A Mi Hazánk Ifjai a Lengyel Nagykövetség előtt tiltakozott

A lengyel-magyar barátság napja alkalmából tiltakozott a Mi Hazánk Ifjai a balliberális lengyel kormány történelemhamisítása ellen a Lengyel Nagykövetség előtt.

Binder Csaba (a Mi Hazánk Ifjai elnöke) elmondta: „A lengyel fiatalok nemzeti öntudatát tönkretevő tantervvel állt elő a nemrég felállt lengyel balliberális kormány. Olyan történelmi tényeket színeztek át, amelyek nagyon fontos és meghatározó részei voltak a lengyel fiatalok nemzeti neveltetésének az eddigiekben.”

Hozzátette: „Az 1956-os magyar szabadságharc is negatív színben van feltűntetve. A Mi Hazánk Ifjai a lengyel-magyar barátság napján határozottan tiltakozik a lengyel kormány ezen intézkedése ellen, valamint lengyel barátainkat kiállásunkról tudjuk biztosítani, valamint arról, hogy egyetlen globalista kormány sem szakíthatja szét a lengyel-magyar barátság többszáz éves múltját!”

Orosz Patrik (a Mi Hazánk Ifjai alelnöke és a Mi Hazánk Mozgalom EP-képviselőjelöltje) kifejtette: „A hosszú évszázadok viharain keresztül egy hajóban evezve álltunk ellent az iszlám térhódításának, valamint vállt vállnak vetve küzdöttünk a 20. század pestisével, a szuverén nemzetállamok legnagyobb ellenségével, a Szovjetunióval és a vörösterrorral szemben.”

Hozzátette: „Itt az ideje, hogy nemzetünk szuverenitását megingathatatlan és biztos alapokra helyezzük, hogy szilárd koporsót építsünk nemzetünk ellenségeinek, az életellenes, söpredék ideológiáknak és örökre megszabaduljunk a neoliberalizmus rákos daganatától!”

Frecot Bálint (a Mi Hazánk Ifjai lengyel kapcsolattartója) elmondta: „Kívánjuk, hogy ezeréves barátságunk a történelem viharaiban továbbra is megmaradjon! Mi, a Mi Hazánk Ifjai tagjai külön köszöntjük barátainkat a Młodzież Wszechpolska szervezetéből, akikkel már két éve együttműködünk! Üdvözlünk Titeket kedves testvéreink ezen a fontos, nemzeteink számára is kiemelkedő napon!”

A magyar nemzet kettészakadt húscafat a Nyugat és a Kelet ragadozói közt. Ha szabadulni kívánunk megtépázott jelenünk keserű csapdájából, egyesítenünk kell erőinket lengyel testvéreinkkel Közép-Európa legújabb viharában, és nekünk kell szembeszállnunk az emberiség ellenségeivel, hogy megőrizzük még megmaradt szabadságunk! Ez az egyetlen reménye annak, hogy megóvjuk ködbe burkolózott jövőnket.

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak