A Mi Hazánk Ifjai a Lengyel Nagykövetség előtt tiltakozott

A lengyel-magyar barátság napja alkalmából tiltakozott a Mi Hazánk Ifjai a balliberális lengyel kormány történelemhamisítása ellen a Lengyel Nagykövetség előtt.

Binder Csaba (a Mi Hazánk Ifjai elnöke) elmondta: „A lengyel fiatalok nemzeti öntudatát tönkretevő tantervvel állt elő a nemrég felállt lengyel balliberális kormány. Olyan történelmi tényeket színeztek át, amelyek nagyon fontos és meghatározó részei voltak a lengyel fiatalok nemzeti neveltetésének az eddigiekben.”

Hozzátette: „Az 1956-os magyar szabadságharc is negatív színben van feltűntetve. A Mi Hazánk Ifjai a lengyel-magyar barátság napján határozottan tiltakozik a lengyel kormány ezen intézkedése ellen, valamint lengyel barátainkat kiállásunkról tudjuk biztosítani, valamint arról, hogy egyetlen globalista kormány sem szakíthatja szét a lengyel-magyar barátság többszáz éves múltját!”

Orosz Patrik (a Mi Hazánk Ifjai alelnöke és a Mi Hazánk Mozgalom EP-képviselőjelöltje) kifejtette: „A hosszú évszázadok viharain keresztül egy hajóban evezve álltunk ellent az iszlám térhódításának, valamint vállt vállnak vetve küzdöttünk a 20. század pestisével, a szuverén nemzetállamok legnagyobb ellenségével, a Szovjetunióval és a vörösterrorral szemben.”

Hozzátette: „Itt az ideje, hogy nemzetünk szuverenitását megingathatatlan és biztos alapokra helyezzük, hogy szilárd koporsót építsünk nemzetünk ellenségeinek, az életellenes, söpredék ideológiáknak és örökre megszabaduljunk a neoliberalizmus rákos daganatától!”

Frecot Bálint (a Mi Hazánk Ifjai lengyel kapcsolattartója) elmondta: „Kívánjuk, hogy ezeréves barátságunk a történelem viharaiban továbbra is megmaradjon! Mi, a Mi Hazánk Ifjai tagjai külön köszöntjük barátainkat a Młodzież Wszechpolska szervezetéből, akikkel már két éve együttműködünk! Üdvözlünk Titeket kedves testvéreink ezen a fontos, nemzeteink számára is kiemelkedő napon!”

A magyar nemzet kettészakadt húscafat a Nyugat és a Kelet ragadozói közt. Ha szabadulni kívánunk megtépázott jelenünk keserű csapdájából, egyesítenünk kell erőinket lengyel testvéreinkkel Közép-Európa legújabb viharában, és nekünk kell szembeszállnunk az emberiség ellenségeivel, hogy megőrizzük még megmaradt szabadságunk! Ez az egyetlen reménye annak, hogy megóvjuk ködbe burkolózott jövőnket.

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Holttestet találtak a miskolci Tiszai pályaudvarnál

Egy nő holttestére bukkantak ma hajnalban. A rendőrség már nyomoz. Holtan találtak egy nőt a miskolci Tiszai pályaudvar környékén szombat hajnalban. A rendőrség az ügyben emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n közölte szombaton: „Bejelentés alapján jelentek meg a járőrök hajnalban a miskolci Kandó Kálmán téren, ahol egy […]

Továbbiak