Dócs Dávid: „a csendőrség visszaállítását szorgalmazzuk” – közlemény

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy Pintér Sándor azt ígérte, hogy két hét alatt rend lesz. Ezzel szemben a közbiztonság állapota nem javult az elmúlt három ciklusban.

A képviselő hozzátette, hogy a napokban a Nógrád vármegyei Jobbágyiban történt egy súlyos eset, melyben egy idős hölgyet, saját ingatlanjában, fényes nappal támadott meg egy harminckét éves bűnöző.

A közleményben kitért arra is, hogy a Mi Hazánk Mozgalom programja nem csak a közbiztonság megerősítésére, de a prevencióra is nagy hangsúlyt fektetne. Ezen felül a büntetési tételek kiszabását is szigorítaná, a legkiszolgáltatottabbakkal szemben. Továbbá hozzátette, hogy szorgalmazzák a csendőrség visszaállítását.

A teljes közlemény alább olvasható.

KÖZLEMÉNY
Két hét helyett tizenhárom év is kevés volt a rend megteremtéséhez!

A Nógrád vármegyei Jobbágyi az elmúlt hetekben is a közbiztonság tarthatatlan helyzete miatt került a médiába. Egy harminckét éves bűnöző tört be egy idős nénihez, akit súlyosan bántalmazott, majd ezután kirabolt.

Pintér Sándor belügyminiszter 2010-ben azt ígérte két hét alatt rend lesz az országban, azonban láthatjuk ebből a felháborító esetből is, hogy ehhez három kormányzati ciklus is kevés volt az Orbán-kormánynak. Magyarországon továbbra sincs közbiztonság, hiszen védtelen idős magyar embereket támadnak meg fényes nappal a saját ingatlanjukban, nem becsülve egész életük munkája által megteremtett értékeiket sem.

A Mi Hazánk Mozgalom programja – a kormány be nem tartott ígéretével szemben – megerősíteni a közbiztonságot hazánkban, s elsősorban a prevencióra helyezni a hangsúlyt, ezért ismételten a csendőrség visszaállítását szorgalmazzuk, valamint a büntetési tételek lényeges szigorítását a legkiszolgáltatottabbakat bántalmazókra!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke

Ha érdekesnek találta, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves Közéleti

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Egy sajtótájékoztató, majd egy lakossági fórum keretein belül mutatta be Virradat Program nevű pártprogram-füzetét, azon belül pedig ifjúságpolitikai javaslatait a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke, dr. Pápai Ákos, valamint a Mi Hazánk Ifjai alelnöke, Cservenák Mihály György. A párt és az ifjúsági szervezet többek között a fiatalok megélhetési problémáira szeretne választ adni. Dr. Pápai […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Mellékhelyiségben bujkált egy autótolvaj, elfogták

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni férfi ellen. A police.hu tájékoztatása szerint a férfi november 23-án délelőtt Salgótarjánban, a Zöldfa úton beült ismerőse ott parkoló kocsijába, melyben sofőr nem volt, csak utasok. A két fiatalkorút megfenyegette, hogy szálljanak ki, majd a tulajdonos […]

Továbbiak