Felhívta a 112-t, hogy megöli a feleségét

Őrizetbe vették azt az erdőtarcsai férfit, aki mérgében felhívta a 112-es segélyhívó számot és a felesége megölésével fenyegetőzött.

Hiába bánta meg tettét, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság terrorcselekmény miatt eljárást indított ellene.

A Miskolci Hívásfogadó Központ munkatársa fogadta ez év január 23-án 20 óra 3 perckor azt a telefonhívást, amelyben egy férfi a felesége bántalmazásával fenyegetőzött.

Közleményében a rendőrség hozzátette: „Azzal fenyegetőzött, hogy ha a rendőrség nem megy ki a lakcímére, akkor megveri, megöli a nőt.”

A Pásztói Rendőrkapitányság egyenruhásai a fenyegetést komolyan vették, azonnal intézkedtek és megjelentek a címen.

Kép forrása: police.hu

A 32 éves férfi állítása szerint hirtelen felindulásból, mérgében hívta fel a segélyhívót, nem gondolta komolyan, sajnálja a történteket.

Hiába azonban a megbánás, tettével bűncselekményt követett el, így a férfit előállították a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, majd terrorcselekmény bűntett miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntette miatt 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az indokolatlan hívásokkal azoknak az embereknek az életét veszélyeztetik, akik valóban segítségre szorulnak!

Kiemelt kép: 112.be

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak