Öngyilkos lett a pedofil antifa

Öngyilkos lett az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételek tulajdonosa.

Gyanúsítottként akarták kihallgatni, végül úgy döntött, önmaga felett mond ítéletet, majd felakasztotta magát Biatorbágy közelében az a férfi, akinek a laptopján hetvenezer pedofil felvételt találtak a februári Antifa-támadók után kutató nyomozók a Szikra Mozgalom egyik aktivistájának lakásán.

Az Antifa egy igen komoly pénzügyi háttérrel támogatott nemzetközi szélsőbaloldali szerveződés, amelyet egyes államokban terrorszervezetnek minősítettek.

A felvételek között több száz olyan található, amely 12 év alatti gyerek elleni szexuális sanyargatást tartalmaz. Miután a férfit berendelték gyanúsítotti kihallgatásra, felakasztotta magát a biatorbágyi volt katonai Holdfény Rakétabázison.

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan még nem erősítette meg, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság (PVRFK) területén, Biatorbágyon történt az öngyilkosság.

A PVRFK a magyarnemzet.hu hírportálnak azt nyilatkozta: „Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy közterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

A metropol.hu hírportál felkereste az egykori biatorbágyi Holdfény Rakétabázist, ahol meglehetősen furcsa dolgokat találtak. Mint írják: „Egy kövekből épített tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott.”

A Metropol helyszíni riportja szerint valaki a tűzrakóhely elé egy gumiabroncsot tett, mintha azon ülve nézte volna a lángoló babát. A lap információi szerint az ijesztő rituálé helyszínétől nem messze találták meg a minden valószínűség szerint öngyilkosságot elkövető férfit.

A Magyar Nemzet azt írta, a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán a nyomozók közel háromszáz olyan felvételre bukkantak, amelyeken 12 év alatti, köztük 2-3 éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken szemmel láthatóan 18 év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy az aktivista nő gyanúba került a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett embervadászat kapcsán. A nő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették ellene a nyomozást. A lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető férfié voltak.

A Magyar Nemzet hírportál a pedofilbotrány kapcsán felkereste Jámbor András, Párbeszédes országgyűlési képviselőt, a Szikra Mozgalom alapítóját is, ám ő nem reagált a feltett kérdésekre. A Mediaworks riporterének néhány napja sikerült megszólaltatnia a politikust, aki kizárólag azt ismételgette, hogy semmi köze az ügyhöz. Jámbor a Facebook-oldalán is szóba hozta a botrányt, ám csupán vádaskodott és terelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Négylábú áldozata van egy családi ház tűzesetének

Kigyulladt egy családi ház szobája teljes terjedelmében Nézsán tegnap délután, riasztották a tűzoltókat. A lánglovagok a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakemberét is. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője, Tóth-Szikora Viktória arról tájékoztatta a nool.hu hírportált, hogy szerdán a nézsai Dózsa György úton egy családi ház egyik szobája teljes terjedelmében égett. Kifejtette: „A tulajdonos egyedül […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves Közéleti

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Egy sajtótájékoztató, majd egy lakossági fórum keretein belül mutatta be Virradat Program nevű pártprogram-füzetét, azon belül pedig ifjúságpolitikai javaslatait a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke, dr. Pápai Ákos, valamint a Mi Hazánk Ifjai alelnöke, Cservenák Mihály György. A párt és az ifjúsági szervezet többek között a fiatalok megélhetési problémáira szeretne választ adni. Dr. Pápai […]

Továbbiak