Döbbenet, hogyan állt bosszút az exbarátján ez a nő

Kapcsolatuk megromlott, a nő emiatt dühös lett és zaklatni kezdte a férfit.

Egészen új értelmet nyert az „őrült exek” kategóriája. Bizony még a férfiaknak is érdemes óvatosnak lenniük a párválasztás során. Jó példa ennek szemléltetésére a következő történet is.

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves Heves vármegyei ellen, aki 2022. első félévében válogatott módszerekkel zaklatott egy balassagyarmati férfit. A vádlott és a sértett jól ismerte egymást, korábbi kapcsolatuk azonban megromlott, ami a legkülönfélébb bűncselekmények elkövetésére sarkallta a nőt. – nyilatkozta dr. Konkoly Thenge László sajtószóvivő ügyész a heol.hu hírportálnak.

A szakember azt is felsorolta, mi mindent követett el a nő: 2022. július 9-én a terhelt leszerelte a sértett utcán parkoló autójáról a rendszámot, amit magával vitt, és csak másnap adott vissza a tulajdonosnak, 24 órán át megakadályozva ezzel, hogy a férfi használhassa a kocsiját. Ugyanezt ismét megtette július 21-én, de akkor már a rendőrségnek kellett házkutatás keretében visszaszerezni az elkobzott hatósági jelzést.

Július 9-én történt az is, hogy a nő, mivel ismerte a jelszót, belépett egy internetes közösségi portálon a férfi fiókjába, amellyel valótlan negatív tartalmú posztokat tett közzé úgy, mintha azokat a férfi írta volna saját magáról, és ha mindez nem lett volna elég, a hölgy elküldött néhány obszcén üzenetet is a férfi ismerőseinek.

Július 17-én a nő zöld és fekete színű festékszóróval fújta össze a férfi házának utca felőli oldalát és a kerítését. Miért épp zölddel és feketével? Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

A nehéz félév során az exbarát folyamatos telefonos molesztálásnak is ki volt téve, ugyanis a nő 2022. januárja és júliusa között összesen 2167 alkalommal hívta őt, nem egyszer az éjszakai órákban.

A járási ügyészség zaklatás vétségével, egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntettével, információs rendszer megsértésének vétségével vádolja a nőt. A vádiratban a hatóság arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést szabjon ki a nővel szemben. – közölte az ügyész.

Tanulság? Mielőtt elhívunk valakit randizni, gondoljuk meg előtte legalább háromszor, hogy biztosan jó ötlet-e!

Kiemelt kép: focusonthefamily.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

A hőség miatt korábban nyitotta meg kapuit a balassagyarmati strand

A hőség miatt három nappal korábban nyitott a Városi Strandfürdő Balassagyarmaon. Az országos tisztifőorvos hazánk egész területére vonatkozóan szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki, amely Balassagyarmaton is életbe lépett. Csach Gábor polgármester azt nyilatkozta: „A Városi Strandfürdő szerdán megnyitotta kapuit a csobbanni vágyók részére, és ezen a héten csütörtökön és pénteken is nyitva tart […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Két fiatal banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson

Két fiatalokból álló banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson kedd délután. Az esethez több rendőr is a helyszínre érkezett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Buda Gábor a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Két csoportosulás közötti, garázda jellegű cselekménnyel kapcsolatban intézkedtek a balassagyarmati rendőrkapitányság munkatársai.” Hozzátette: „Az esetnek nincs sérültje.” Kiemelt kép: szabadriport.wordpress.com Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Heves

Gázkémény csövét lopta el egy sarudi nő

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy sarudi nő ellen. – nyilatkozta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente rendőrfőhadnagy a heol.hu-nak A nyomozás adatai alapján a 37 éves nő március 14-én bement egy helyi ingatlan udvarába és onnan egy 6-7 méter hosszú gázkéményhez tartozó csövet lopott, majd azt értékesítette. A […]

Továbbiak