BUDAPEST Időjárás

A dollárbaloldalra hárítja a Fidesz a szankciók támogatását

A Fideszközeli médiumok előszeretettel hangoztatják, hogy a dollárbaloldal támogatja a szankciókat. Ez tény és való, de azt eddig is tudtuk, hogy a baloldali „összekülönbözés” haza- és nemzetellenes és bármilyen gazságra képesek, hogy a magyar nemzet és nép ellenérdekeit kiszolgálják.

Mindemellett a Fideszhez köthető Alapjogokért Központ a következőt írja:

Azt írták: az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz - fogalmaztak.

Az AK szerint a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték - tették hozzá.

"Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik" - olvasható a bejegyzésben.

Ennek oka az AK szerint egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik; azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

"Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait" - írták.

Hozzátették, április 3-hoz hasonlóan meg lehet üzenni a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy "nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére" és "a magyarországi dollárbaloldalra". – írja az MTI.

A probléma viszont ott van, hogy Orbán Viktor nem csak az eddigi szankciókat szavazta meg – majd hangoztatta, hogy a szankciók nem működnek – de a legújabb szankciós-csomagot is támogatta.

Cservenák Mihály György

Palóc Hírnök

2694 Cserháthaláp Petőfi Sándor Út 12.

Kiadó neve: Dócs Dávid

Kiadásért felelős: Dócs Dávid

Szerkesztésért felelős: Cservenák Mihály György

© Palóchírnök. All Rights Reserved. Design by HTML Codex