Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 1/3 – BŰNÖZŐI SZUBKULTÚRA

Amikor patakokban folyik a vér, és elönti azokat az utcákat, amik a cipőnk talpával érintkeznek, a rohanó világunkban is meg kell állnunk egy pillanatra.

„Lőjétek a fejét! Lőjétek szét őket! Lőjétek szét őket!” – ezeket a mondatokat lehetett hallani a késői órákban egy hatvani utcában.

Lövések és kiabálások zavarták meg az éjszakai nyugalmat Hatvanban, miután két autó megállt egy ház előtt az utcában, és azonnal kipattantak belőle a benne ülők.

A támadók legalább huszan az egyik házhoz rohantak, csapatostul berontottak az udvarra, majd kardokkal, gázpisztollyal, baseball-ütőkkel, botokkal és fém eszközökkel támadtak rá a lakókra, többen megsérültek.

Egy négyhónapos gyerek szobáját sem kímélték, az ablakon keresztül akarták a csecsemőt is megtámadni, de az anyuka időben bemenekült a gyerekekkel a fürdőszobába.

Egy fiatalt szemen lőttek és kétséges, hogy fog-e látni, jelenleg egy budapesti kórházban van. Egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek, és még egy férfinak több helyen megvágták a kezét.

A támadók a ház előtt parkoló autó hátsó ablakát is betörték.

A ház lakói azt mondták, váratlanul érte őket a támadás.

Az eset pénteken, 13-án történt.

A lakók arra lettek figyelmesek, hogy az utcán lövöldöznek és kiabálnak.

A megtámadott család szerint a támadók távoli rokonaik, és egy korábbi vita fajult el közöttük.

A Hatvani Rendőrkapitányság az eset kapcsán felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást, zajlik a helyszínelés és a nyomozás.

Az embertelen brutalitás és az erőszakos szervezett bűnözés ismert társadalmi probléma bizonyos rétegek mélyén.

A bűnözői szubkultúra szokványos példájának lehetünk szemtanúi ismét. Az eset a mélyszegénység csapdájában rekedtek bűnözői szubkultúrájának gyakorlati mintapéldája, akiket a mélyszegénység ÉS a szubkulturális és szociokulturális körülmények taszítanak nyomorba és a bűnözés sötét világába.

A szubkulturális bűnözés fogalmának a megértése ott kezdődik, hogy felismerjük, hogy egyes mélyszegény családokban azt tanítják a szülők a gyerekeiknek, hogy A BÖRTÖNVISELTSÉG A FELNŐTTÉ VÁLÁSSAL EGYENLŐ.

Persze a következményeket is látjuk. Amikor GYEREKEK pózolnak erőszakos támadó szándékot sugárzó testtartással TikTok-videókban az interneten, miközben a videó alatt egy olyan zene szól, melynek szövege: „A barátaim megölnek téged.”.

Ezek a gyerekek rendszeresen megfenyegetik és félelemben tartják a többi gyereket az utcán iskolába menet, vagy épp az iskolákban, vagy épp a szülők félemlítik meg a tanárokat, mert adott esetben a tanár volt az első a problémás gyerek életében, aki megkísérelte őt megnevelni, csak épp ez nem tetszett sem a gyereknek, sem a szülőnek, vagy éppen a RENDŐRÖK FÉLNEK bemenni bizonyos utcákba, nemhogy rendet őrizni.

A helyzet az, hogy napjainkra már rengeteg áldozata lett egy nagyon súlyos és nagyon régi társadalmi problémának, amely Magyarország egyik keresztje a sok közül.

Persze tudjuk, hogy a balliberális kurzus, valamilyen elfajzott ideológiai indíttatás miatt arra sarkall, vagy legalábbis igyekszik arra sarkallni mindenkit, hogy a hasonlóan brutális gyilkossági kísérletek és sokszor gyilkosságok esetében, minden tisztes állampolgárnak azonnal struccnak kell éreznie magát, és homokba kell dugnia a fejét, hovatovább önkéntes tudathasadást kell végrehajtania önmagán, és tudatosan a tudattalanság homályába kell taszítania a szemét.

„Nincs itt semmi látnivaló!” Mormolják egyre kopottasabb, ősöreg kottájukból a balliberálisok.

Érdekes lábjegyzet, hogy a megélhetési politikusok és egyéb társadalomparaziták rendre akkor szokták ezt mondani, amikor nagyon is VAN ITT VALAMI LÁTNIVALÓ.

Igaz, hogy a kapitalista kormánypártiak kevésbé kapnak különféle pánikrohamokat, ha valakinek van annyi bátorsága, hogy egyáltalán szóba hozza ezt az igencsak súlyos társadalmi problémát, nevezetesen a bűnözői szubkultúra kérdéskörét. Ők rendre leginkább szimplán meg sem hallják.

Különös egyébként, hogy napjainkban bátorság szükségeltetik ahhoz, hogy pusztán szóba hozzunk egy problémát. Hát ha még társadalmi vitát kíván indítványozni a kérdésről valaki, hajjaj!

A balliberálisok azonnal kirántják fejüket a homokból, hogy néhány bélyeget kiáltsanak az illetőre („gyűlölködő, kirekesztő, náci”), hogy aztán gyorsan visszadugják abba a sötét lyukba, ahol boldogan álmodozhatnak egy kellemes, szép világról, ahol nem létezik bűnözői szubkultúra.

Persze ezek a rózsaszín buborékok mindig kipukkadnak, és kizárólag idő kérdése, végül mindenkire rátöri az ajtót az a bizonyos magyar valóság.

Ha nem készül fel rá előre az ember, még csak annyira sem, hogy tudomást vesz róla, az legyen az ő baja, vagy ha úgy tetszik egyéni szabadságjoga!

VISZONT itt vagyunk mi, akik nem vagyunk hajlandóak ÁRTATLAN EMBEREK KÍNHALÁLAKOR félrenézni, nem vagyunk hajlandóak egy elfajzott posztmodern ideológia vagy világnézet (mint a balliberalizmus vagy hippizmus) oltárán önként megvakítanunk magunkat, nem vagyunk hajlandóak BEHÓDOLNI A POLITIKAI KORREKTSÉG médiadiktált és eltorzított prizmájának, nem vagyunk hajlandóak rálépni egy igencsak mély és sötét szakadék felé vezető útra, miközben egyértelműen látjuk, hogy hová vezet.

Mi beszélhetünk a problémáról, és ha napirenden tartjuk a „Haza és Haladás” eszményét, akár megoldások is szóba jöhetnek. Ami azért ritka, pont az említettek miatt.

Forrás: „Székesi Marcell: Az ember alkonya” című könyv (megrendelhető azemberalkonya@gmail.com email-címen)

Kiemelt kép: rtl.hu/hirado

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak