A Mi Hazánk nem csak beszél, hanem cselekszik

Alig néhány napja alakult meg a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti pártjának egri irodája, azonnal felújítottak valamit a városban.

Ritka manapság az olyan párt, amely nem csak céljának tekinti a nemzet általános fejlesztését, hanem elsőrendű kötelességének tartja, és gyakorlati tettekkel ki is mutatja.

Napjainkban olyan konstruktív politikai parlamenti pártokra van a legnagyobb szükség, amelyek nem felejtik el, hogy a tisztességes, dolgozó, adófizető polgárok pénzéből működnek, mely pénzből az adott pártnak KÖTELESSÉGE a polgárok érdekeit szolgálni.

A mai világban kifejezetten jól járt Eger városa és annak lakossága azzal, hogy harmadikutas politikusok és aktivisták szegődtek a város szolgálatába.

Ráadásul a 21. században Eger különleges szerepet tölt be a magyar nemzet történelmében, ugyanis azon kevés városok családjába tartozik, melyek időtálló védőbástyái az általános nemzeti büszkeség és identitás létfontosságú társadalmi értékeinek.

A hasonló városok a 21. század nemzetellenes, globalista, ultraliberális hippi korszellemét erősítő társadalomparazita pénzemberek virágkorában nem csupán össztársadalmi szempontból hasznos elemét képezik egy nemzet vagy ország életének, hanem LÉTFONTOSSÁGÚ és szerves építőkockáját.

Az olyan történelmi városok, mint Eger, óvó, őrző és védő szerepet töltenek be a JELENBEN, hogy a MÚLTBÓL táplálkozva és erőt gyűjtve építsék a JÖVŐT.

A múlt értéke a jelenben a jövő záloga.

A múlt egy nemzetnek olyan, mint fának a gyökér… ha a gyökeret elvágják, a fát könnyű kidönteni.

HAZA nélkül nincsen HALADÁS.

Ez a gondolat a harmadikutas filozófia és politika alapköve.

Ezt megerősítik a legnagyobb történelmi személyeink: a konzervatív-liberális Tisza István gróf (volt miniszterelnökünk), a legnagyobb magyarként elhíresült reformkonzervatív Széchenyi István gróf, a nemzeti Himnusz megalkotójaként elhíresült Kölcsey Ferenc, a haza bölcseként elhíresült klasszikus nemzeti liberális Deák Ferenc, a világhírű keresztény konzervatív író – Madách Imre, a középutas Eötvös József, a középutas Petőfi Sándor.

Régebben a LIBERALIZMUS még mást jelentett.

Felújította a Mi Hazánk a balesetben meghaltak kopjafáját Egerben.

A közúti balesetben elhunytak emlékére kihelyezett kopjafa Eger városának egyik legforgalmasabb kereszteződésél helyezkedik el.

Ezt a kopjafát újították fel a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti pártjának egri tagjai.

Önkéntes erőből és forrásból tették rendbe a mozgalom tagjai az emlékhelyet hétfő délután a Sas úti Spar előtt.

A kopjafaállításon a Mi Hazánk egri elnöke, Bognár Ignác mondott beszédet:

„SZÁMUNKRA LÉTFONTOSSÁGÚ, hogy MÉLTÓN emlékezzünk meg a HALOTTAKRÓL.

Az itt álló kopjafát még 2008-ban állították a közúti balesetekben elhunytak emlékére. Ez azonban idén tavasszal kidőlt, mert elkorhadt.

Amikor én észrevettem, A FENYŐFA ALÁ VOLT BEDOBVA, hogy ne legyen útban. Úgy gondoltam, hogy ez NEM MÉLTÓ bánásmód az ELHUNYTAK EMLÉKÉRE tekintettel.

Ezért segítséggel új, betonozott alap készült, és ebbe helyeztük most el a felújított, lefestett kopjafát.

A közúti balesetben elhunytak között megemlékezünk az OLASZLISZKAI esetről, SZÖGI LAJOSRÓL és a hozzá hasonló módon elhunytakról is.”

A kopjafa 2008-as felállításakor 970 közúti balesetben elhunyt áldozatról emlékeztek meg.

A hasonló balestek 95-97%-a emberi mulasztásból, FIGYELMETLENSÉGBŐL következik be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak