Mellékhelyiségben bujkált egy autótolvaj, elfogták

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint hétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves salgótarjáni férfi ellen.

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi november 23-án délelőtt Salgótarjánban, a Zöldfa úton beült ismerőse ott parkoló kocsijába, melyben sofőr nem volt, csak utasok.

A két fiatalkorút megfenyegette, hogy szálljanak ki, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a gyújtáskapcsolóban hagyott kulccsal beindította a gépkocsit, és autókázni indult.

Kép forrása: police.hu

A tolvaj több ismerősét is felkereste, egyiknek még a jogtalanul használt autót is felkínálta 50 ezer forintért. Később a Csokonai úton egy szemből érkező járőrautóban ülő rendőrök észlelték az akkor már körözött gépkocsit, de amíg megfordultak, a bűnöző kiszállt az autóból és elszaladt.

A rendőrök által jól ismert tolvajt a lakóhelye közelében egy üres lakás mellékhelyiségében elbújva fogták el a rendőrök, majd előállították a kapitányságra.

A bűnözőt a nyomozók a minősített jármű önkényes elvételén túlmenően gyanúsítják idén a vármegyeszékhelyen elkövetett hétrendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel, ezért a tolvajt a nyomozó hatóság őrizetbe vette és indítványozta a letartóztatását.

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: gyarmatihirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak