A Mi Hazánk Ifjai tiltakozik a készpénzhasználat visszaszorítása ellen!

A Mi Hazánk Mozgalom ifjúsági szervezetének, a Mi Hazánk Ifjainak alelnöke, Pércsi Viktória ma sajtótájékoztatót tartott az M1 TV-nek, amelyben részletezte a mozgalom tiltakozását a fiatalok készpénzhasználatának visszaszorítása ellen.

„A Mi Hazánk többször felszólalt a készpénzhasználat visszaszorítása ellen. Legutóbb azzal a felháborító intézkedéssel szemben adott ki dr. Fiszter Zsuzsanna szakpolitikusunk közleményt, melyet az OTP Bank hozott, amelynek értelmében megsarcolják február 1-jétől a készpénzbefizetéseket, pedig a bank bevételei ezt nem indokolják.

A készpénz visszaszorítása a fiatalok körében is megkezdődött, hiszen több bank is hirdeti, hogy a fiatalok ne készpénzben tartsák a megtakarításaikat, hanem nyissanak náluk számlát.

A Volán-buszokon szabályosan büntetnék a készpénzzel jegyet vásárlókat. Ez az intézkedés kiemelten érinti a fiatalokat, hiszen rengeteg diák ingázik lakóhelyétől az iskolába, így akár egy általános iskolást is büntetnének, ha nem bankkártyával fizet.

A Mi Hazánk Ifjai követeli, hogy a készpénzhasználat legyen alkotmányos jog, és tiltakozunk mind a bankok, mind más cégek készpénzhasználat-korlátozását propagáló üzenetei ellen!

Hagyják békén a fiataljainkat, és ne vonják bele a gyermekeket az ebben a világban még igazán szabadságot nyújtó készpénz elleni harcokba a globális nagyvállalatok!” – nyilatkozta Pércsi Viktória.

No nem mintha a bankokat olyan gyakran érdekelnék a jogszabályok vagy az indokok, főleg az OTP-t. Előfordult már kis hazánkban is, hogy ellopták valakinek a bankkártyáját, lerabolták róla az összes pénzt, de a banknak csak annyi volt a lényegi válasza: Te bajod.

Cukormázas óriásplakátokkal vezetik meg az embereket, főleg a fiatalokat, hogy „tárolják bankszámlán a vagyonukat, a bankban biztonságban lesz, majd ők vigyáznak rá mint anya a kisbabára”. Közben az igazság az, hogy BÁRHOL nagyobb biztonságban van az ember pénze, mint a bankban.

Parazitaként rágják meggyötört nemzetünk húsát társadalmunk kullancsai, miközben ők egyre többen vannak, egyre erősebbek, mi pedig egyre fogyatkozunk és gyengülünk.

„A készpénz az emberi szabadság utolsó bástyája!” – Szakács Árpád

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak