Női ruhában vert át időseket egy férfi és női társa

Nőnek álcázta magát, milliókat lopott.

Ki hitte volna, hogy a gender ideológiára egy napon bűncselekménytípusként fogunk hivatkozni? Ezúttal ugyanis nyugodtan meghatározhatjuk a transzvesztitabűnözés kategóriáját.

Női ruhába bújt egy budapesti férfi, aki valódi női bűntársával férkőzött idős emberek bizalmába. Így csaltak ki milliós összegeket áldozataik zsebéből. Ezek után mondja azt valaki, hogy az LMBTQ-propaganda nem káros!

Idáig vezet a fene nagy elfogadás. A mai előítéletmentes szép új világban, amit a liberálisok felépítettek nekünk, ki gondolna rosszat egy idegen lakásba bejutni akaró hölgyről és mély hangon dörmögő transznemű társáról? „Szegények így is el vannak nyomva, inkább beengedem őket, mi baj lehet?” Gondolja a haladó szellemű ATV-n szocializálódott Marika néni. Elvégre minden belpesti értelmiségi tudja, hogy az elnyomott kisebbségek tagjai közt legfeljebb „megélhetési bűnözők” vannak.

Kép forrása: vac-naplo.hu

A vádlottak Budapest II. kerületének utcáin szólítottak le idős embereket és ismerősi viszonyt színlelve bejutottak a sértettek lakásába, majd a figyelmüket elterelve készpénzt, ékszereket és órákat vittek el, összesen mintegy 2,5 millió forint értékben. Biztos nem jött be a rúdtáncos biznisz ebben a maradi transzfób országban.

Kép forrása: hellovidek.hu

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség mindkét gyanúsított ellen vádat emelt. (Micsoda transzfóbia.) Az ügynek öt sértettje van. – írja az MTI a Fővárosi Főügyészség közleménye alapján.

A vádlottak 2023. januárja és márciusa között követték el a bűncselekményeket. Az álruhában tevékenykedő férfit, mint visszaesőt, illetve a társát üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolják.

A legfontosabb bizonyítékot, az elkövetéskor használt női parókát a rendőrök lefoglalták, valamint a női táskát és az ellopott ékszereket és karórákat is.

Kiemelt kép: hu.euronews.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak