LSD-t fogyasztva terjesztett drogot egy nógrádi fesztiválon egy izraeli férfi

Marihuánát, hasist és ketamint is találtak a rendőrök annál a 32 éves izraeli férfinál, akit egy Nógrád vármegyei fesztiválon igazoltattak.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztálya, a rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 9. és 13. között a Bercel-Csobánka pusztán megrendezett fesztiválon biztosították a rendezvényt, megelőzték, illetve felderítették a bűncselekményeket.

A rendőrség közleménye szerint az ellenőrzés sikeres volt. Augusztus 11-én a rendőrök meghiúsították egy nagyobb mennyiségű kábítószer terjesztését. Egy 32 éves izraeli férfit igazoltattak, akinél illegális szereket találtak a táskájában. Az előkerült kábítószer gyanús anyagokat – összesen bruttó 174,14 gramm – a rendőrök a helyszínen drogteszt segítségével megvizsgálták, amely alátámasztotta, hogy az izraeli lakosnál nagyobb mennyiségben többek között marihuána, hasis és ketamin található.

A férfitől digitális mérleget, több tucat simítózáras nejlonzacskót és jelentős mennyiségű készpénzt is lefoglaltak, amely kábítószer-kereskedelemre utal.

Az izraeli férfi a fesztivál után a Pásztói Rendőrkapitányságra került.

A rendőrök a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet, valamint kábítószer birtoklásának vétség gyanúja miatt is kihallgatták.

Az elkövető beismerte, hogy LSD-t fogyasztott, amely szintén kábítószernek minősül.

Ezt követően a rendőrök letartóztatták és az ügyészségen előterjesztést tettek a letartóztatására, amit a bíróság jóváhagyott.

Az eljárást szakértők bevonásával folytatják a rendőrök.

Forrás: nool.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Helyi Közéleti Nógrád

A kormánypártoknál is több helyen indul a Mi Hazánk Nógrád vármegyében

A Mi hazánk nem csak a hat nagyobb városban állít jelölteket, hanem közel harminc faluban is. Ez persze nem csak az ellenzéki pártok között mondható példátlannak. A Fidesz és a KDNP összesen 28 településen indítottak képviselőjelölteket, míg az ellenzéki „nagyobb pártok” közül a DK 3, az MSZP 2, a Momentum pedig egyen sem. Így a […]

Továbbiak
Heves Közéleti Nógrád

Zenélni fog a 21-es főút, de nincs baj Ágh Péter szerint

Dócs Dávid még korábban nyújtott be egy írásbeli kérdést, a 20-es főútra tervezett zenélő sávval kapcsolatos kérdésekkel. A képviselőt helyi lakosok keresték meg, hogy hallották a 67-es főúton kialakított zenélő útszakasz mellett élő lakosok panaszait. Nem is csoda, ha ezek után, inkább kétkedéssel állnának a kérdéshez. Ágh Péter Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára szerint nincs […]

Továbbiak