Jobbikos képviselő: „Megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt”

A Fidesz után a Jobbik képviselői is tudnak alkotni és meglepetéseket okozni. Igaz ugyan, hogy a szóban forgó eset csak egy „poén”, mégsem tagadhatjuk le lelkiismerettől felmentve, hogy közel olyan botrányos, mint Novák Katalinék legutóbbi gusztustalansága.

Már 2019-ben a balliberális oldallal való érdekszövetség megkötését követően is tömegeknek fordult fel a gyomra a Jobbiktól. Hát vajon most mit szólnak a magyar emberek ahhoz, hogy a napokban fény derült rá, hogy egy váci jobbikos képviselő, Fehér Zsolt a feketehumor határait igencsak túllépte?

Még fontosabb kérdés: Vajon mit szólnak ehhez balliberális érdekszövetégesei, akik az elmúlt napokban fröcsögve szidták a Fideszt a bicskei pedofilbotrány miatt? Hát persze, hogy a védelmére keltek! Képmutatásban bizony a baloldal sem épp amatőr, ha szándékunkban áll finoman fogalmazni.

Az úgynevezett ellenzéki összefogásban, amely állítólag a nők jogaiért vívott amazonharc bástyája, olybá tűnik semmi következménye nincsen, ha valaki a nők lek*rvázásval, egy prostituált megcsonkításával, vagy éppen egy 12-13 éves kislány megerőszakolásával „viccelődik”. Végül is, Jokert idézve „a humor szubjektív”. Nem igaz?

A feketehumornak is vannak erkölcsi határai, és nem nehéz meghatározni az átléphetetlen vörösvonalat. Fehér Zsolt mégis átlépte. Egy hasonló tetthez nem csupán eltorzult humorérzék szükséges, hanem egy beteg elme munkája is.

A jobbikos képviselő egy olyan szennylap üzemeltetője volt, ami többek között pedofil és nőket gyalázó tartalmakkal igyekezett „humorral” megfogni a közönséget… több-kevesebb sikerrel.

A képviselő a lapot „Zsizsik” álnéven írta és szerkesztette a 2000-es évek elején. Az „Abro Nyúz” önmeghatározása szerint egy szennylap volt, amit a készítői elvileg viccnek szántak. Állítólag az összesen 30 számot megélt kiadványt csak szűk körben terjesztették, bár esik benne szó szerkesztőségi ülésekről és fogadóórákról is.

A képviselő a „minden nő egy k*rva” kijelentés mellett a lap szerkesztőjeként nem volt rest egy igencsak súlyos határt átlépni, amikor azt írta: „Szombat este megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt.”

A balliberálisok pont az ilyen megnyilvánulások miatt szoktak a világhálón embereket letiltani, de a politikai szövetségeseiknek már elnézik? Kicsit sem képmutató.

Forrás: pestisracok.hu

Kiemelt kép: magyarnemzet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak