Kisbabájával járt lopni egy anyuka

„A babakocsijába rejtette a lopott holmit egy pilisi nő, otthonában borzalmas körülményeket találtak.” – írja FaceBook-oldalán a Pest vármegyei rendőrség.

A lopott holmi mellett egy elhanyagolt, mosdatlan, piszkos ruhájú kicsi lányt is találtak a rendőrök a babakocsiban.

A nő nem először próbálkozott. Ráadásul amikor lebukott és fény derült rá, hogy az ellopott termékek mellett a babakocsiban egy 16 hónapos kislány is volt, az ügy új fordulatot vett.

Kép forrása: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

A csöppség elhanyagolt, mosdatlan volt, se pelenka, se tiszta ruha, és a cumija is ijesztő állapotban volt.

Később a rendőrök ellátogattak az anyuka otthonába is, ahol még keservesebb körülményeket és áldatlanabb állapotokat tapasztaltak.

Nem volt se víz, se villany, a kicsi ellátásához még az alapvető felszerelések is hiányoztak.

Az intézkedéskor nem volt rajta pelenka, és hiányos ruhácskája koszos volt.

Kép forrása: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

A monori rendőrök azonnal gondjukba vették a gyermeket. Gyűltek a ruhák, az ennivaló, takaró, cumi, babahordozó. Később egy orvossal is megvizsgáltatták a kicsit.

A gyermekmegőrzővé átalakult rendőrségi objektumban nagy volt a sürgés-forgás, megfürdették, tiszta ruhába öltöztették, megetették a csöppséget.

Később gyermekvédőkhöz került, az anya ellen pedig eljárás indult kiskorú veszélyeztetése miatt is.

Kiemelt kép: FaceBook (Pest vármegyei rendőrség)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

A hőség miatt korábban nyitotta meg kapuit a balassagyarmati strand

A hőség miatt három nappal korábban nyitott a Városi Strandfürdő Balassagyarmaon. Az országos tisztifőorvos hazánk egész területére vonatkozóan szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki, amely Balassagyarmaton is életbe lépett. Csach Gábor polgármester azt nyilatkozta: „A Városi Strandfürdő szerdán megnyitotta kapuit a csobbanni vágyók részére, és ezen a héten csütörtökön és pénteken is nyitva tart […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Két fiatal banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson

Két fiatalokból álló banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson kedd délután. Az esethez több rendőr is a helyszínre érkezett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Buda Gábor a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Két csoportosulás közötti, garázda jellegű cselekménnyel kapcsolatban intézkedtek a balassagyarmati rendőrkapitányság munkatársai.” Hozzátette: „Az esetnek nincs sérültje.” Kiemelt kép: szabadriport.wordpress.com Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Heves

Gázkémény csövét lopta el egy sarudi nő

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy sarudi nő ellen. – nyilatkozta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente rendőrfőhadnagy a heol.hu-nak A nyomozás adatai alapján a 37 éves nő március 14-én bement egy helyi ingatlan udvarába és onnan egy 6-7 méter hosszú gázkéményhez tartozó csövet lopott, majd azt értékesítette. A […]

Továbbiak