A Mi Hazánk nem csak beszél, hanem cselekszik

Alig néhány napja alakult meg a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti pártjának egri irodája, azonnal felújítottak valamit a városban.

Ritka manapság az olyan párt, amely nem csak céljának tekinti a nemzet általános fejlesztését, hanem elsőrendű kötelességének tartja, és gyakorlati tettekkel ki is mutatja.

Napjainkban olyan konstruktív politikai parlamenti pártokra van a legnagyobb szükség, amelyek nem felejtik el, hogy a tisztességes, dolgozó, adófizető polgárok pénzéből működnek, mely pénzből az adott pártnak KÖTELESSÉGE a polgárok érdekeit szolgálni.

A mai világban kifejezetten jól járt Eger városa és annak lakossága azzal, hogy harmadikutas politikusok és aktivisták szegődtek a város szolgálatába.

Ráadásul a 21. században Eger különleges szerepet tölt be a magyar nemzet történelmében, ugyanis azon kevés városok családjába tartozik, melyek időtálló védőbástyái az általános nemzeti büszkeség és identitás létfontosságú társadalmi értékeinek.

A hasonló városok a 21. század nemzetellenes, globalista, ultraliberális hippi korszellemét erősítő társadalomparazita pénzemberek virágkorában nem csupán össztársadalmi szempontból hasznos elemét képezik egy nemzet vagy ország életének, hanem LÉTFONTOSSÁGÚ és szerves építőkockáját.

Az olyan történelmi városok, mint Eger, óvó, őrző és védő szerepet töltenek be a JELENBEN, hogy a MÚLTBÓL táplálkozva és erőt gyűjtve építsék a JÖVŐT.

A múlt értéke a jelenben a jövő záloga.

A múlt egy nemzetnek olyan, mint fának a gyökér… ha a gyökeret elvágják, a fát könnyű kidönteni.

HAZA nélkül nincsen HALADÁS.

Ez a gondolat a harmadikutas filozófia és politika alapköve.

Ezt megerősítik a legnagyobb történelmi személyeink: a konzervatív-liberális Tisza István gróf (volt miniszterelnökünk), a legnagyobb magyarként elhíresült reformkonzervatív Széchenyi István gróf, a nemzeti Himnusz megalkotójaként elhíresült Kölcsey Ferenc, a haza bölcseként elhíresült klasszikus nemzeti liberális Deák Ferenc, a világhírű keresztény konzervatív író – Madách Imre, a középutas Eötvös József, a középutas Petőfi Sándor.

Régebben a LIBERALIZMUS még mást jelentett.

Felújította a Mi Hazánk a balesetben meghaltak kopjafáját Egerben.

A közúti balesetben elhunytak emlékére kihelyezett kopjafa Eger városának egyik legforgalmasabb kereszteződésél helyezkedik el.

Ezt a kopjafát újították fel a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti pártjának egri tagjai.

Önkéntes erőből és forrásból tették rendbe a mozgalom tagjai az emlékhelyet hétfő délután a Sas úti Spar előtt.

A kopjafaállításon a Mi Hazánk egri elnöke, Bognár Ignác mondott beszédet:

„SZÁMUNKRA LÉTFONTOSSÁGÚ, hogy MÉLTÓN emlékezzünk meg a HALOTTAKRÓL.

Az itt álló kopjafát még 2008-ban állították a közúti balesetekben elhunytak emlékére. Ez azonban idén tavasszal kidőlt, mert elkorhadt.

Amikor én észrevettem, A FENYŐFA ALÁ VOLT BEDOBVA, hogy ne legyen útban. Úgy gondoltam, hogy ez NEM MÉLTÓ bánásmód az ELHUNYTAK EMLÉKÉRE tekintettel.

Ezért segítséggel új, betonozott alap készült, és ebbe helyeztük most el a felújított, lefestett kopjafát.

A közúti balesetben elhunytak között megemlékezünk az OLASZLISZKAI esetről, SZÖGI LAJOSRÓL és a hozzá hasonló módon elhunytakról is.”

A kopjafa 2008-as felállításakor 970 közúti balesetben elhunyt áldozatról emlékeztek meg.

A hasonló balestek 95-97%-a emberi mulasztásból, FIGYELMETLENSÉGBŐL következik be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak