Öngyilkos lett a pedofil antifa

Öngyilkos lett az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételek tulajdonosa.

Gyanúsítottként akarták kihallgatni, végül úgy döntött, önmaga felett mond ítéletet, majd felakasztotta magát Biatorbágy közelében az a férfi, akinek a laptopján hetvenezer pedofil felvételt találtak a februári Antifa-támadók után kutató nyomozók a Szikra Mozgalom egyik aktivistájának lakásán.

Az Antifa egy igen komoly pénzügyi háttérrel támogatott nemzetközi szélsőbaloldali szerveződés, amelyet egyes államokban terrorszervezetnek minősítettek.

A felvételek között több száz olyan található, amely 12 év alatti gyerek elleni szexuális sanyargatást tartalmaz. Miután a férfit berendelték gyanúsítotti kihallgatásra, felakasztotta magát a biatorbágyi volt katonai Holdfény Rakétabázison.

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan még nem erősítette meg, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság (PVRFK) területén, Biatorbágyon történt az öngyilkosság.

A PVRFK a magyarnemzet.hu hírportálnak azt nyilatkozta: „Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy közterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

A metropol.hu hírportál felkereste az egykori biatorbágyi Holdfény Rakétabázist, ahol meglehetősen furcsa dolgokat találtak. Mint írják: „Egy kövekből épített tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott.”

A Metropol helyszíni riportja szerint valaki a tűzrakóhely elé egy gumiabroncsot tett, mintha azon ülve nézte volna a lángoló babát. A lap információi szerint az ijesztő rituálé helyszínétől nem messze találták meg a minden valószínűség szerint öngyilkosságot elkövető férfit.

A Magyar Nemzet azt írta, a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán a nyomozók közel háromszáz olyan felvételre bukkantak, amelyeken 12 év alatti, köztük 2-3 éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken szemmel láthatóan 18 év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy az aktivista nő gyanúba került a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett embervadászat kapcsán. A nő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették ellene a nyomozást. A lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető férfié voltak.

A Magyar Nemzet hírportál a pedofilbotrány kapcsán felkereste Jámbor András, Párbeszédes országgyűlési képviselőt, a Szikra Mozgalom alapítóját is, ám ő nem reagált a feltett kérdésekre. A Mediaworks riporterének néhány napja sikerült megszólaltatnia a politikust, aki kizárólag azt ismételgette, hogy semmi köze az ügyhöz. Jámbor a Facebook-oldalán is szóba hozta a botrányt, ám csupán vádaskodott és terelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak