Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 2/3 – MEGOLDATLANSÁG

Ássunk a probléma mélyére! A mélyszegény társadalmi réteg még mélyebb rétege, nevezetesen a szubkulturális bűnözők társadalmi rétege, szubkulturális és szociokulturális vonatkozásában LESZAKADT a társadalmi normák dimenziójáról, levált a törvény hálójáról, és jelenlegi állapotában képtelen beilleszkedni a többségi társadalomba törvénytisztelő polgárként.

Ezért kell véresen komoly állami és/vagy önkormányzati intézkedésekkel és az OKTATÁS mélyreható és gyökeres megreformálásával szisztematikusan felszámolni ezt a problémát.

Az elsőrendű reformjavaslat példának okáért a PSZICHOLÓGIAI SZEGREGÁCIÓ, amely biztosítja az állami közoktatás és a pedagógus társadalom általános fejlesztési kapacitásának lehetőségét és hosszútávon fenntartható stabilitását.

Mégis miféle „jövőbe mutató” politikai irányvonal, „szociális felzárkóztatási program” és „megoldás” az, hogy egy politikus kiáll és azt mondja: „Hát, ne legyen nyomor, és akkor bűnözés sem lesz, és akkor mindenkinek jó lesz.”

A bűnözői szubkultúrának NEM CSAK A MÉLYSZEGÉNYSÉG AZ OKA.

Ugyanis kis hazánkban baloldaltól jobboldalig minden magát „alkalmasnak” tekintő politikus ezt az általuk „megoldásnak” nevezett javaslatot hangoztatja és gyakorolja, illetve állítása szerint szentül hiszi, hogy horribilis PÉNZOSZTOGATÁSSAL majd megoldódik a bűnözői szubkultúra problémaköre.

Ilyen végtelenül lealjasodott ultramaterialista gondolkodást – mely túlszárnyalja még a dialektikus és történelmi materializmus filozófiáját is – ritkán lát a történelem.

Ennek az iránynak legfeljebb az lesz és lett is az eredménye, hogy a szubkulturális bűnözőkből gazdag maffia állatokat fariccsált.

OLAJJAL OLTJÁK AZ ERDŐTÜZET, és alkalmas politikusoknak nevezik magukat. Érdekes.

Vajon meddig agyalhattak ezen a zseniális megoldáson a jó magas rózsadombi villáikban, távol a több mint életveszélyes nyomortanyák, gettók és no-go zónák vértócsáitól?

Büszkén fizethetjük be minden hónapban azt a temérdek adót, elvégre az ő zsebükben köt ki. Gratuláció helyett inkább szobrokat érdemelnének. Nem?

Döbbenet, hogy a 21. században, elsősorban Észak-Kelet-Magyarországon, feketelyukak keletkeznek az állam törvényhálóján és olyan no-go zónák képződnek, amilyenek Nyugat-Európában sokszorozódnak az illegális bevándorlóáradat óta.

És ez nem minden. A szubkulturális bűnözők demográfiai mutatója felfelé ível, a tisztes polgárok kiszorulnak és kivándorolnak a régiókból egy jobb és élhetőbb élet reményében, a nyomortanyák gettósodnak, és a probléma nemhogy nem oldódik meg, hanem egyre csak nő és nő és nő…

Mi lesz ennek a vége?

Persze a bűnözői szubkultúrának is megvannak a kategorikus fokozatai, különböző szintjei, és bár ebbe a kriminológiai kategóriába soroljuk a tyúk- és a fatolvajokat is, avagy az úgynevezett megélhetési bűnözőket, de amikor egyre mélyebbre hatolunk és eljutunk a késes kéregetőktől a nemi erőszaktevőkön át egészen a betörő tömegmészárlókig, akik nem mellesleg az esetek döntő többségében a leggyengébb áldozatokra, idős nénikre és gyerekekre vadásznak, akár ragadozó a prédára, egyre súlyosbodik a helyzet.

Brutális mészárlások, embertelen kínzások és állatkínzások, klasszikus értelemben vett életellenes bűncselekmények és indokolatlan, szinte már-már unalomból véghezvitt ellenséges, antiszociális viselkedések ártatlan járókelőkkel szemben, sokszor puszta élvezetből és szórakozásból.

Többek között ezek a bűncselekménytípusok szerepelnek azon a koromfekete listán, melyek a bűnözői szubkultúra kategóriáját taglalják.

SZÉGYEN, de még inkább NEMZETI TRAGÉDIA, hogy felfoghatatlan módon az úgynevezett rendszerváltás óta, SENKI nem foglalkozott még érdemben ezzel a problémával, akinek felhatalmazása, lehetősége és módja volt rá.

Kizárólag a harmadikutas nemzeti radikális oldal merte megtenni azt a lépést, hogy beszélt róla, de kevés felhatalmazást kapott rá a történelemtől, hogy tettekben is erősíthesse az álláspontját.

Legalábbis MÉG.

Forrás: „Székesi Marcell: Az ember alkonya” című könyv (megrendelhető azemberalkonya@gmail.com email-címen)

Kiemelt kép: rtl.hu/hirado

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak