Női nyugdíjkedvezményt követelő transznemű férfi és a feminizmus valódi arca

Hogyan gyalázzák meg a nőket a liberális hippik? Amikor a feminizmus és a genderizmus ellentmond.

Cikkünkben a NŐJOGI aktivizmusról, avagy a feminizmusról értekezünk.

A hippi világnézet táborközösségébe tartoznak többek között az úgynevezett feministák is, avagy „nőjogi” aktivisták, akik azt állítják, hogy a nők elnyomása ellen a nők szabadságáért küzdenek. Mindeközben pedig, amikor egy férfi követeli magának hazánkban, Magyarországon a 40 éves női nyugdíjkedvezményt, mondván hogy nőnek érzi magát, az úgynevezett feministák, néma csöndben lapulnak valahol.

Amikor egy férfi az LMBTQ jogaira hivatkozva követeli, hogy engedjék be a női öltözőbe, a feministák lefagynak. Ez történik, amikor elérkezik a pillanat, hogy az ember rádöbben, hogy egy ellentmondásos világnézetért harcol, csak eddig nem vette észre.

Keresztény konzervatív alapokra fektetett nemzetállamunk, a tradicionális boldogasszonyi magyar monda- és hitvilághoz hűen, napjainkban is nagyon helyesen megbecsüli a nőket és tiszteletet fejez ki irántuk azzal, hogy 40 év munkaviszonyt követően, beleértve a gyermekneveléssel eltöltött időt is, nyugdíjba vonulhatnak.

A keresztény konzervatív értékrend és kulturális identitás, mint a Közép-Nyugati Civilizáció alapköve valósította meg azt a társadalmi berendezkedést, ahol az általános norma azt diktálja, hogy a nők igenis egy MAGASABBRANDŰ bánásmódban kell hogy részesüljenek ezen a világon, hogy a hölgyeké az elsőbbség, hogy a férfiaknak illik előre engedni a nőket, hogy a férfinak kell megvédenie a családját, hogy a munkahelyen a nőktől nem illik emelgetést, megterhelő fizikai munkát követelni.

Ezzel ellentétben a magukat feministáknak és világbékepárti pacifistáknak nevező HIPPIK A NŐKET IS HÁBORÚBA küldenék, mert egyformán, egyenlően, egalitárius módon kezelik a két nemet, sőt a genderista hippik szerint nem csak két nem létezik.

Már az sem meglepő, hogy az Orosz-Ukrán háború kitörésekor is állást foglaltak a hippik, és trendin tűzögették ki tömegesen a szivárvány mellé az ukrán zászlót.

De már megszokhattuk, hogy a képmutatás a hippiknél olyan, mint a vasárnapi ebéd.

Ellentmondásokra nem lehet felépíteni egy világnézetet, nemhogy stabilan, de még instabilan sem. Márpedig a hippi ideológia folyamatosan ellentmondások tömkelegére épül, ugyanis az egyéni szabadságjogok korlátlan, féktelen kiterjesztése elkerülhetetlenül oda vezet, hogy a jogok ütköznek egymással, végezetül pedig sárba tiporják egymást, előidézve ezzel a létező legnagyobb káoszt. A szabadságjogokat harmóniába kell hozni egymással, igazságosan kell elosztani az arányokat, ahogyan azt a keresztény konzervatív értékrend diktálja. Ez az egyetlen helyes útja egy egészséges társadalomnak.

Jelen példánk tökéletesen bemutatja ezt a problémát. Kiterjesztették a transzneműek szabadságjogait, amelyek végül oly mélyen tiporták a földbe a nők szabadságjogait, mint ezidáig a történelem során SOHA. Ezért jelenthetjük ki bárminemű lelkifurdalástól mentesen, hogy a HIPPIZMUS EGYENLŐ A KÁOSSZAL. Aki káoszban szeretne élni, támogathatja a hippi mozgalmakat, szavazhat hippi politikusokra – ez általános egyéni szabadságjog. De amint rádöbben, mit is tett, elsősorban önmagában keresse a hibát!

„Tévedni emberi dolog, de kínos!” – Rejtő Jenő

Kiemelt kép: pngwing.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Felvidék Történelmi

Szlovákia nem elszakított terület?

Szlovák államfőaspiráns: „Nem lehet a szomszédra, mint elszakított területre tekinteni. Amíg így értelmezi valaki a szomszédját, addig a történelem túszai leszünk.” A szlovák államfői posztért versenybe szálló Ivan Korcok korábbi külügyminiszter a kiemelt ügyek között említette Szlovákia Magyarországgal kapcsolatos viszonyát. Külpolitikai programját bemutatva hangsúlyozta, hogy Szlovákiának a történelem jó oldalán kell állnia. Hangsúlyozta: „Szlovákia számára […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak