Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának Donáth Anna

Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának, az úgynevezett Demokratikus Koalíciónak Donáth Anna, a Momentum Európai Parlament-i listavezetője, aki tavaly még egy szövetségben indult a DK-val az országgyűlési választásokon.

A balliberális ellenzéki összefogás, vagy inkább összemosás legerősebb pártja vezéralakjának, Magyarország egykori bukott miniszterelnökének, Gyurcsány Ferencnek a múlt héten hadat üzent a momentumos Donáth Anna.

„A DK súlyos gátja a kormányváltásnak. Hazugsággal nem lehet a hazugokat legyőzni.” – fogalmazott Donáth Anna egy Válasz Online-nak adott interjúban.

Pedig a balliberális Telextől már réges-rég tudjuk, hogy „igazából semmiben sem más a DK, mint a Momentum”.

Donáth úgy véli, nem lehet leváltani Gyurcsánnyal szövetkezve Orbánt. Hát igen, amikor szövetkeztek velük, valahogy elfelejtették, hogy néhány éve még azt festették rá az egykor Gyurcsány vezette MSZP plakátjára, hogy: MSZP=FIDESZ.

Kép forrása: magyarhirlap.hu

Nyilvánvalóan Donáth Anna sokkal könnyebben fog tudni kormányt váltani a Momentummal. Majd Fekete-Győr András szép tisztára mos neki egy elektromos rollert a zuhany alatt „egy kis vízsugárral”, és majd azzal beelőzi a DK-t és a Fideszt is.

Vagy lehet, hogy majd a 2030-as olimpián akarnak rágyúrni, még mielőtt megrendeznék a négyévente megtartott 2032-es olimpiát.

Esetleg megkérdezhetnénk Fekete-Győrt a terveikről, de sanszos hogy csak annyi választ kapnánk: „nem tudom”.

Pehelykönnyű lesz a balliberálisok számára a kormányváltás azzal az ellenzékkel, amelynek Fekete-Győr András volt a miniszterelnökjelölt-jelöltje.

Pehelykönnyű lesz a kormányváltás annak az ellenzéknek, melynek szövetséges pártjai 2022-ben összeadva erőiket egy mozdulattal megfelezték a szavazóbázisukat. Ha az „igazság kultúrája” nélkül nem ment, elvek nélkül biztosan sikerülni fog 2026-ban. Addig is jó rollerezést!

Kiemelt kép: hirtv.hu; hang.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak