Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 1/3

Rengeteg fiatal volt a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén.

Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke beszédet tartott a fiatalság jövőjéről a Corvin közben, melyet korunkban joggal érezhetünk nem csupán a még élő remény bizonyítékának, még a puszta meghallgatása is megtiszteltetés.

Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a mai fiatalok döntő többségének, a példaképekről alkotott fogalma, fokozatosan romló tendenciát mutat.

„Kedves 21. századi szabadságharcosok! A tavalyi évben, ugyanitt a Corvin közben arról beszéltem, hogy bár példaképek kapcsán a mai fiatalok sokkal előbb említenének egy zenészt, vagy egy TikTok-influencert, mint az 1956-ban itt harcoló pesti srácokat.” – nyitotta meg beszédét Csaba.

A fiataloknak mindig is szüksége volt példaképekre, akik utat mutatnak nekik az emberi lét rögös labirintusában. De a 21. században ezeket a példaképeket nem a történelmi nagyjaink közül választják ki, hanem a média tömegpusztító fegyvere által közvetített ZÜLLÖTT ÉS ÖNPUSZTÍTÓ CELEBEK közül.

Napjainkra, azaz a 21. századi modernkorra sajnos hétköznapi tapasztalattá vált, hogy különféle globalista milliárdosok és társadalomparazita érdekemberek, többek között szélsőségesen balliberális szellemi propagandát használnak fel érdekeik érvényesítésére, nem csupán mint eszközt, hanem mint FEGYVERT.

Ezen a ponton bátran jelenthetjük ki, ahogy Csaba is tette, hogy elsősorban a FIATALSÁG ELLEN irányuló nemzetközi ultraliberális és hippi propagandát nem pusztán egy AGYMOSÁSKÉNT kell felfognunk, hanem egy HADÜZENETKÉNT.

Ebből kiindulva pedig következetesen nevezhetünk EBBEN A HARCBAN minden ELLENÁLLÓ FITALT 21. századi SZABADSÁGHARCOSNAK.

Továbbá azt a kétségkívül komplex tényt sem árt leszögeznünk, hogy a szóban forgó nemzetközi KULTÚRHARCNAK „köszönhetően” a 21. században a szabadság definícióját is egy tudatos tudatrombolás gyakorlatával eltorzították, így fiatalok tömegeit vezették félre, és a SZABADSÁG fogalmát az ULTRALIBERALIZMUSSAL, avagy a szabadosság ellentmondásos RABSÁGÁVAL azonosították.

„De nekünk, akik valódi értékek alapján választunk követendő példákat, számunkra nem kérdés, hogy az az ÖNFELÁLDOZÁS, amit a Pongrácz testvérek, és sok más magyar fiatal mutatott, útravaló egész életünkben.”

Csaba rávilágított, hogy a 21. században a SZABADSÁGÉRT az harcol, aki az ULTRALIBERÁLIS AGYMOSÁS és a szabadosság propagandagépezetével SZEMBEN veszi fel a harcot.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak