Döbbenet, hogyan állt bosszút az exbarátján ez a nő

Kapcsolatuk megromlott, a nő emiatt dühös lett és zaklatni kezdte a férfit.

Egészen új értelmet nyert az „őrült exek” kategóriája. Bizony még a férfiaknak is érdemes óvatosnak lenniük a párválasztás során. Jó példa ennek szemléltetésére a következő történet is.

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves Heves vármegyei ellen, aki 2022. első félévében válogatott módszerekkel zaklatott egy balassagyarmati férfit. A vádlott és a sértett jól ismerte egymást, korábbi kapcsolatuk azonban megromlott, ami a legkülönfélébb bűncselekmények elkövetésére sarkallta a nőt. – nyilatkozta dr. Konkoly Thenge László sajtószóvivő ügyész a heol.hu hírportálnak.

A szakember azt is felsorolta, mi mindent követett el a nő: 2022. július 9-én a terhelt leszerelte a sértett utcán parkoló autójáról a rendszámot, amit magával vitt, és csak másnap adott vissza a tulajdonosnak, 24 órán át megakadályozva ezzel, hogy a férfi használhassa a kocsiját. Ugyanezt ismét megtette július 21-én, de akkor már a rendőrségnek kellett házkutatás keretében visszaszerezni az elkobzott hatósági jelzést.

Július 9-én történt az is, hogy a nő, mivel ismerte a jelszót, belépett egy internetes közösségi portálon a férfi fiókjába, amellyel valótlan negatív tartalmú posztokat tett közzé úgy, mintha azokat a férfi írta volna saját magáról, és ha mindez nem lett volna elég, a hölgy elküldött néhány obszcén üzenetet is a férfi ismerőseinek.

Július 17-én a nő zöld és fekete színű festékszóróval fújta össze a férfi házának utca felőli oldalát és a kerítését. Miért épp zölddel és feketével? Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

A nehéz félév során az exbarát folyamatos telefonos molesztálásnak is ki volt téve, ugyanis a nő 2022. januárja és júliusa között összesen 2167 alkalommal hívta őt, nem egyszer az éjszakai órákban.

A járási ügyészség zaklatás vétségével, egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntettével, információs rendszer megsértésének vétségével vádolja a nőt. A vádiratban a hatóság arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést szabjon ki a nővel szemben. – közölte az ügyész.

Tanulság? Mielőtt elhívunk valakit randizni, gondoljuk meg előtte legalább háromszor, hogy biztosan jó ötlet-e!

Kiemelt kép: focusonthefamily.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak
Belföld Közéleti

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

„Első ellenzéki pártként adta le az európai parlamenti választásokhoz szükséges ajánlásokat a Mi Hazánk, ezzel is megmutatva, milyen erő van ebben a közösségben.” – írja a mihazank.hu Hozzátették: „A Fidesz után a legtöbb jelöltet a Mi Hazánk állítja az önkormányzati választáson is, így harcolunk tovább céljainkért!” Székesi Marcell View all posts

Továbbiak