Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 1/3

Rengeteg fiatal volt a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke beszédet tartott a fiatalság jövőjéről a Corvin közben, melyet korunkban joggal érezhetünk nem csupán a még élő remény bizonyítékának, még a puszta meghallgatása is megtiszteltetés.

Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a mai fiatalok döntő többségének, a példaképekről alkotott fogalma, fokozatosan romló tendenciát mutat.

„Kedves 21. századi szabadságharcosok! A tavalyi évben, ugyanitt a Corvin közben arról beszéltem, hogy bár példaképek kapcsán a mai fiatalok sokkal előbb említenének egy zenészt, vagy egy TikTok-influencert, mint az 1956-ban itt harcoló pesti srácokat.” – nyitotta meg beszédét Csaba.

A fiataloknak mindig is szüksége volt példaképekre, akik utat mutatnak nekik az emberi lét rögös labirintusában. De a 21. században ezeket a példaképeket nem a történelmi nagyjaink közül választják ki, hanem a média tömegpusztító fegyvere által közvetített ZÜLLÖTT ÉS ÖNPUSZTÍTÓ CELEBEK közül.

Napjainkra, azaz a 21. századi modernkorra sajnos hétköznapi tapasztalattá vált, hogy különféle globalista milliárdosok és társadalomparazita érdekemberek, többek között szélsőségesen balliberális szellemi propagandát használnak fel érdekeik érvényesítésére, nem csupán mint eszközt, hanem mint FEGYVERT.

Ezen a ponton bátran jelenthetjük ki, ahogy Csaba is tette, hogy elsősorban a FIATALSÁG ELLEN irányuló nemzetközi ultraliberális és hippi propagandát nem pusztán egy AGYMOSÁSKÉNT kell felfognunk, hanem egy HADÜZENETKÉNT.

Ebből kiindulva pedig következetesen nevezhetünk EBBEN A HARCBAN minden ELLENÁLLÓ FITALT 21. századi SZABADSÁGHARCOSNAK.

Továbbá azt a kétségkívül komplex tényt sem árt leszögeznünk, hogy a szóban forgó nemzetközi KULTÚRHARCNAK „köszönhetően” a 21. században a szabadság definícióját is egy tudatos tudatrombolás gyakorlatával eltorzították, így fiatalok tömegeit vezették félre, és a SZABADSÁG fogalmát az ULTRALIBERALIZMUSSAL, avagy a szabadosság ellentmondásos RABSÁGÁVAL azonosították.

„De nekünk, akik valódi értékek alapján választunk követendő példákat, számunkra nem kérdés, hogy az az ÖNFELÁLDOZÁS, amit a Pongrácz testvérek, és sok más magyar fiatal mutatott, útravaló egész életünkben.”

Csaba rávilágított, hogy a 21. században a SZABADSÁGÉRT az harcol, aki az ULTRALIBERÁLIS AGYMOSÁS és a szabadosság propagandagépezetével SZEMBEN veszi fel a harcot.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak