Mi Hazánk: Szövetség az „antikommunista” Fidesz és a kommunista Kína közt?

Dócs Dávid: „A magát antikommunistának nevező Fidesz miért a kommunista Kínával kötött védelmi szerződést?”

Jogosan jelenthetjük ki, hogy már megszokhattuk a Fidesz képmutató, farizeus, álnemzeti, manipulatív, „báránybőrbe bújt farkas” stratégiáját, amivel arcátlan módon igyekszik minél több magyar választópolgárt az orránál fogva vezetni, méghozzá egyenesen egy sötét szakadék irányába.

Nem történt másképp az elmúlt hetek eseményei során sem, amikor is „a nagy antikommunista Fidesz” a kommunista Kínával kötött védelmi szerződést. Egy újabb tragikomikus és ellentmondásos orbáni hintapolitika.

Üdvözlendő stratégia a hanyatló ultraliberális nyugat elutasítása, de csakugyan elítélendő a más formában destruktív kelet bálványozása.

Igaz, hogy Magyarország Európa szívében stratégiailag mindig is nehéz helyzetben volt a történelem során, de a 21. században épp itt volna az ideje, hogy végre tanuljunk az évszázados hibáinkból és ne adjuk el a hazánkat valamelyik nagyhatalomnak nyugatra vagy keletre. Ez a hazaszeretet szellemiségének, a nemzeti szuverenitás, a szabadság nemes eszméjének és a saját hazánknak a lenézése, ennek pedig semmi köze nincsen a hazaszeretethez.

A 20. század kommunistái a 21. század liberálisai. A múlt század elhibázott szellemiségének pedig sajnos maradékai maradtak fenn keleten. Ráadásul a kommunizmus a világtörténelem legnagyobb hibája.

Utoljára, mikor egy sötét ideológia uralkodott, oly mértékű pusztítást írt bele a történelemkönyvekbe, ami után a keleti civilizáció joggal nevezheti magát: túlélőnek.

Mindegy, éppen hogyan nevezik magukat a báránybőrbe bújt farkasok (kommunistáknak, antifáknak vagy liberálisoknak), a szövetségkötés az utolsó, amire gondolnunk kell velük kapcsolatban. Szomorú, hogy magyarázni kell, hogy a Sátán nem megbízható partner.

A civilizáció keleti horizontja minden hibájának legveszedelmesebb mintapéldája Kína és az ott megvalósított ultrakommunista rendszer, mely igazán Orwell-i. Mindennek fényében pedig a Fidesz éppen Kínával köt megállapodást. Nem érdemes tovább minősíteni, ami minősítésre sem méltó, ez önmagáért beszél.

Ezért is nyújtott be a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselője, Dócs Dávid a Fidesznek egy indítványt, melyben rávilágított, hogy a magyar és a kínai kormány védelmi, bűnüldözési és biztonsági megállapodást kötött egymással, melynek keretében a jövőben Peking garantálja hazánk biztonságát.

A képviselő hozzátette, hogy a kommunista Kínában totális megfigyelés és kreditrendszer működik, amelyet nem túlzás digitális diktatúrának nevezni.

Joggal tette fel a kérdést: „Magyarország kormánya ezt tartja követendő példának?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak