Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 1/3

Rengeteg fiatal volt a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke beszédet tartott a fiatalság jövőjéről a Corvin közben, melyet korunkban joggal érezhetünk nem csupán a még élő remény bizonyítékának, még a puszta meghallgatása is megtiszteltetés.

Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a mai fiatalok döntő többségének, a példaképekről alkotott fogalma, fokozatosan romló tendenciát mutat.

„Kedves 21. századi szabadságharcosok! A tavalyi évben, ugyanitt a Corvin közben arról beszéltem, hogy bár példaképek kapcsán a mai fiatalok sokkal előbb említenének egy zenészt, vagy egy TikTok-influencert, mint az 1956-ban itt harcoló pesti srácokat.” – nyitotta meg beszédét Csaba.

A fiataloknak mindig is szüksége volt példaképekre, akik utat mutatnak nekik az emberi lét rögös labirintusában. De a 21. században ezeket a példaképeket nem a történelmi nagyjaink közül választják ki, hanem a média tömegpusztító fegyvere által közvetített ZÜLLÖTT ÉS ÖNPUSZTÍTÓ CELEBEK közül.

Napjainkra, azaz a 21. századi modernkorra sajnos hétköznapi tapasztalattá vált, hogy különféle globalista milliárdosok és társadalomparazita érdekemberek, többek között szélsőségesen balliberális szellemi propagandát használnak fel érdekeik érvényesítésére, nem csupán mint eszközt, hanem mint FEGYVERT.

Ezen a ponton bátran jelenthetjük ki, ahogy Csaba is tette, hogy elsősorban a FIATALSÁG ELLEN irányuló nemzetközi ultraliberális és hippi propagandát nem pusztán egy AGYMOSÁSKÉNT kell felfognunk, hanem egy HADÜZENETKÉNT.

Ebből kiindulva pedig következetesen nevezhetünk EBBEN A HARCBAN minden ELLENÁLLÓ FITALT 21. századi SZABADSÁGHARCOSNAK.

Továbbá azt a kétségkívül komplex tényt sem árt leszögeznünk, hogy a szóban forgó nemzetközi KULTÚRHARCNAK „köszönhetően” a 21. században a szabadság definícióját is egy tudatos tudatrombolás gyakorlatával eltorzították, így fiatalok tömegeit vezették félre, és a SZABADSÁG fogalmát az ULTRALIBERALIZMUSSAL, avagy a szabadosság ellentmondásos RABSÁGÁVAL azonosították.

„De nekünk, akik valódi értékek alapján választunk követendő példákat, számunkra nem kérdés, hogy az az ÖNFELÁLDOZÁS, amit a Pongrácz testvérek, és sok más magyar fiatal mutatott, útravaló egész életünkben.”

Csaba rávilágított, hogy a 21. században a SZABADSÁGÉRT az harcol, aki az ULTRALIBERÁLIS AGYMOSÁS és a szabadosság propagandagépezetével SZEMBEN veszi fel a harcot.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak