LSD-t fogyasztva terjesztett drogot egy nógrádi fesztiválon egy izraeli férfi

Marihuánát, hasist és ketamint is találtak a rendőrök annál a 32 éves izraeli férfinál, akit egy Nógrád vármegyei fesztiválon igazoltattak.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztálya, a rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 9. és 13. között a Bercel-Csobánka pusztán megrendezett fesztiválon biztosították a rendezvényt, megelőzték, illetve felderítették a bűncselekményeket.

A rendőrség közleménye szerint az ellenőrzés sikeres volt. Augusztus 11-én a rendőrök meghiúsították egy nagyobb mennyiségű kábítószer terjesztését. Egy 32 éves izraeli férfit igazoltattak, akinél illegális szereket találtak a táskájában. Az előkerült kábítószer gyanús anyagokat – összesen bruttó 174,14 gramm – a rendőrök a helyszínen drogteszt segítségével megvizsgálták, amely alátámasztotta, hogy az izraeli lakosnál nagyobb mennyiségben többek között marihuána, hasis és ketamin található.

A férfitől digitális mérleget, több tucat simítózáras nejlonzacskót és jelentős mennyiségű készpénzt is lefoglaltak, amely kábítószer-kereskedelemre utal.

Az izraeli férfi a fesztivál után a Pásztói Rendőrkapitányságra került.

A rendőrök a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet, valamint kábítószer birtoklásának vétség gyanúja miatt is kihallgatták.

Az elkövető beismerte, hogy LSD-t fogyasztott, amely szintén kábítószernek minősül.

Ezt követően a rendőrök letartóztatták és az ügyészségen előterjesztést tettek a letartóztatására, amit a bíróság jóváhagyott.

Az eljárást szakértők bevonásával folytatják a rendőrök.

Forrás: nool.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Mellékhelyiségben bujkált egy autótolvaj, elfogták

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni férfi ellen. A police.hu tájékoztatása szerint a férfi november 23-án délelőtt Salgótarjánban, a Zöldfa úton beült ismerőse ott parkoló kocsijába, melyben sofőr nem volt, csak utasok. A két fiatalkorút megfenyegette, hogy szálljanak ki, majd a tulajdonos […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Elkötött egy autót egy 19 éves fiatal

Égen-földön keresnek a salgótarjáni rendőrök egy 19 éves fiatalt, aki elkötött egy autót. A salgótarjáni születésű Kaposi Milánt jármű önkényes elvétele miatt több mint egy hónapja keresik a rendőrök. Elfogatóparancsot adott ki a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a salgótarjáni születésű Kaposi Milán ellen október 12-én. A 19 éves férfit jármű önkényes elvétele miatt körözik a […]

Továbbiak