Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Egy sajtótájékoztató, majd egy lakossági fórum keretein belül mutatta be Virradat Program nevű pártprogram-füzetét, azon belül pedig ifjúságpolitikai javaslatait a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke, dr. Pápai Ákos, valamint a Mi Hazánk Ifjai alelnöke, Cservenák Mihály György.

A párt és az ifjúsági szervezet többek között a fiatalok megélhetési problémáira szeretne választ adni.

Dr. Pápai Ákos szerint mielőbb megoldást kell találni az egri fiatalok elvándorlására, az iskolák bezárása okozta gondokra.

Cservenák Mihály György szerint államilag kellene támogatni a fiatalok pályakezdését, jogosítványszerzését, illetve fontos lenne olcsó lakhatást biztosítani számukra.

Dr. Pápai Ákos kitért arra is, hogy egyértelmű és konstruktív hozzáadott érték lenne az egri iskolákban a helytörténet oktatásának bevezetése, amely elültetné a fiatal diákok szívében a hazaszeretet magját.

Cservenák Mihály György hozzátette: „A lakhatási problémákra, az albérletek hiányára és drágulására tökéletes megoldást jelentene, ha a kormány létesítene államilag fenntartott diáknegyedeket, melyek saját lakásokkal a kollégiumokhoz hasonlóan üzemelnének, mely épületekben az albérletárak jóval a piaci árak alatt lennének.”

A sajtótájékoztató után megtartott lakossági fórumon még részletesebben kifejtették az ifjúságpolitikai javaslataikat (ingyenes jogosítvány a fiataloknak, a kollégiumi és lakhatási nehézségek megoldása, értelmetlen helyett hasznos tananyag az oktatásba).

További részletek a Virradat ProgramIfjúságpolitika” című fejezetében olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak