Két szebb napokat látott párt, összefogna az FKgP a Jobbikkal

Dócs Dávid a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselő és Hajdara Roland az FKgP egykori elnöke közös közleményben fejtették ki álláspontjukat a szebb napokat megélt FKgP és a szebb jövőre érdemes Jobbik (Konzervatívok?) szövetségkötési szándékával kapcsolatban.

Szövetségkötés hírével próbálnak reflektorfénybe kerülni az FKgP hiénái és a szebb jövőt elsikkasztó Jobbik vezetői!

A jelenleg felszámolás alatt álló Független Kisgazdapárt „képviseletében” szándékozik szövetséget kötni a Jobbik Konzervatívokkal Balogh Károly. Jó képet ad a Jobbik állapotáról az a tény, hogy szövetséget köt egy felszámolás alatt álló párt be nem jegyzett „elnökével”. Mindkét párt egykor szebb jövőre érdemes politikai tömörülés volt, melyek a vidék problémáira keresték elsősorban a megoldásokat, ám az elvtelenség és a megélhetési politikusok lezüllesztették mindkettőt. Így most két olyan alakulat akar szövetségre lépni, amelyeknek a múltjukon kívül se nevük, se hátterük, se szavazóik nincsenek.

Balogh már többször feltűnt a párt életében, nyomában mindig káosz és pusztulás járt, s legutoljára a Budapesti Ítélőtábla 1.Pf.20.234/2023/8/II. számú jogerős ítélete mondta ki, hogy Balogh Károly nem elnöke az FKgP-nek. A hitelesség jegyében 2022-ben az összbaloldali miniszterelnök-jelölttel, Márki-Zay Péterrel kötött szövetséget, majd a Momentumot támogató, a rablóprivatizációban kulcsszerepet betöltő, a magyar feldolgozóiparra az utolsó kenetet feladó volt államtitkárral, Raskó Györggyel „bizniszelt” egyet a lepattanó dollárokban reménykedve, most pedig a szavazóit elveszítő, de pénzzel még rendelkező Jobbik szövetségeseként került megint a sajtóba. Ami azért is érdekes, mert az FKgP-t a hiteles bírósági nyilvántartás szerint az ERMETA Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. felszámolója Lázár Sándor felszámolóbiztos képviseli. Így fiktív Balogh elnökként való szereplése, mivel a felszámolás miatt legális politikai vezetése nem lehet a pártnak, így szimplán visszaéltek annak nevével.

Ezen jelenség jogtalanságán túlmutat az a tény, hogy minden jóérzésű Kisgazdában és a politika nem balliberális térfelén álló ember számára gyomorforgató, hogy a nemzetet soha el nem áruló történelmi pártot egy lapon próbálják említeni a kommunisták utódpártjaival kollaboráló, önmagát már definiálni sem képes Jobbikkal. Ez méltatlan továbbá Kovács Béla, Nagy Ferenc, Tildy Zoltán és még sok Kisgazda vezető emlékéhez is. Másrészről kötelességünknek érezzük megvédeni az FKgP szellemi értékeit a párt volt elnökeként és a Mi Hazánk Mozgalom – a két párt között 2019-ben létrejött szövetséget előkészítő – alelnökeként.
A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt utolsó hivatalos politikai szövetségét a Mi Hazánk Mozgalommal kötötte egy antikommunista együttműködési megállapodás keretében, melyet soha senki nem mondott fel, tehát a mai napig érvényes, s nem kérdés, hogy azt a szellemi örökséget, a vidékkel való szoros kapcsolatot, ami az FKgP politikáját fémjelezte, mára egyedül a Mi Hazánk Mozgalom képviseli!

Hajdara Roland, az FKgP volt elnöke és
Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, az országgyűlés jegyzője”

Ha tetszett a cikk, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Kiemelt kép: mihazank.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Jobbikos képviselő: „Megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt”

A Fidesz után a Jobbik képviselői is tudnak alkotni és meglepetéseket okozni. Igaz ugyan, hogy a szóban forgó eset csak egy „poén”, mégsem tagadhatjuk le lelkiismerettől felmentve, hogy közel olyan botrányos, mint Novák Katalinék legutóbbi gusztustalansága. Már 2019-ben a balliberális oldallal való érdekszövetség megkötését követően is tömegeknek fordult fel a gyomra a Jobbiktól. Hát vajon […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Nyilvánosságra hozta a kegyelmet kapott pedofil adatait a Mi Hazánk!

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi a homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin leváltását. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Önök megpróbálták eltitkolni, hogy Novák Katalin államfőként kegyelmet adott a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő K. Endrének! – fogalmazott legutóbb benyújtott indítványában a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, Novák Előd. Ezt követően a képviselő nyilvánosságra hozta […]

Továbbiak