Targoncával akarta agyonnyomatni kollégáját egy dél-koreai és egy mongol férfi

Egy komáromi gyárban dolgozó, dél-koreai származású férfi utasítására egy mongol targoncás kis híján megölte a zsákban fekvő, kiszabadulni nem tudó takarítót.

A tanú meghallgatásával, tanúvallomások és szakértői vélemények ismertetésével folytatódik a kegyetlen külföldi férfi ügyének tárgyalása a Tatabányai Törvényszéken.

Október 16-án, azaz a mai napon áll újra bíróság elé az a dél-koreai férfi, akit emberölés kísérletének bűntettével vádolnak.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2020. május 9-én a komáromi gyár csarnokában végezték a munkájukat. A vádlott ekkor arra utasította a sértettet és egy másik mongol munkást, hogy a csarnokban talált szemetet gyűjtsék össze a szokásos módon.

Ezt követően, máig tisztázatlan okból, a dél-koreai férfi, kezével jelezve arra szólította fel a sértettet, hogy másszon bele egy, a szemét gyűjtésére szolgáló, vastag szövésű, átlátszatlan, merev takarófóliába.

A sértett nem akart a zsákba lépni, ezért a vádlott maga tolta be őt a takarófóliába, majd összefogta a zsák száját, amely olyan erős anyagból volt, hogy felhúzott és zárt állapotban maradt.

A dél-koreai férfi intésére a zsák széleit a mongol munkás megfogta, aki tudott arról, hogy a zsákban egy ember van.

A vádlott ekkor ismeretlen okból egy, a csarnokban munkát végző targoncásnak intett, hogy a villás rakodóval menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

A targoncás azonban nem tudott arról, hogy a zsákban egy munkatársa van.

Így a jelzésre megkezdte az általa hulladéknak gondolt takarófólia összelapítását a targoncával.

A munkagép villája előbb a sértett fejéhez, majd a hátához ért, és a sértettet a földnek nyomta.

Ekkor a sértett felkiáltott, amit a mit sem tudó targoncás meghallott, és abbahagyta a műveletet.

A dél-koreai vádlott és a mongol férfi ekkor kiszabadította a sértettet a takarófóliából, a targoncás pedig telefonon értesítette a mentőszolgálatot.

Súlyos sérüléseket szenvedett a zsákból kiszabadított férfi, alsó végtagjainak bénulása miatt maradandó fogyatékosságként értékelhető állapot alakult ki.

A fejet, hátat, derekat ért, és a targonca villájával kifejtett nagy erejű nyomás figyelembevételével a bántalmazás módja alkalmas volt életveszélyt, vagy halált okozó sérülés okozására.

Forrás: kemma.hu

Kiemelt kép: jungheinrich.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Négylábú áldozata van egy családi ház tűzesetének

Kigyulladt egy családi ház szobája teljes terjedelmében Nézsán tegnap délután, riasztották a tűzoltókat. A lánglovagok a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakemberét is. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője, Tóth-Szikora Viktória arról tájékoztatta a nool.hu hírportált, hogy szerdán a nézsai Dózsa György úton egy családi ház egyik szobája teljes terjedelmében égett. Kifejtette: „A tulajdonos egyedül […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves Közéleti

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Egy sajtótájékoztató, majd egy lakossági fórum keretein belül mutatta be Virradat Program nevű pártprogram-füzetét, azon belül pedig ifjúságpolitikai javaslatait a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke, dr. Pápai Ákos, valamint a Mi Hazánk Ifjai alelnöke, Cservenák Mihály György. A párt és az ifjúsági szervezet többek között a fiatalok megélhetési problémáira szeretne választ adni. Dr. Pápai […]

Továbbiak