Targoncával akarta agyonnyomatni kollégáját egy dél-koreai és egy mongol férfi

Egy komáromi gyárban dolgozó, dél-koreai származású férfi utasítására egy mongol targoncás kis híján megölte a zsákban fekvő, kiszabadulni nem tudó takarítót.

A tanú meghallgatásával, tanúvallomások és szakértői vélemények ismertetésével folytatódik a kegyetlen külföldi férfi ügyének tárgyalása a Tatabányai Törvényszéken.

Október 16-án, azaz a mai napon áll újra bíróság elé az a dél-koreai férfi, akit emberölés kísérletének bűntettével vádolnak.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2020. május 9-én a komáromi gyár csarnokában végezték a munkájukat. A vádlott ekkor arra utasította a sértettet és egy másik mongol munkást, hogy a csarnokban talált szemetet gyűjtsék össze a szokásos módon.

Ezt követően, máig tisztázatlan okból, a dél-koreai férfi, kezével jelezve arra szólította fel a sértettet, hogy másszon bele egy, a szemét gyűjtésére szolgáló, vastag szövésű, átlátszatlan, merev takarófóliába.

A sértett nem akart a zsákba lépni, ezért a vádlott maga tolta be őt a takarófóliába, majd összefogta a zsák száját, amely olyan erős anyagból volt, hogy felhúzott és zárt állapotban maradt.

A dél-koreai férfi intésére a zsák széleit a mongol munkás megfogta, aki tudott arról, hogy a zsákban egy ember van.

A vádlott ekkor ismeretlen okból egy, a csarnokban munkát végző targoncásnak intett, hogy a villás rakodóval menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

A targoncás azonban nem tudott arról, hogy a zsákban egy munkatársa van.

Így a jelzésre megkezdte az általa hulladéknak gondolt takarófólia összelapítását a targoncával.

A munkagép villája előbb a sértett fejéhez, majd a hátához ért, és a sértettet a földnek nyomta.

Ekkor a sértett felkiáltott, amit a mit sem tudó targoncás meghallott, és abbahagyta a műveletet.

A dél-koreai vádlott és a mongol férfi ekkor kiszabadította a sértettet a takarófóliából, a targoncás pedig telefonon értesítette a mentőszolgálatot.

Súlyos sérüléseket szenvedett a zsákból kiszabadított férfi, alsó végtagjainak bénulása miatt maradandó fogyatékosságként értékelhető állapot alakult ki.

A fejet, hátat, derekat ért, és a targonca villájával kifejtett nagy erejű nyomás figyelembevételével a bántalmazás módja alkalmas volt életveszélyt, vagy halált okozó sérülés okozására.

Forrás: kemma.hu

Kiemelt kép: jungheinrich.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

A hőség miatt korábban nyitotta meg kapuit a balassagyarmati strand

A hőség miatt három nappal korábban nyitott a Városi Strandfürdő Balassagyarmaon. Az országos tisztifőorvos hazánk egész területére vonatkozóan szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki, amely Balassagyarmaton is életbe lépett. Csach Gábor polgármester azt nyilatkozta: „A Városi Strandfürdő szerdán megnyitotta kapuit a csobbanni vágyók részére, és ezen a héten csütörtökön és pénteken is nyitva tart […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Két fiatal banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson

Két fiatalokból álló banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson kedd délután. Az esethez több rendőr is a helyszínre érkezett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Buda Gábor a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Két csoportosulás közötti, garázda jellegű cselekménnyel kapcsolatban intézkedtek a balassagyarmati rendőrkapitányság munkatársai.” Hozzátette: „Az esetnek nincs sérültje.” Kiemelt kép: szabadriport.wordpress.com Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Heves

Gázkémény csövét lopta el egy sarudi nő

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy sarudi nő ellen. – nyilatkozta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente rendőrfőhadnagy a heol.hu-nak A nyomozás adatai alapján a 37 éves nő március 14-én bement egy helyi ingatlan udvarába és onnan egy 6-7 méter hosszú gázkéményhez tartozó csövet lopott, majd azt értékesítette. A […]

Továbbiak