A multikulturalizmus bukása

Növekvő bevándorlás, növekvő kivándorlás, a nemzeti identitás felszámolása, a nyugati civilizáció alkonya.

Bizonyos szempontból félreérthető a cím, amennyiben nem vagyunk restek figyelembe venni azt az egyszerű tényt, miszerint a multikulturalizmus azon ideológiák egyike, melyek már abban a pillanatban elbuktak, amint életre hívták őket. Hogyan képes halálra ítélni magát a születése pillanatában egy ideológia? Úgy, hogy egy utópia.

Tekintve, hogy az utópiák megvalósíthatatlan eszmerendszerek, egy pillanat erejéig is tudományos képtelenség aktualizálni őket a gyakorlatban egy társadalmi berendezkedés alapköveként, vagy akár egy egész civilizációra kiterjedő korszellemként.

A hazai baloldal – bármilyen furcsa is e két szót egymás mellett látni – szerint fenyeget a kivándorlás, a kormánypárt szerint pedig fenyeget a bevándorlás. De a helyzet az, hogy mindkét probléma évtizedes viszonylatban fenyegeti hazánkat.

A liberális hippizmus, a genderizmus, és a radikális feminizmus együttes és globális tombolásának szisztematikus kibontakozását követően az elmúlt évtizedben tanúi lehettünk egy olyan folyamatnak, amely napjainkban is minden erejét bevetve igyekszik tinta helyett vérbe mártogatott tollával átírni Európa történelmének lapjait. Ez a folyamat: a migráció.

Az özönvízként ránk zúduló bevándorlási hullám ideológiai alapköve pedig nem más, mint a multikulturalizmus, mely immár negyedik pusztítóként eredményes haláltáncnak biztosította kezdetét, mely az európai embert napról napra a legmélyebb szakadék szélére terelgeti.

A 21. század hajnalán kezdetét vette Kelet-Közép-Európában egy nyugatra kiáramló emigráció. Majd a 2010-es években a globális rombolás újabb építőkockájaként megkaptuk a vállunkra a Közel-Keletről beáramló migrációt.

Mára pedig odáig kényszerültünk jutni, hogy a büszke nő, Európa lassan eldobja koronáját, mert egyízben kebelezi be és emészti fel könyörületet nem ismerve egy másik civilizáció. Pedig a folyamat beköszöntével bizony akadtak jópáran, akik ellenálltak. Köztük a mi hazánk is.

Dávid ugyan legyőzte Góliátot, de a történelem ezúttal úgy rendelkezett, hogy egy nemzetközi hatalom erősebbnek bizonyuljon, az igazságnál. Ezért is bátorkodtam globális rombolásnak nevezni e folyamatot. Ugyanis ezt a történetet, globalista erők írják.

Kétségkívül szokatlan ezt a rombolás építőkockájának nevezni. De tény, hogy hiába építik az új világrendet, annak alapköveként funkcionáló ideológiája igyekszik – megint csak azt kell mondanunk – minden erejét bevetve lerombolni az emberben mindazt, amely emberré teszi. A szóban forgó eszme azon új világrend előhírnöke, mely immár napjainkban zajló gyakorlati realitásként igyekszik lépésről lépésre felszámolni a nemzetállamokat, leradírozni a világtérképről az országhatárokat, és egyetlen szuperállam megdönthetetlen uralma alá taszítani az egész emberiséget. Többek között ilyen liberális hippi ideológia a multikulturalizmus.

A multikulturalizmus nem tanácsolja, nem kéri, hanem követeli a 3. évezred emberétől, hogy miután megfosztották őt erkölcsi és nemi, most váljon meg önként a nemzeti identitásától is. Még ha fáj is elveszítenie. Tagadja meg kultúráját, felejtse el ősei múltját, melyből táplálkozhat, köpjön rá szent ünnepeire, végül tépje ki gyökerét hazájából is, hogy hontalan kozmopolita globálfogyasztóként beállhasson a sorba. Ez a már jól ismert eltörlés „kultúrája”.

Beszélhetnénk a multikulturalizmus diadaláról is, hiszen a regnáló korszellem egyik legfőbb alappilléréről van szó. Csakhogy a különböző kultúrák sokszínű együttélését beharangozó utópisztikus jövőkép kísérlete mára szemlátomást kudarcot vallott. Az iszlám világ beintegrálása a keresztény civilizációba a liberális hippi korszellem parancsára, iszlamisták által levágott keresztény és liberális hippi fejeket eredményezett. A tolerancia hírnökei az idő múlásával olyannyira toleránsok lettek, hogy az intoleránsokat intolerálókat – ezek vagyunk mi – ugyan továbbra sem tolerálják, de az intoleránsokat – ők azok, akik a toleránsok szerint mi vagyunk, de valójában azok, akiket mi nem tolerálunk, és a toleránsoknak sem kellene – tolerálják. Így a diadal tárgytalan.

De vajon mi a végső cél? Tévedés azt hinnünk, hogy e folyamat legvégső szándéka Európa iszlamizációja. Az csupán az első lépés. Megsúgom a nagy titkot: Európa elpusztításának folyamata két lépcsőfokból áll. Az első lépés az iszlám világ beintegrálása a keresztény civilizációba. Ezt követően kerül sorra a második lépés, amikor is a két egy térfélre erőszakolt kultúra, egymást pusztítja el. Végül nem marad más, mint az európai társadalmat megszámlált napjainkban is rémuralomba taszító márkabálványozó társadalom identitásmentes identitása, a fogyasztás kulturálatlan kultúrája.

Ha egy üvegbe beleteszünk ötven vöröshagymát és ötven lilahagymát, nem történik semmi. De ha az üveget felrázza valaki, a hagymák szétzúzzák egymást. Pedig az ellenség végig az volt, aki felrázta az üveget.

Miért akarnák emberek lerombolni az emberben mindazt, amely az embert emberré teszi? Miért akarná az egyén a végletekig kiterjeszteni az individuum szabadságát? Miért akarna az ember a homo sapiens szintjéről a homo deus piedesztáljára emelkedni, hogy abban a pillanatban, amint megérinti az eget, a legmagasabb szintről a legmélyebbre zuhanjon? Miért akarna a magát haladó szelleműnek önkéntesen elnevező ember istent játszani, hogy aztán önmagából kifordulva állattá alacsonyodjon? Miért akarná az ember megélni, önmaga alkonyát? Ezek jó kérdések. De vajon, megleljük valaha a válaszokat?

Kiemelt kép: britannica.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Idén már nem lehet szülni a balassagyarmati kórház szülészetén

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház – Rendelőintézet közleménye szerint az idei évre, a Szülészet- Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátást szüneteltetik. A balassagyarmati kórház helyzetéről többször is írtunk már, Dócs Dávid országgyűlési képviselő pedig több alkalommal is jelezte az Országgyűlés felé az intézmény problémáit. Ennek ellenére a kormány nem tett semmilyen lépést annak érdekében, hogy a szülni […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Adománygyűjtés egy gerincvelő műtéten átesett gyermeknek

Egy olvasónk kérte, hogy tegyük közzé az alábbi szöveget, melyet egy elkeseredett apuka tett ki a Facebookra. Ebben egy gerincvelő műtéten átesett gyermek szülei kérnek segítséget, hogy gyermekük újra lábra tudjon állni. „Kedves Rokonaim, Barátaim, Ismerőseim! Eddig nem szerettünk volna beszélni róla, de most eljött az idő amikor is muszáj segítséget kérnünk Kisfiunk Máté számára.. […]

Továbbiak