Feláldozhatók, megmondóemberek – Fidesz kampány csőre töltve

Így farsang alkalmával a Fidesz beöltözött egy következetes kormánynak, így nem csoda, hogy elővették a feláldozhatók lapot. Persze hogy megtették, amikor ilyen szintű közfelháborodás mellett szorongatta őket az önkormányzati és EP kampány is. Hát kérem ez nem egy betervezett botrány volt, ráadásul kritikus intervallumon belül történt. És persze nem hiányozhatnak a felkészült megmondóemberek sem.

Ahhoz, hogy jobban megértsük a lemondások mögött álló pszichológiát, némi magyarázat szükséges. Gyakran előfordul a bürokráciában, hogy amikor túl sok a munka, a képviselők, kormánytagok az alárendeltekre osztják ki a feladatokat. És hát amikor több ezer bűnöző szabadon bocsájtásáról van szó, akkor bizony a munka feltorlódik. Elolvasni a kartonjaikat, átnézni a előéletüket, mivel vádolták meg, miben találták bűnösnek őket és a többi.

Nem állítom, hogy ez áll a dolog hátterében, de nem lenne nehéz elhinni azt sem, hogy egy alkalmazott nézett el valamit nagyon, és egy pedofil bűntársát engedték szabadon.

De!

Nem kell mentegetni senkit, ez egy egyértelmű és megbocsájthatatlan hiba volt.

Természetesen minden Fidesz-közeli média akkorákat hallgatott, hogy még a holdról is látszott. Várták a főnök reakcióját. Aztán jött Orbán Viktor és megmondta: ők bizony alkotmánymódosítást hajtanak végre, hogy többé ne kaphasson kegyelmet egy pedofil, vagy pedofil bűntárs sem. Ezen a ponton Novák Katalinnak felelősséget kellett vállalnia, ami lássuk be, egy igencsak alapvető dolog lenne. És megszólaltak a harangok, Bohár Dániel és a Fideszes megmondóemberek videói úgy öntötték el a Facebook hirdetői helyeit, mint az Ipoly az árterületét. A Meta számláján meg úgy kezdtek pörögni a magyar adófizetői forintok, mint Dagobert bácsi szemében a dollárjelek.

A megoldás azonnal megvolt: „bezzeg Gyurcsány nem mondott le”. Nyilván fent megmondták nekik: „srácok-srácok, itt az EP és az önkormányzati kampány, most mindent bele kell adni, hogy az emberek nehogy minket hibáztassanak, hogy két magas tisztségű politikusunk is orbitális hibát követett el. Ezt is kenjük Gyurcsányra – félreértés ne essék, a baloldalon is estek meg „furcsa” esetek – végtére is ezért nem számoltattuk el.

A feláldozhatók feláldozva, a megmondóemberek csőre töltve, Gyurcsány Gyurcsányozva, tehát a Fidesz készen áll a kampányra.

A közgazdaságtanban van egy módszer, melynek a lényege, hogy az azonos viselkedési mintákat veszi alapul. Ezt a Fidesz olyan ügyesen kijátssza, hogy az egy évtizedes munkája alatt hatalmas tömegeket tudott vezetni a legprimitívebb – beavatott körökben 1.0-ásnak nevezett – kommunikációval.

Amíg a Baloldal és a Fidesz egymást marják, gondoljunk arra, hogy úgy kakaskodnak egymással, hogy a baloldali Jámbor András mozgalmából is került elő pedofil botrány, és hát Kaletát sem felejtette a nép. És nem, a hiedelemmel ellentétben a választó nem csak 2 hétig emlékszik valamire. Nem véletlenül kell nem csak megmagyarázni az esetet, hanem másra kenni.

A következő választáson eldől, hogy a pedofilsimogató baloldal, az álkeresztén, álkonzervatív Fidesz, vagy a tiszta előéletű Mi Hazánk lesz a leginkább befutó szerepben.

Ha tetszett a cikk, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Kiemelt kép: ATV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb kategória

Egyre nagyobb üzlet a szexrobot-ipar

A szélsebesen fejlődő technológia rengeteg dologban könnyíti meg a hétköznapjainkat a 21. században. De mint minden másnak, ennek a kérdésnek is érdemes megvizsgálni az árnyoldalát. A TheVR YouTube-csatorna a napokban egy videójában felhívta rá a figyelmet, hogy bizony eljutottunk arra szintre, hogy 2050-re az átlagember már többször fog szexuális kapcsolatba lépni egy géppel, mint egy […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Salgótarjánban is migránsmunkásokra cserélik a magyar munkaerőt

„Salgótarjánban is migránsmunkásokra cserélik a magyar munkaerőt!” címmel tett közzé Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője egy közleményt, melyben felháborodásának ad hangot, hogy a „munkaerőhiányt pótló” vendégmunkásokra cserélik a magyar dolgozókat Salgótarjánban is. Közlemény: „Salgótarjánban is migránsmunkásokra cserélik a magyar munkaerőt! A Fidesz 2023-ban kitárta Magyarország kapuját a harmadik világból érkező vendégmunkások előtt. A […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Dócs Dávid: A Mi Hazánk igazságot követel a gúnyhatáron túli magyar közösségeknek

Közleményt adott ki Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a határon túli magyarok jogainak helyreállításáról, melyet alább változtatás nélkül közlünk. „KÖZLEMÉNY A felvidéki magyarság gyalázása ismét komoly büntetés nélkül maradt Szlovákiában! Az őshonos magyar kisebbségek gyalázása a környező országokban a politika és a helyi soviniszták által gyakran használt módszer. A Dunaszerdahely labdarúgó csapatának […]

Továbbiak