt új "prominensének" a tagkártyáját, aki jött, látott és győzött.

Dócs ekképp értékelte a sokak számára megrázó, de könnyen feledhető eseményt: 2022-ben a Mi Hazánk erős évet zárt, hiszen a semmiből jutott be a magyar országgyűlésbe, ahol azon dolgozik, hogy az eddig váltópolitikát folytató több, mint három évtizede kormányzó pártok helyett az embereknek egy valóban a magyar érdekeket képviselő és szem előtt tartó politikát kínáljon, mely nem csak szlogenként mantrázza, de képes is elhozni a várva-várt szebb jövőt. Ennek a folyamatnak a része a vidéken való megerősödésünk is, -mely a választási eredményeket tekintve Nyugat-Nógrádra kiváltképp igaz- aminek egyik mérföldköve a balassagyarmati irodánk megnyitása is, melyet több, mint száz fővel ünnepeltünk meg az év utolsó napján. Ezzel szemben a Fidesz erősen kezdte az évet, a "kenyeret és cirkuszt a népnek" módszer -melyet az elmúlt években tökélyre fejlesztett- egy újabb állomásához érkezett, ahol a kenyér szépen lassan elmarad, köszönhetően az árrobbanásszerű drágulásának és a több, mint 20%-os inflációnak, viszont a cirkusz minden eddiginél nagyobb fokozatra kapcsolt, melyet jól példáz, hogy hátrahagyva a fiatal demokratákat, elengedve a polgári körök kezét, lassan a kilátástalanság mocsarába fojtva az értelmiséget, helyettük a legbefolyásolhatóbb társadalmi csoportok felé nyitva felvették a soraikba Gáspár Győzőt.

A "nemzet Győzikéje" ha nem a róla elnevezett show-ról jut az emberek eszébe, akkor a ripacs, sokak zsebében bicskanyitogató, ostoba viselkedéséről, vagy a pár éve történt adócsalásáról már biztosan. Nos, egy új fejezethez érkezett ezáltal a nagyobbik kormánypárt, melynek ha zászlóshajója nem is, de a tavalyi március 15.ei ünnepség óta a fő zászlóvivője Győzi, mely nagy valószínűséggel Kis Grofó után a valami megmagyarázhatatlan oknál fogva még mindig a Fideszben maradt nemzeti tábor utolsó ledöfése, megcsúfolása. Ennyit a konzervatív értékekről, új év, új trend, eljött az "Istenkirály" korszaka, a megvilágosodás után az utolsó nemzeti majd kapcsolja le a villanyt! Az alelnök azzal zárta gondolatait, hogy amíg a Fidesz ripacskodó adócsalókkal bástyázza körbe magát, addig az ő pártjuk, a Mi Hazánk Mozgalom tábora továbbra is a tisztességes, becsületes magyar emberekkel gyarapszik, szerencsére egyre nagyobb számban.

A Fidesz újonnan igazolt "önpusztító nagyágyúja" jól tükrözi, hogy a regnáló kormány és annak helyi képviselői milyen jövőképet szánnak Nyugat-Nógrádnak, hogy kik azok, akikre építi a politikáját, akikre számít a hatalomban maradása érdekében. "Mi nem ilyen jövőt, nem ilyen országot, nem ilyen megyét és nem ilyen politikát képzeltünk el a gyerekeink számára, s megteszünk mindent azért, hogy ebből a jelenlegi mocsárból emelkedő pályára álljunk!"

Cservenák Mihály

Palóc Hírnök

2694 Cserháthaláp Petőfi Sándor Út 12.

Kiadó neve: Dócs Dávid

Kiadásért felelős: Dócs Dávid

Szerkesztésért felelős: Cservenák Mihály György

© Palóchírnök. All Rights Reserved. Design by HTML Codex