A Mi Hazánk Ifjai tiltakozik a készpénzhasználat visszaszorítása ellen!

A Mi Hazánk Mozgalom ifjúsági szervezetének, a Mi Hazánk Ifjainak alelnöke, Pércsi Viktória ma sajtótájékoztatót tartott az M1 TV-nek, amelyben részletezte a mozgalom tiltakozását a fiatalok készpénzhasználatának visszaszorítása ellen.

„A Mi Hazánk többször felszólalt a készpénzhasználat visszaszorítása ellen. Legutóbb azzal a felháborító intézkedéssel szemben adott ki dr. Fiszter Zsuzsanna szakpolitikusunk közleményt, melyet az OTP Bank hozott, amelynek értelmében megsarcolják február 1-jétől a készpénzbefizetéseket, pedig a bank bevételei ezt nem indokolják.

A készpénz visszaszorítása a fiatalok körében is megkezdődött, hiszen több bank is hirdeti, hogy a fiatalok ne készpénzben tartsák a megtakarításaikat, hanem nyissanak náluk számlát.

A Volán-buszokon szabályosan büntetnék a készpénzzel jegyet vásárlókat. Ez az intézkedés kiemelten érinti a fiatalokat, hiszen rengeteg diák ingázik lakóhelyétől az iskolába, így akár egy általános iskolást is büntetnének, ha nem bankkártyával fizet.

A Mi Hazánk Ifjai követeli, hogy a készpénzhasználat legyen alkotmányos jog, és tiltakozunk mind a bankok, mind más cégek készpénzhasználat-korlátozását propagáló üzenetei ellen!

Hagyják békén a fiataljainkat, és ne vonják bele a gyermekeket az ebben a világban még igazán szabadságot nyújtó készpénz elleni harcokba a globális nagyvállalatok!” – nyilatkozta Pércsi Viktória.

No nem mintha a bankokat olyan gyakran érdekelnék a jogszabályok vagy az indokok, főleg az OTP-t. Előfordult már kis hazánkban is, hogy ellopták valakinek a bankkártyáját, lerabolták róla az összes pénzt, de a banknak csak annyi volt a lényegi válasza: Te bajod.

Cukormázas óriásplakátokkal vezetik meg az embereket, főleg a fiatalokat, hogy „tárolják bankszámlán a vagyonukat, a bankban biztonságban lesz, majd ők vigyáznak rá mint anya a kisbabára”. Közben az igazság az, hogy BÁRHOL nagyobb biztonságban van az ember pénze, mint a bankban.

Parazitaként rágják meggyötört nemzetünk húsát társadalmunk kullancsai, miközben ők egyre többen vannak, egyre erősebbek, mi pedig egyre fogyatkozunk és gyengülünk.

„A készpénz az emberi szabadság utolsó bástyája!” – Szakács Árpád

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak