A Pride Felvonulás sötét oldala, női nyugdíjkedvezményt követelő transznemű férfi, képkiállítás – 3/3. rész

Miért társadalomromboló esemény a Pride Felvonulás, hogyan gyalázzák meg és nyomják el a nőket a nők szabadságáért állítólagosan küzdő feministák, és merre tart ez a társadalom?

Egy a keresztény kultúrára, tehát az Újszövetségi Bibliára felépített állam/nemzetállam alkotmányát nem lehet oly módon átírni, hogy az az adott vallás szentírásával ellenkezne, máskülönben törvényes és demokratikus úton szükségeltetik kijelenteni, hogy az alkotmány mától multikulturális alapokon nyugszik.

Idézet „Gabriele Kuby: A nemek forradalma” című könyvéből: „Nyilvánvaló, és az empirikus társadalomkutatás minden mutatója által bizonyítható az, hogy kultúránk mély válságba jutott. Ez sok ember számára keserves tapasztalat. Azt az összefüggést azonban módszeresen elhallgatják, hogy ennek legmélyebb oka az értékalap lerombolása.”

Tehát a keresztény kultúrában A HÁZASSÁG EGY FÉRFI ÉS EGY NŐ SZENT KAPCSOLATÁT JELENTI. Ezt a TÖRVÉNYT pedig KIZÁRÓLAG akkor lehetne átírni, ha a hippik elsőként a közép-nyugati keresztény alapokon álló civilizációnk kultúráját váltanák le a saját ellenkultúrájukra, nem pedig egy MÁSIK KULTÚRÁT LOPNÁNAK EL ÉS ÍRNÁNAK ÁT. Ha pedig át akarják formálni a világot, illő lenne létrehozni egy saját kultúrát, és tiszteletben tartva békén hagyni másokét!

Hiába hangoztatják a hippik a sok közül azt a hazugságot is, hogy ennek az egész folyamatnak, amelyet támogatnak, nincsen semmiféle negatív következménye a társadalomra nézve. A probléma az, hogy az esetek többségében A KÖVETKEZMÉNYEKNEK NINCSEN KÖVETKEZMÉNYE! Elég csak szétnézni néhány nyugati országban.

Számos helyen már nem csupán az iskolákba, de az óvodákba is beengedik az LMBTQ+-aktivistákat. Olyan eset is történt már, hogy A NEMI SZERVÉT MUTOGATTA EGY NŐNEK ÖLTÖZÖTT FÉRFI AZ ÓVODÁS KISGYEREKEKNEK!

De ne feledkezzünk meg a „Meseország mindenkié” című rémalkotásról sem, amelyben gyerekmesékben állították a feje tetejére a világot, amelyben nem csupán nemi erőszak, részletes fizikai erőszak és burkolt pedofília szerepel, de egy emberrabló boszorkány is, aki a jó szerepét játszotta el, és az őt elítélő szülők voltak gonoszként beállítva, vagy egy sárkány, akit nem legyőzött a herceg, hanem a hercegnővel együtt beköltözött hozzá. Röviden: FELCSERÉLTÉK A GONOSZT ÉS A JÓT, kifordították önmagából a valóságot és az erkölcsöt, mint egy használt zoknit, majd a magyar társadalom elé hajították, melynek egy szerencsétlen, megvezetett rétege buzgón altatja MA IS GYERMEKEIT ezzel a propagandakönyvvel.

A „Meseország mindenkié” című könyvről több információ olvasható „Székesi Marcell: Az ember alkonya” című könyvben (megrendelhető azemberalkonya@gmail.com email-címen).

SÚLYOS KÖVETKEZMÉNY a következő idézet „A nemek forradalmából”, amely egy történetet tárgyal, melyben egy szülőpár kislánnyá operáltatta a kisfiát: „A fiú kezdettől fogva lázadozott ez ellen, és a kezelést kínzásnak találta. 11 éves kora óta öngyilkossági gondolatok kínozták. Amikor 13 évesen megtudta, mi történt vele, azonnal elhatározta, hogy fiúként fog élni. Egy mély szégyenérzet mégsem hagyta el soha.”

Tanulságos következmény még, hogy a hippi táborközösségbe tartoznak az úgynevezett feministák is, avagy „nőjogi” aktivisták, akik azt állítják, hogy a nők elnyomása ellen a nők szabadságáért küzdenek. Mindeközben pedig, amikor egy férfi követeli magának hazánkban, Magyarországon a 40 éves női nyugdíjkedvezményt, mondván hogy nőnek érzi magát, az úgynevezett feministák, néma csöndben lapulnak valahol.

Amikor egy férfi az LMBTQ jogaira hivatkozva követeli, hogy engedjék be a női öltözőbe, a feministák lefagynak. Ez történik, amikor elérkezik a pillanat, hogy az ember rádöbben, hogy egy ellentmondásos világnézetért harcol, csak eddig nem vette észre.

Keresztény konzervatív alapokra fektetett nemzetállamunk, a tradicionális boldogasszonyi magyar monda- és hitvilághoz hűen, napjainkban is nagyon helyesen megbecsüli a nőket és tiszteletet fejez ki irántuk azzal, hogy 40 év munkaviszonyt követően, beleértve a gyermekneveléssel eltöltött időt is, nyugdíjba vonulhatnak.

A keresztény konzervatív értékrend és kulturális identitás, mint a Közép-Nyugati Civilizáció alapköve valósította meg azt a társadalmi berendezkedést, ahol az általános norma azt diktálja, hogy a hölgyeké az elsőbbség, hogy a férfiaknak illik előre engedni a nőket, hogy a férfinak kell megvédenie a családját, hogy a munkahelyen a nőktől nem illik emelgetést, megterhelő fizikai munkát követelni.

Ezzel ellentétben a magukat feministáknak és világbékepárti pacifistáknak nevező HIPPIK A NŐKET IS HÁBORÚBA küldenék, mert egyformán, egyenlően, egalitárius módon kezelik a két nemet, sőt a genderista hippik szerint nem csak két nem létezik.

Már az sem meglepő, hogy az Orosz-Ukrán háború kitörésekor is állást foglaltak a hippik, és trendin tűzögették ki tömegesen a szivárvány mellé az ukrán zászlót.

De már megszokhattuk, hogy a képmutatás a hippiknél olyan, mint a vasárnapi ebéd.

A NŐJOGI aktivizmust, avagy a feminizmust egy későbbi cikk keretein belül tárgyaljuk majd a következő címmel: „Női nyugdíjkedvezményt követelő transznemű férfi és a feminizmus valódi arca”.

Kiemelkedő Nógrád vármegyei személyekről készült képkiállítás Salgótarjánban.

Hétfő óta történeti arcképcsarnok hirdeti a Vármegyeházán, hogy éltek Nógrád vármegyében is olyan kiemelkedő személyiségek, akik példamutató tetteikkel bizonyították, hogy van mire büszkének lennünk.

A különleges kiállítás hétfőn, egy sajtótájékoztatót követően nyílt meg a salgótarjáni Vármegyeházán. Királyok, hadvezér, író, államférfi, festő, tudós és egyházi vezető is helyet kapott a portrék sorában.

A pályázati támogatásból megvalósult tárlat Kun Péter festőművész alkotásaiból állt össze. A kiállítás a helyi közösségek és a Nógrád vármegyei identitás erősítését tűzi ki céljaként.

Öröm látni, hogy olyan személyek képei kerülnek ki a falra, akikre példaképként lehet felnézni, akik értékeket képviseltek, akik tettek le valamit az asztalra, akik hozzáadtak ehhez a világhoz és nem elvettek belőle, akik büszke tetteikkel írták be magukat a könyvek lapjaira és az utókor emlékezetébe.

Nem pedig az üresfejű celebek állatfajába tartozó példányok, fejvesztett fogyasztásra ingerlő társadalomromboló és tömegpusztító márkák, és a fényűzés életellenes boldogságillúziójának csapdájába csábító szimbólumok képei mocskolják be a falakat. Az ilyen falaknak ugyanis milliószor jobb lenne, ha inkább üresek volnának, mintsem a Z-generáció bukásra ítélt nemzedékét rángatnák magukkal az egyre sötétebb mélység jéghideg és vérfagyasztó árnyékába.

Lejtőn száguldó történelmi korszakot élünk, melyet nem győz kritikával illetni könyvei lapjain az emberiség. A 21. század egy civilizációs ciklus, mely a civilizációt nem csak mérgezi és szisztematikusan leépíti, hanem destrukciója közepette halálra is ítéli. Ez ellen nincs mit tenni. Meg kell várnunk, amíg véget ér, és új korszak veszi kezdetét. Addig csupán kielemezni tudjuk a végromlás folyamatát, hogy néhányan kimeneküljünk belőle, egy jobb világ kapui felé.

A világtörténelem során a Nyugat-Római Birodalom fénykorában is hatalmas jólétben fürdőztek az emberek. Végül a virágkort felváltotta a káosz, és a birodalom elbukott. Az emberek lezüllöttek, és betörtek a barbárok, hogy szétzúzzanak mindent, ami érték.

Így történik ez ma is, a történelem ismétli önmagát, és a korlátlan elfogadás közepette semmit nem tesz a nyugati civilizáció, hogy megvédje önmagát és évezredes alapvető emberi értékeit a bevándorlási hullámtól. Napjainkban pedig láthatjuk az eredményt: ártatlan emberek levágott fejei az utcán, felgyújtott városok, tömegmészárlások.

Az embert állattá alacsonyító hedonista Hippi Mozgalom és a Szexuális Forradalom fénykora már nem az ajtón kopogtat, nem a küszöbön van, hanem beköszöntött, és minden percben azon munkálkodik, hogy velejéig megmérgezze a szervezetünket, a szívünket és az elménket, avagy testünk, lelkünk és szellemünk teljes emberi valóját, hogy azok, akik népbutító, lezüllesztő és meggyöngítő fegyvert kovácsoltak ebből az önpusztító világnézetből, akik társadalomparazitaként telepednek rá napjainkban a civilizációnkra, kiszipolyozhassanak mindannyiunkat, hogy végül az utókor számára ne maradjon belőlünk más, mint a bukott ember múltjának, fájdalmas öröksége.

A szóban forgó emberellenes hippi ideológia nem csupán a keresztényi szeretet kultúrájára felépített magasrendű civilizációnkat és annak nemzeteit támadja, hanem egyre inkább igyekszik a világ minden pontjára kiterjedni, és futótűzként lerombolni mindent, amit az ember valaha értéknek vagy emberinek nevezhetett.

Egyedül az egyén szent szabadakaratán múlik, hogy a hippi világnézetet bálványozva sodródik az önpusztító emberállati korszellem árjával, vagy megmarad embernek a józan ész és a boldogság helyes útján.

Forrás: „Székesi Marcell: Az ember alkonya” című könyv (megrendelhető azemberalkonya@gmail.com email-címen), „Gabriele Kuby: A nemek forradalma” című könyve

Kiemelt kép: axios.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak