Tényleg bevándorlásellenes a Fidesz?

Az Európai Unió évek óta támadja Orbán Viktort a déli határkerítés miatt, pedig annakidején Toroczkai László volt az, aki másfél évig küzdött azért, hogy a Fidesz-kormány megépítse. De most is láthatjuk, hogy a Fidesz részéről az egész bevándorlásellenes kommunikáció csak egy színjáték.

Tüntetést szervez a Mi Hazánk Mozgalom az ásotthalmi határzárhoz, mert a párt álláspontja szerint a Fidesz-kormány nem védi meg a határmenti településeken élőket a felfegyverzett bűnbandáktól és a migrációtól, ezért azt követeli, hogy vezényeljék a honvédséget a határra.

A balliberális ellenzéki kurzusnak van egy sajátos taktikai logikája, nevezetesen a hatás-ellenhatás törvényére alapuló dekonstruktív ellenzéki politizálás (amely ellentéte a konstruktív ellenzékiség), amely azt diktálja, hogy mindenre nemet kell mondani, amire a kormány igent mond. Tudniillik a balliberálisok ebből a logikából vezetik le a komplett világnézetüket, másként fogalmazva nekik az ellenségük határozza meg és diktálja, hogy mit gondoljanak a világról, illetve hogy mit ne gondoljanak. Hatás-ellenhatás, pólus-ellenpólus, kormány-ellenzék, jobboldal-baloldal, Orbán-Gyurcsány. Ez a megosztás kultúrája, ami a rendszerváltás rendszerének az alapköve, a turáni átok.

Ők úgy gondolják, hogy azért, mert van egy korrupt kormányunk, minden szó, amit ez a kormány kiejt a száján, hazugság. Így ha egy kormánypárti politikus azt mondja, hogy a család egy érték, akkor a dekonstruktív ellenzék kötelességtudatból kezdi azt szajkózni, hogy a család nem érték, ezért a haladás jegyében át kell írni a definícióját.

Továbbá ehhez a jelenséghez kapcsolódik rögtön egy másik is, nevezetesen a fekete-fehér kétpólusú szekértábor-gondolkodás, amely szabályba foglalja, hogy aki beáll az egyik oldalra, az automatikusan hű is az elveihez. Egy újabb különös logika.

Tehát ha a Fidesz például azt állítja magáról, hogy bevándorlásellenes, akkor a balliberális ellenzék elhiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes, „hiszen jobboldali, tehát nem lehet bevándorláspárti, azok csak a balliberálisok lehetnek” – gondolják ők.

Kép forrása: YouTube (euronews)

Akkor hát tegyük fel a kérdést! Tényleg bevándorlásellenes a Fidesz?

„Simán át lehet járni a déli határkerítésen. Több videófelvétel bizonyítja, hogy meg van bontva a déli határkerítés. Most már létra nélkül is át tudnak jönni az illegális bevándorlók a határon, egyszerűen csak kinyitják a megbontott kerítést, konkrétan özönlenek át rajta. – nyilatkozta Toroczkai László az ATV „Egyenes Beszéd” című műsorában.

Tüntetést, demonstrációt szervezek most már végső elkeseredésemben az ásotthalmi lakossággal. Várunk mindenkit!

A migráció-hullám kezdetekor, 2015-ben sem volt ennyire súlyos a helyzet, ugyanis a legfontosabb különbség 2015-höz képest, hogy most már korábbi migránsokból álló felfegyverzett bűnbandák jöttek létre, akik életvitelszerűen ott élnek a magyar-szerb határon.

Elképesztő pénz és bevétel van ebből. Ebből hoztak létre olyan bűnszervezeteket, akik együttműködnek a szerbiai alvilággal.” – fejtette ki Toroczkai a déli határon uralkodó állapotokat.

A pártelnök hozzátette, hogy nyilvánvalóan a rendőröket is rendszeresen lefizetik a határ mindkét oldalán, tehát korrupció is van emögött.

Hozzátette: „Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára cinikusan azt válaszolta, miután jeleztem, hogy a helyi rendőröktől származó információim alapján azt a parancsot kapták a rendőrök, hogy ha lőnek rájuk, akkor onnan el kell menekülniük, ezt az államtitkár beismerte a parlamentben az ország nagy nyilvánossága előtt, hogy igen, ez így van, értsem meg a rendőröket, hiszen azért kapták ezt a parancsot, mert nekik is van családjuk.

És mi van azzal a többezer magyar állampolgárral, aki ott él abban az övezetben, akiket magára hagynak?

Azzal én is egyetértek, hogy nem a rendőrök életét kellene kockára tenni. Nincs elég rendőr!

Az alkotmányos kötelességét nem látja el a Fidesz-kormány jelenleg Magyarországon, és ezért mondtam, hogy ha lőnek, akkor páncélozott harci járművekkel kell odamennie a honvédségnek!” – nyilatkozta Toroczkai.

Kép forrása: delhir.hu

Szombaton Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke és parlamenti képviselője egy sajtótájékoztatón fejtette ki, hogy a Fidesz-kormány jelenleg elsősorban nem a magyar embereknek teremt új munkahelyeket, hanem a vendégmunkásoknak.

Szijjártó Péter, a külgazdasági és külügyminiszter a napokban az akkumulátorgyárak kapcsán szóba hozta, hogy több mint 19 ezer új munkahely létesült Magyarországon. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ezek elsősorban nem a magyar embereknek lettek létrehozva, hiszen a Fidesz-kormány külföldi munkaerőt próbál az országba csábítani. A letelepedési kötvények által Magyarországra érkezett külföldiek is 20 ezren vannak.

Láthatjuk, hogy Nyugat-Európában egy lakosságcsere zajlik, láthatjuk hogy a Magyarországon a Fidesz-kormány is ehhez asszisztál, láthatjuk hogy most már bizonyos budapesti kerületek lakóinak az egynegyede külföldi állampolgár. Ezek nagyon káros folyamatok.

Szijjártó a gazdasági növekedéssel indokolta ennek szükségességét. Mára láthatjuk, hogy mi lett annak a végeredménye, hogy gazdasági fellendülés címszóval 62 éve Németország török vendégmunkásokat importált, tavaly pedig Berlinben a leggyakoribb fiú keresztnév a Mohamed volt.

Mi nem szeretnénk Magyarországon ilyen jövőt!

Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a déli határon ostromlóként lép be valaki Magyarországra, vagy vendégmunkásként érkezik, végül ragad itt nálunk, vagy éppen letelepedési kötvénnyel érkezik.

Ha tömegesen a magyar társadalmat higítja fel a Fidesz-kormány, akkor a Mi Hazánk Mozgalom egyedüli pártként azt mondja, hogy: Eddig és ne tovább!

A balliberális pártok is örömmel fogadják a vendégmunkásokat, a Fidesz pedig telehordta Magyarországot olyan keleti akkumulátorgyárakkal, melyek kiszolgálásához feltétel a külföldi munkaerő.

Magyarországon munkaerőhiány van, hiszen többszázezer magyar ember külföldön, Nyugat-Európában keresett munkát!

A Mi Hazánk szerint nem a külföldi vendégmunkásokat kellene Magyarországra csábítani, hanem a külföldre vendégmunkásként kivándorolt magyar embereket!

A bevándorlásnak és a kivándorlásnak gátat kell szabni, bármilyen szintű is legyen!” – nyilatkozta Dócs Dávid.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Mozgalom)

Kiemelt kép: magyarnemzet.hu; hu.m.wikipedia.org

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak