Rátámadt vendéglátójára és megszúrta egy csavarhúzóval

A Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint elrendelték egy 19 éve salgótarjáni férfi letartóztatását, akit több bűncselekmény elkövetésével is vádolnak.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi június 21-én a salgótarjáni autóbuszmegállóban találkozott egy ittas férfival, akivel szóváltásba bocsátkoztak majd közösen vettek egy üveg alkoholt, amit el is fogyasztottak. A férfi felajánlotta a gyanúsítottnak, hogy az autóbusz indulásáig várakozzanak a közeli lakásában, ahol a két férfi „füst” nevű bódító anyagot is fogyasztott. – fogalmaz a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

A lakásban a sértett elmesélte a gyanúsítottnak, hogy az autója a ház előtt áll, mire az elhatározta, hogy ellopja azt. Mikor a sértett elment a mosdóba, a vádlott magához vett egy csavarhúzót, mellyel a többször háton, mellkason és tenyéren szúrta a visszatérő sértettet. Ám szerencsére sikerült elmenekülnie és segítséget kérnie, miközben a vádlott az idő közben megszerzett indítókulccsal a kocsiba szállt és elhajtott vele.

Hosszas üldözés után a rendőrség sikeresen megállította a 19 éves fiatalt.

A fiatal férfi terhére róható továbbá, hogy 2023. május 21. napján egy salgótarjáni benzinkúton egy ismerőse autójában ült, és amíg a sértett bement az üzlethelyiségbe, hogy kifizesse a tankolt üzemanyag árát, a terhelt átült a volán mögé, és elhajtott az autóval, majd eladta azt. – olvasható az ugyeszseg.hu oldalán.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a felfegyverkezve elkövetett rablás, a súlyos testi sértés kísérlete és a lopás miatt indítványt tett a büntetett előéletű férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró az elkövető jelenlétének biztosítása és a bűnismétlés veszélye miatt el is rendelt. A bíróság döntése végleges.

Kiemelt kép: ugyeszseg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak