Mi Hazánk: Szövetség az „antikommunista” Fidesz és a kommunista Kína közt?

Dócs Dávid: „A magát antikommunistának nevező Fidesz miért a kommunista Kínával kötött védelmi szerződést?”

Jogosan jelenthetjük ki, hogy már megszokhattuk a Fidesz képmutató, farizeus, álnemzeti, manipulatív, „báránybőrbe bújt farkas” stratégiáját, amivel arcátlan módon igyekszik minél több magyar választópolgárt az orránál fogva vezetni, méghozzá egyenesen egy sötét szakadék irányába.

Nem történt másképp az elmúlt hetek eseményei során sem, amikor is „a nagy antikommunista Fidesz” a kommunista Kínával kötött védelmi szerződést. Egy újabb tragikomikus és ellentmondásos orbáni hintapolitika.

Üdvözlendő stratégia a hanyatló ultraliberális nyugat elutasítása, de csakugyan elítélendő a más formában destruktív kelet bálványozása.

Igaz, hogy Magyarország Európa szívében stratégiailag mindig is nehéz helyzetben volt a történelem során, de a 21. században épp itt volna az ideje, hogy végre tanuljunk az évszázados hibáinkból és ne adjuk el a hazánkat valamelyik nagyhatalomnak nyugatra vagy keletre. Ez a hazaszeretet szellemiségének, a nemzeti szuverenitás, a szabadság nemes eszméjének és a saját hazánknak a lenézése, ennek pedig semmi köze nincsen a hazaszeretethez.

A 20. század kommunistái a 21. század liberálisai. A múlt század elhibázott szellemiségének pedig sajnos maradékai maradtak fenn keleten. Ráadásul a kommunizmus a világtörténelem legnagyobb hibája.

Utoljára, mikor egy sötét ideológia uralkodott, oly mértékű pusztítást írt bele a történelemkönyvekbe, ami után a keleti civilizáció joggal nevezheti magát: túlélőnek.

Mindegy, éppen hogyan nevezik magukat a báránybőrbe bújt farkasok (kommunistáknak, antifáknak vagy liberálisoknak), a szövetségkötés az utolsó, amire gondolnunk kell velük kapcsolatban. Szomorú, hogy magyarázni kell, hogy a Sátán nem megbízható partner.

A civilizáció keleti horizontja minden hibájának legveszedelmesebb mintapéldája Kína és az ott megvalósított ultrakommunista rendszer, mely igazán Orwell-i. Mindennek fényében pedig a Fidesz éppen Kínával köt megállapodást. Nem érdemes tovább minősíteni, ami minősítésre sem méltó, ez önmagáért beszél.

Ezért is nyújtott be a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselője, Dócs Dávid a Fidesznek egy indítványt, melyben rávilágított, hogy a magyar és a kínai kormány védelmi, bűnüldözési és biztonsági megállapodást kötött egymással, melynek keretében a jövőben Peking garantálja hazánk biztonságát.

A képviselő hozzátette, hogy a kommunista Kínában totális megfigyelés és kreditrendszer működik, amelyet nem túlzás digitális diktatúrának nevezni.

Joggal tette fel a kérdést: „Magyarország kormánya ezt tartja követendő példának?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak