Dócs Dávid: „a csendőrség visszaállítását szorgalmazzuk” – közlemény

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy Pintér Sándor azt ígérte, hogy két hét alatt rend lesz. Ezzel szemben a közbiztonság állapota nem javult az elmúlt három ciklusban.

A képviselő hozzátette, hogy a napokban a Nógrád vármegyei Jobbágyiban történt egy súlyos eset, melyben egy idős hölgyet, saját ingatlanjában, fényes nappal támadott meg egy harminckét éves bűnöző.

A közleményben kitért arra is, hogy a Mi Hazánk Mozgalom programja nem csak a közbiztonság megerősítésére, de a prevencióra is nagy hangsúlyt fektetne. Ezen felül a büntetési tételek kiszabását is szigorítaná, a legkiszolgáltatottabbakkal szemben. Továbbá hozzátette, hogy szorgalmazzák a csendőrség visszaállítását.

A teljes közlemény alább olvasható.

KÖZLEMÉNY
Két hét helyett tizenhárom év is kevés volt a rend megteremtéséhez!

A Nógrád vármegyei Jobbágyi az elmúlt hetekben is a közbiztonság tarthatatlan helyzete miatt került a médiába. Egy harminckét éves bűnöző tört be egy idős nénihez, akit súlyosan bántalmazott, majd ezután kirabolt.

Pintér Sándor belügyminiszter 2010-ben azt ígérte két hét alatt rend lesz az országban, azonban láthatjuk ebből a felháborító esetből is, hogy ehhez három kormányzati ciklus is kevés volt az Orbán-kormánynak. Magyarországon továbbra sincs közbiztonság, hiszen védtelen idős magyar embereket támadnak meg fényes nappal a saját ingatlanjukban, nem becsülve egész életük munkája által megteremtett értékeiket sem.

A Mi Hazánk Mozgalom programja – a kormány be nem tartott ígéretével szemben – megerősíteni a közbiztonságot hazánkban, s elsősorban a prevencióra helyezni a hangsúlyt, ezért ismételten a csendőrség visszaállítását szorgalmazzuk, valamint a büntetési tételek lényeges szigorítását a legkiszolgáltatottabbakat bántalmazókra!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke

Ha érdekesnek találta, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak