Női nyugdíjkedvezményt követelő transznemű férfi és a feminizmus valódi arca

Hogyan gyalázzák meg a nőket a liberális hippik? Amikor a feminizmus és a genderizmus ellentmond.

Cikkünkben a NŐJOGI aktivizmusról, avagy a feminizmusról értekezünk.

A hippi világnézet táborközösségébe tartoznak többek között az úgynevezett feministák is, avagy „nőjogi” aktivisták, akik azt állítják, hogy a nők elnyomása ellen a nők szabadságáért küzdenek. Mindeközben pedig, amikor egy férfi követeli magának hazánkban, Magyarországon a 40 éves női nyugdíjkedvezményt, mondván hogy nőnek érzi magát, az úgynevezett feministák, néma csöndben lapulnak valahol.

Amikor egy férfi az LMBTQ jogaira hivatkozva követeli, hogy engedjék be a női öltözőbe, a feministák lefagynak. Ez történik, amikor elérkezik a pillanat, hogy az ember rádöbben, hogy egy ellentmondásos világnézetért harcol, csak eddig nem vette észre.

Keresztény konzervatív alapokra fektetett nemzetállamunk, a tradicionális boldogasszonyi magyar monda- és hitvilághoz hűen, napjainkban is nagyon helyesen megbecsüli a nőket és tiszteletet fejez ki irántuk azzal, hogy 40 év munkaviszonyt követően, beleértve a gyermekneveléssel eltöltött időt is, nyugdíjba vonulhatnak.

A keresztény konzervatív értékrend és kulturális identitás, mint a Közép-Nyugati Civilizáció alapköve valósította meg azt a társadalmi berendezkedést, ahol az általános norma azt diktálja, hogy a nők igenis egy MAGASABBRANDŰ bánásmódban kell hogy részesüljenek ezen a világon, hogy a hölgyeké az elsőbbség, hogy a férfiaknak illik előre engedni a nőket, hogy a férfinak kell megvédenie a családját, hogy a munkahelyen a nőktől nem illik emelgetést, megterhelő fizikai munkát követelni.

Ezzel ellentétben a magukat feministáknak és világbékepárti pacifistáknak nevező HIPPIK A NŐKET IS HÁBORÚBA küldenék, mert egyformán, egyenlően, egalitárius módon kezelik a két nemet, sőt a genderista hippik szerint nem csak két nem létezik.

Már az sem meglepő, hogy az Orosz-Ukrán háború kitörésekor is állást foglaltak a hippik, és trendin tűzögették ki tömegesen a szivárvány mellé az ukrán zászlót.

De már megszokhattuk, hogy a képmutatás a hippiknél olyan, mint a vasárnapi ebéd.

Ellentmondásokra nem lehet felépíteni egy világnézetet, nemhogy stabilan, de még instabilan sem. Márpedig a hippi ideológia folyamatosan ellentmondások tömkelegére épül, ugyanis az egyéni szabadságjogok korlátlan, féktelen kiterjesztése elkerülhetetlenül oda vezet, hogy a jogok ütköznek egymással, végezetül pedig sárba tiporják egymást, előidézve ezzel a létező legnagyobb káoszt. A szabadságjogokat harmóniába kell hozni egymással, igazságosan kell elosztani az arányokat, ahogyan azt a keresztény konzervatív értékrend diktálja. Ez az egyetlen helyes útja egy egészséges társadalomnak.

Jelen példánk tökéletesen bemutatja ezt a problémát. Kiterjesztették a transzneműek szabadságjogait, amelyek végül oly mélyen tiporták a földbe a nők szabadságjogait, mint ezidáig a történelem során SOHA. Ezért jelenthetjük ki bárminemű lelkifurdalástól mentesen, hogy a HIPPIZMUS EGYENLŐ A KÁOSSZAL. Aki káoszban szeretne élni, támogathatja a hippi mozgalmakat, szavazhat hippi politikusokra – ez általános egyéni szabadságjog. De amint rádöbben, mit is tett, elsősorban önmagában keresse a hibát!

„Tévedni emberi dolog, de kínos!” – Rejtő Jenő

Kiemelt kép: pngwing.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak