Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának Donáth Anna

Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának, az úgynevezett Demokratikus Koalíciónak Donáth Anna, a Momentum Európai Parlament-i listavezetője, aki tavaly még egy szövetségben indult a DK-val az országgyűlési választásokon.

A balliberális ellenzéki összefogás, vagy inkább összemosás legerősebb pártja vezéralakjának, Magyarország egykori bukott miniszterelnökének, Gyurcsány Ferencnek a múlt héten hadat üzent a momentumos Donáth Anna.

„A DK súlyos gátja a kormányváltásnak. Hazugsággal nem lehet a hazugokat legyőzni.” – fogalmazott Donáth Anna egy Válasz Online-nak adott interjúban.

Pedig a balliberális Telextől már réges-rég tudjuk, hogy „igazából semmiben sem más a DK, mint a Momentum”.

Donáth úgy véli, nem lehet leváltani Gyurcsánnyal szövetkezve Orbánt. Hát igen, amikor szövetkeztek velük, valahogy elfelejtették, hogy néhány éve még azt festették rá az egykor Gyurcsány vezette MSZP plakátjára, hogy: MSZP=FIDESZ.

Kép forrása: magyarhirlap.hu

Nyilvánvalóan Donáth Anna sokkal könnyebben fog tudni kormányt váltani a Momentummal. Majd Fekete-Győr András szép tisztára mos neki egy elektromos rollert a zuhany alatt „egy kis vízsugárral”, és majd azzal beelőzi a DK-t és a Fideszt is.

Vagy lehet, hogy majd a 2030-as olimpián akarnak rágyúrni, még mielőtt megrendeznék a négyévente megtartott 2032-es olimpiát.

Esetleg megkérdezhetnénk Fekete-Győrt a terveikről, de sanszos hogy csak annyi választ kapnánk: „nem tudom”.

Pehelykönnyű lesz a balliberálisok számára a kormányváltás azzal az ellenzékkel, amelynek Fekete-Győr András volt a miniszterelnökjelölt-jelöltje.

Pehelykönnyű lesz a kormányváltás annak az ellenzéknek, melynek szövetséges pártjai 2022-ben összeadva erőiket egy mozdulattal megfelezték a szavazóbázisukat. Ha az „igazság kultúrája” nélkül nem ment, elvek nélkül biztosan sikerülni fog 2026-ban. Addig is jó rollerezést!

Kiemelt kép: hirtv.hu; hang.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak