Kisbabájával járt lopni egy anyuka

„A babakocsijába rejtette a lopott holmit egy pilisi nő, otthonában borzalmas körülményeket találtak.” – írja FaceBook-oldalán a Pest vármegyei rendőrség.

A lopott holmi mellett egy elhanyagolt, mosdatlan, piszkos ruhájú kicsi lányt is találtak a rendőrök a babakocsiban.

A nő nem először próbálkozott. Ráadásul amikor lebukott és fény derült rá, hogy az ellopott termékek mellett a babakocsiban egy 16 hónapos kislány is volt, az ügy új fordulatot vett.

Kép forrása: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

A csöppség elhanyagolt, mosdatlan volt, se pelenka, se tiszta ruha, és a cumija is ijesztő állapotban volt.

Később a rendőrök ellátogattak az anyuka otthonába is, ahol még keservesebb körülményeket és áldatlanabb állapotokat tapasztaltak.

Nem volt se víz, se villany, a kicsi ellátásához még az alapvető felszerelések is hiányoztak.

Az intézkedéskor nem volt rajta pelenka, és hiányos ruhácskája koszos volt.

Kép forrása: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

A monori rendőrök azonnal gondjukba vették a gyermeket. Gyűltek a ruhák, az ennivaló, takaró, cumi, babahordozó. Később egy orvossal is megvizsgáltatták a kicsit.

A gyermekmegőrzővé átalakult rendőrségi objektumban nagy volt a sürgés-forgás, megfürdették, tiszta ruhába öltöztették, megetették a csöppséget.

Később gyermekvédőkhöz került, az anya ellen pedig eljárás indult kiskorú veszélyeztetése miatt is.

Kiemelt kép: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak