Mellékhelyiségben bujkált egy autótolvaj, elfogták

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni férfi ellen.

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi november 23-án délelőtt Salgótarjánban, a Zöldfa úton beült ismerőse ott parkoló kocsijába, melyben sofőr nem volt, csak utasok.

A két fiatalkorút megfenyegette, hogy szálljanak ki, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a gyújtáskapcsolóban hagyott kulccsal beindította a gépkocsit, és autókázni indult.

Kép forrása: police.hu

A tolvaj több ismerősét is felkereste, egyiknek még a jogtalanul használt autót is felkínálta 50 ezer forintért. Később a Csokonai úton egy szemből érkező járőrautóban ülő rendőrök észlelték az akkor már körözött gépkocsit, de amíg megfordultak, a bűnöző kiszállt az autóból és elszaladt.

A rendőrök által jól ismert tolvajt a lakóhelye közelében egy üres lakás mellékhelyiségében elbújva fogták el a rendőrök, majd előállították a kapitányságra.

A bűnözőt a nyomozók a minősített jármű önkényes elvételén túlmenően gyanúsítják idén a vármegyeszékhelyen elkövetett hétrendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel, ezért a tolvajt a nyomozó hatóság őrizetbe vette és indítványozta a letartóztatását.

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: gyarmatihirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

A hőség miatt korábban nyitotta meg kapuit a balassagyarmati strand

A hőség miatt három nappal korábban nyitott a Városi Strandfürdő Balassagyarmaon. Az országos tisztifőorvos hazánk egész területére vonatkozóan szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki, amely Balassagyarmaton is életbe lépett. Csach Gábor polgármester azt nyilatkozta: „A Városi Strandfürdő szerdán megnyitotta kapuit a csobbanni vágyók részére, és ezen a héten csütörtökön és pénteken is nyitva tart […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Két fiatal banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson

Két fiatalokból álló banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson kedd délután. Az esethez több rendőr is a helyszínre érkezett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Buda Gábor a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Két csoportosulás közötti, garázda jellegű cselekménnyel kapcsolatban intézkedtek a balassagyarmati rendőrkapitányság munkatársai.” Hozzátette: „Az esetnek nincs sérültje.” Kiemelt kép: szabadriport.wordpress.com Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Heves

Gázkémény csövét lopta el egy sarudi nő

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy sarudi nő ellen. – nyilatkozta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente rendőrfőhadnagy a heol.hu-nak A nyomozás adatai alapján a 37 éves nő március 14-én bement egy helyi ingatlan udvarába és onnan egy 6-7 méter hosszú gázkéményhez tartozó csövet lopott, majd azt értékesítette. A […]

Továbbiak