Jobbikos képviselő: „Megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt”

A Fidesz után a Jobbik képviselői is tudnak alkotni és meglepetéseket okozni. Igaz ugyan, hogy a szóban forgó eset csak egy „poén”, mégsem tagadhatjuk le lelkiismerettől felmentve, hogy közel olyan botrányos, mint Novák Katalinék legutóbbi gusztustalansága.

Már 2019-ben a balliberális oldallal való érdekszövetség megkötését követően is tömegeknek fordult fel a gyomra a Jobbiktól. Hát vajon most mit szólnak a magyar emberek ahhoz, hogy a napokban fény derült rá, hogy egy váci jobbikos képviselő, Fehér Zsolt a feketehumor határait igencsak túllépte?

Még fontosabb kérdés: Vajon mit szólnak ehhez balliberális érdekszövetégesei, akik az elmúlt napokban fröcsögve szidták a Fideszt a bicskei pedofilbotrány miatt? Hát persze, hogy a védelmére keltek! Képmutatásban bizony a baloldal sem épp amatőr, ha szándékunkban áll finoman fogalmazni.

Az úgynevezett ellenzéki összefogásban, amely állítólag a nők jogaiért vívott amazonharc bástyája, olybá tűnik semmi következménye nincsen, ha valaki a nők lek*rvázásval, egy prostituált megcsonkításával, vagy éppen egy 12-13 éves kislány megerőszakolásával „viccelődik”. Végül is, Jokert idézve „a humor szubjektív”. Nem igaz?

A feketehumornak is vannak erkölcsi határai, és nem nehéz meghatározni az átléphetetlen vörösvonalat. Fehér Zsolt mégis átlépte. Egy hasonló tetthez nem csupán eltorzult humorérzék szükséges, hanem egy beteg elme munkája is.

A jobbikos képviselő egy olyan szennylap üzemeltetője volt, ami többek között pedofil és nőket gyalázó tartalmakkal igyekezett „humorral” megfogni a közönséget… több-kevesebb sikerrel.

A képviselő a lapot „Zsizsik” álnéven írta és szerkesztette a 2000-es évek elején. Az „Abro Nyúz” önmeghatározása szerint egy szennylap volt, amit a készítői elvileg viccnek szántak. Állítólag az összesen 30 számot megélt kiadványt csak szűk körben terjesztették, bár esik benne szó szerkesztőségi ülésekről és fogadóórákról is.

A képviselő a „minden nő egy k*rva” kijelentés mellett a lap szerkesztőjeként nem volt rest egy igencsak súlyos határt átlépni, amikor azt írta: „Szombat este megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt.”

A balliberálisok pont az ilyen megnyilvánulások miatt szoktak a világhálón embereket letiltani, de a politikai szövetségeseiknek már elnézik? Kicsit sem képmutató.

Forrás: pestisracok.hu

Kiemelt kép: magyarnemzet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak