Megnyílt a Mi Hazánk új egri irodája a vár szomszédságában

„Az emberek a pénztárcájukon is érzik, hogy egyre nehezebb megélni Magyarországon. Ezen haladéktalanul változtatni kell.”

– nyilatkozta Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a párt új egri irodájának pénteki megnyitó sajtótájékoztatóján.

Dr. Pápai Ákos, a Mi Hazánk Mozgalom egri önkormányzati képviselője, a Mi Hazánk Heves vármegyei elnöke azt nyilatkozta:

„Sorsfordító nap a mai, több éves munka gyümölcse érett be.

A parlamentbe jutásunk eredménye, hogy ezt az irodát meg tudjuk nyitni. Igyekszünk maximálisan kihasználni, kapcsolatot teremteni az egriekkel.

Megható, hogy mennyit dolgoztak a mozgalom helyi tagjai is a cél érdekében.

Az Almagyar utcában nyílt iroda egy újabb jelentős mérföldkő a párt életében, és nagyszerű lehetőség arra, hogy tagjaink minél többször tudjanak találkozni a vármegye választóival.”

Hozzátette: „Az iroda a belváros szívében van, így tökéletesen alkalmas arra, hogy meghallgassuk az emberek problémáit, akik őszintén közölhetik a párttal kapcsolatos elvárásaikat is.”

Hangsúlyozta: „2018. óta az országos munka is beérett. A felkészültség olyan példáját tudjuk most mutatni, amely tükrözi, hogy készenállunk a június 9-ei megmérettetésre, melyen büszke eredményeket érhetünk el.”

Dócs Dávid elmondta: „Öröm, hogy impozáns helyen erősödünk, a vár szomszédságában, a bátrak városában.

Míg a többi párt polarizálódik, a Mi Hazánk egységes maradt, és egyre jobban erősödik.”

Kifejtette: „A legfrissebb pártpreferencia mérések szerint a Mi Hazánk már a második helyen áll fej-fej mellett a DK-val, amely előrejelzi, hogy hamarosan az ellenzék legmeghatározóbb erejévé válunk.

Mi a jelenlegi ellenzéki erőket megpróbáljuk leváltani, majd egyenesen rákanyarodunk arra a célra, amellyel a kormányt is le fogjuk tudni váltani.

A vidék nyitott a Mi Hazánk elveire, és a fiatalok körében a legnépszerűbb párt.”

A képviselő úr kiemelte: „A jövő évi önkormányzati választások egy példás mérföldköve és kitűnő erőpróbája lesz ennek, hiszen a Mi Hazánknak jelenleg is van képviselete az egri közgyűlésben.

Reméljük, hogy még erősebben fogjuk tudni képviselni az értékrendünket itt Egerben is.”

Hozzátette: „A mai megélhetési válság sürgető változást kíván, és a mozgalom célja, hogy ne vendégmunkások jöjjenek az országba, hanem az az egymillió magyar térjen haza, akik gazdasági menekültként távoztak külföldre.

Az emberek a pénztárcájukon is érzik, hogy egyre nehezebb megélni Magyarországon. Ezen haladéktalanul változtatni kell.

Az új iroda is mutatja: a Mi Hazánk Egerben is felkészült a jövő évi választásokra.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak