Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 2/3 – MEGOLDATLANSÁG

Ássunk a probléma mélyére! A mélyszegény társadalmi réteg még mélyebb rétege, nevezetesen a szubkulturális bűnözők társadalmi rétege, szubkulturális és szociokulturális vonatkozásában LESZAKADT a társadalmi normák dimenziójáról, levált a törvény hálójáról, és jelenlegi állapotában képtelen beilleszkedni a többségi társadalomba törvénytisztelő polgárként.

Ezért kell véresen komoly állami és/vagy önkormányzati intézkedésekkel és az OKTATÁS mélyreható és gyökeres megreformálásával szisztematikusan felszámolni ezt a problémát.

Az elsőrendű reformjavaslat példának okáért a PSZICHOLÓGIAI SZEGREGÁCIÓ, amely biztosítja az állami közoktatás és a pedagógus társadalom általános fejlesztési kapacitásának lehetőségét és hosszútávon fenntartható stabilitását.

Mégis miféle „jövőbe mutató” politikai irányvonal, „szociális felzárkóztatási program” és „megoldás” az, hogy egy politikus kiáll és azt mondja: „Hát, ne legyen nyomor, és akkor bűnözés sem lesz, és akkor mindenkinek jó lesz.”

A bűnözői szubkultúrának NEM CSAK A MÉLYSZEGÉNYSÉG AZ OKA.

Ugyanis kis hazánkban baloldaltól jobboldalig minden magát „alkalmasnak” tekintő politikus ezt az általuk „megoldásnak” nevezett javaslatot hangoztatja és gyakorolja, illetve állítása szerint szentül hiszi, hogy horribilis PÉNZOSZTOGATÁSSAL majd megoldódik a bűnözői szubkultúra problémaköre.

Ilyen végtelenül lealjasodott ultramaterialista gondolkodást – mely túlszárnyalja még a dialektikus és történelmi materializmus filozófiáját is – ritkán lát a történelem.

Ennek az iránynak legfeljebb az lesz és lett is az eredménye, hogy a szubkulturális bűnözőkből gazdag maffia állatokat fariccsált.

OLAJJAL OLTJÁK AZ ERDŐTÜZET, és alkalmas politikusoknak nevezik magukat. Érdekes.

Vajon meddig agyalhattak ezen a zseniális megoldáson a jó magas rózsadombi villáikban, távol a több mint életveszélyes nyomortanyák, gettók és no-go zónák vértócsáitól?

Büszkén fizethetjük be minden hónapban azt a temérdek adót, elvégre az ő zsebükben köt ki. Gratuláció helyett inkább szobrokat érdemelnének. Nem?

Döbbenet, hogy a 21. században, elsősorban Észak-Kelet-Magyarországon, feketelyukak keletkeznek az állam törvényhálóján és olyan no-go zónák képződnek, amilyenek Nyugat-Európában sokszorozódnak az illegális bevándorlóáradat óta.

És ez nem minden. A szubkulturális bűnözők demográfiai mutatója felfelé ível, a tisztes polgárok kiszorulnak és kivándorolnak a régiókból egy jobb és élhetőbb élet reményében, a nyomortanyák gettósodnak, és a probléma nemhogy nem oldódik meg, hanem egyre csak nő és nő és nő…

Mi lesz ennek a vége?

Persze a bűnözői szubkultúrának is megvannak a kategorikus fokozatai, különböző szintjei, és bár ebbe a kriminológiai kategóriába soroljuk a tyúk- és a fatolvajokat is, avagy az úgynevezett megélhetési bűnözőket, de amikor egyre mélyebbre hatolunk és eljutunk a késes kéregetőktől a nemi erőszaktevőkön át egészen a betörő tömegmészárlókig, akik nem mellesleg az esetek döntő többségében a leggyengébb áldozatokra, idős nénikre és gyerekekre vadásznak, akár ragadozó a prédára, egyre súlyosbodik a helyzet.

Brutális mészárlások, embertelen kínzások és állatkínzások, klasszikus értelemben vett életellenes bűncselekmények és indokolatlan, szinte már-már unalomból véghezvitt ellenséges, antiszociális viselkedések ártatlan járókelőkkel szemben, sokszor puszta élvezetből és szórakozásból.

Többek között ezek a bűncselekménytípusok szerepelnek azon a koromfekete listán, melyek a bűnözői szubkultúra kategóriáját taglalják.

SZÉGYEN, de még inkább NEMZETI TRAGÉDIA, hogy felfoghatatlan módon az úgynevezett rendszerváltás óta, SENKI nem foglalkozott még érdemben ezzel a problémával, akinek felhatalmazása, lehetősége és módja volt rá.

Kizárólag a harmadikutas nemzeti radikális oldal merte megtenni azt a lépést, hogy beszélt róla, de kevés felhatalmazást kapott rá a történelemtől, hogy tettekben is erősíthesse az álláspontját.

Legalábbis MÉG.

Forrás: „Székesi Marcell: Az ember alkonya” című könyv (megrendelhető azemberalkonya@gmail.com email-címen)

Kiemelt kép: rtl.hu/hirado

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak