Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának Donáth Anna

Hadat üzent Gyurcsány Ferenc pártjának, az úgynevezett Demokratikus Koalíciónak Donáth Anna, a Momentum Európai Parlament-i listavezetője, aki tavaly még egy szövetségben indult a DK-val az országgyűlési választásokon.

A balliberális ellenzéki összefogás, vagy inkább összemosás legerősebb pártja vezéralakjának, Magyarország egykori bukott miniszterelnökének, Gyurcsány Ferencnek a múlt héten hadat üzent a momentumos Donáth Anna.

„A DK súlyos gátja a kormányváltásnak. Hazugsággal nem lehet a hazugokat legyőzni.” – fogalmazott Donáth Anna egy Válasz Online-nak adott interjúban.

Pedig a balliberális Telextől már réges-rég tudjuk, hogy „igazából semmiben sem más a DK, mint a Momentum”.

Donáth úgy véli, nem lehet leváltani Gyurcsánnyal szövetkezve Orbánt. Hát igen, amikor szövetkeztek velük, valahogy elfelejtették, hogy néhány éve még azt festették rá az egykor Gyurcsány vezette MSZP plakátjára, hogy: MSZP=FIDESZ.

Kép forrása: magyarhirlap.hu

Nyilvánvalóan Donáth Anna sokkal könnyebben fog tudni kormányt váltani a Momentummal. Majd Fekete-Győr András szép tisztára mos neki egy elektromos rollert a zuhany alatt „egy kis vízsugárral”, és majd azzal beelőzi a DK-t és a Fideszt is.

Vagy lehet, hogy majd a 2030-as olimpián akarnak rágyúrni, még mielőtt megrendeznék a négyévente megtartott 2032-es olimpiát.

Esetleg megkérdezhetnénk Fekete-Győrt a terveikről, de sanszos hogy csak annyi választ kapnánk: „nem tudom”.

Pehelykönnyű lesz a balliberálisok számára a kormányváltás azzal az ellenzékkel, amelynek Fekete-Győr András volt a miniszterelnökjelölt-jelöltje.

Pehelykönnyű lesz a kormányváltás annak az ellenzéknek, melynek szövetséges pártjai 2022-ben összeadva erőiket egy mozdulattal megfelezték a szavazóbázisukat. Ha az „igazság kultúrája” nélkül nem ment, elvek nélkül biztosan sikerülni fog 2026-ban. Addig is jó rollerezést!

Kiemelt kép: hirtv.hu; hang.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak