Jobbikos képviselő: „Megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt”

A Fidesz után a Jobbik képviselői is tudnak alkotni és meglepetéseket okozni. Igaz ugyan, hogy a szóban forgó eset csak egy „poén”, mégsem tagadhatjuk le lelkiismerettől felmentve, hogy közel olyan botrányos, mint Novák Katalinék legutóbbi gusztustalansága.

Már 2019-ben a balliberális oldallal való érdekszövetség megkötését követően is tömegeknek fordult fel a gyomra a Jobbiktól. Hát vajon most mit szólnak a magyar emberek ahhoz, hogy a napokban fény derült rá, hogy egy váci jobbikos képviselő, Fehér Zsolt a feketehumor határait igencsak túllépte?

Még fontosabb kérdés: Vajon mit szólnak ehhez balliberális érdekszövetégesei, akik az elmúlt napokban fröcsögve szidták a Fideszt a bicskei pedofilbotrány miatt? Hát persze, hogy a védelmére keltek! Képmutatásban bizony a baloldal sem épp amatőr, ha szándékunkban áll finoman fogalmazni.

Az úgynevezett ellenzéki összefogásban, amely állítólag a nők jogaiért vívott amazonharc bástyája, olybá tűnik semmi következménye nincsen, ha valaki a nők lek*rvázásval, egy prostituált megcsonkításával, vagy éppen egy 12-13 éves kislány megerőszakolásával „viccelődik”. Végül is, Jokert idézve „a humor szubjektív”. Nem igaz?

A feketehumornak is vannak erkölcsi határai, és nem nehéz meghatározni az átléphetetlen vörösvonalat. Fehér Zsolt mégis átlépte. Egy hasonló tetthez nem csupán eltorzult humorérzék szükséges, hanem egy beteg elme munkája is.

A jobbikos képviselő egy olyan szennylap üzemeltetője volt, ami többek között pedofil és nőket gyalázó tartalmakkal igyekezett „humorral” megfogni a közönséget… több-kevesebb sikerrel.

A képviselő a lapot „Zsizsik” álnéven írta és szerkesztette a 2000-es évek elején. Az „Abro Nyúz” önmeghatározása szerint egy szennylap volt, amit a készítői elvileg viccnek szántak. Állítólag az összesen 30 számot megélt kiadványt csak szűk körben terjesztették, bár esik benne szó szerkesztőségi ülésekről és fogadóórákról is.

A képviselő a „minden nő egy k*rva” kijelentés mellett a lap szerkesztőjeként nem volt rest egy igencsak súlyos határt átlépni, amikor azt írta: „Szombat este megerőszakoltam egy kiscsajt a polgármesteri hivatal előtt.”

A balliberálisok pont az ilyen megnyilvánulások miatt szoktak a világhálón embereket letiltani, de a politikai szövetségeseiknek már elnézik? Kicsit sem képmutató.

Forrás: pestisracok.hu

Kiemelt kép: magyarnemzet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak