Döbbenet, hogyan állt bosszút az exbarátján ez a nő

Kapcsolatuk megromlott, a nő emiatt dühös lett és zaklatni kezdte a férfit.

Egészen új értelmet nyert az „őrült exek” kategóriája. Bizony még a férfiaknak is érdemes óvatosnak lenniük a párválasztás során. Jó példa ennek szemléltetésére a következő történet is.

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves Heves vármegyei ellen, aki 2022. első félévében válogatott módszerekkel zaklatott egy balassagyarmati férfit. A vádlott és a sértett jól ismerte egymást, korábbi kapcsolatuk azonban megromlott, ami a legkülönfélébb bűncselekmények elkövetésére sarkallta a nőt. – nyilatkozta dr. Konkoly Thenge László sajtószóvivő ügyész a heol.hu hírportálnak.

A szakember azt is felsorolta, mi mindent követett el a nő: 2022. július 9-én a terhelt leszerelte a sértett utcán parkoló autójáról a rendszámot, amit magával vitt, és csak másnap adott vissza a tulajdonosnak, 24 órán át megakadályozva ezzel, hogy a férfi használhassa a kocsiját. Ugyanezt ismét megtette július 21-én, de akkor már a rendőrségnek kellett házkutatás keretében visszaszerezni az elkobzott hatósági jelzést.

Július 9-én történt az is, hogy a nő, mivel ismerte a jelszót, belépett egy internetes közösségi portálon a férfi fiókjába, amellyel valótlan negatív tartalmú posztokat tett közzé úgy, mintha azokat a férfi írta volna saját magáról, és ha mindez nem lett volna elég, a hölgy elküldött néhány obszcén üzenetet is a férfi ismerőseinek.

Július 17-én a nő zöld és fekete színű festékszóróval fújta össze a férfi házának utca felőli oldalát és a kerítését. Miért épp zölddel és feketével? Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

A nehéz félév során az exbarát folyamatos telefonos molesztálásnak is ki volt téve, ugyanis a nő 2022. januárja és júliusa között összesen 2167 alkalommal hívta őt, nem egyszer az éjszakai órákban.

A járási ügyészség zaklatás vétségével, egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntettével, információs rendszer megsértésének vétségével vádolja a nőt. A vádiratban a hatóság arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést szabjon ki a nővel szemben. – közölte az ügyész.

Tanulság? Mielőtt elhívunk valakit randizni, gondoljuk meg előtte legalább háromszor, hogy biztosan jó ötlet-e!

Kiemelt kép: focusonthefamily.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak