Női ruhában vert át időseket egy férfi és női társa

Nőnek álcázta magát, milliókat lopott.

Ki hitte volna, hogy a gender ideológiára egy napon bűncselekménytípusként fogunk hivatkozni? Ezúttal ugyanis nyugodtan meghatározhatjuk a transzvesztitabűnözés kategóriáját.

Női ruhába bújt egy budapesti férfi, aki valódi női bűntársával férkőzött idős emberek bizalmába. Így csaltak ki milliós összegeket áldozataik zsebéből. Ezek után mondja azt valaki, hogy az LMBTQ-propaganda nem káros!

Idáig vezet a fene nagy elfogadás. A mai előítéletmentes szép új világban, amit a liberálisok felépítettek nekünk, ki gondolna rosszat egy idegen lakásba bejutni akaró hölgyről és mély hangon dörmögő transznemű társáról? „Szegények így is el vannak nyomva, inkább beengedem őket, mi baj lehet?” Gondolja a haladó szellemű ATV-n szocializálódott Marika néni. Elvégre minden belpesti értelmiségi tudja, hogy az elnyomott kisebbségek tagjai közt legfeljebb „megélhetési bűnözők” vannak.

Kép forrása: vac-naplo.hu

A vádlottak Budapest II. kerületének utcáin szólítottak le idős embereket és ismerősi viszonyt színlelve bejutottak a sértettek lakásába, majd a figyelmüket elterelve készpénzt, ékszereket és órákat vittek el, összesen mintegy 2,5 millió forint értékben. Biztos nem jött be a rúdtáncos biznisz ebben a maradi transzfób országban.

Kép forrása: hellovidek.hu

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség mindkét gyanúsított ellen vádat emelt. (Micsoda transzfóbia.) Az ügynek öt sértettje van. – írja az MTI a Fővárosi Főügyészség közleménye alapján.

A vádlottak 2023. januárja és márciusa között követték el a bűncselekményeket. Az álruhában tevékenykedő férfit, mint visszaesőt, illetve a társát üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével vádolják.

A legfontosabb bizonyítékot, az elkövetéskor használt női parókát a rendőrök lefoglalták, valamint a női táskát és az ellopott ékszereket és karórákat is.

Kiemelt kép: hu.euronews.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak