Nem jött össze: szembesávban előzte a dugót a taxis, de akadályba ütközött

Azt gondolná az ember, hogy a taxisok a legjobb sofőrök, elvégre nekik van a legtöbb tapasztalatuk. Lehetséges, de amikor a rutin pofátlansággal párosul, olyankor tanúi lehetünk meggondolatlan döntéseknek.

Így járt a napokban egy Pesterzsébeten guruló taxisofőr, aki megunva a feltorlódott dugót vakmerő döntést hozott és útnak eredt a szembejövő sávban.

Esélyes, hogy az elégedettség friss hevében már arról ábrándozott, milyen büszkén fogja elmesélni a haveroknak az esti sör fölött, hogy a minap majdnem megszivatta őt egy dugó, de végül ő szivatta meg a dugót.

A minden bizonnyal alaposan átgondolt terv zsenialitását illetően azonban valószínűleg kétségei támadtak, miután egy közeli lámpás kereszteződésből feltűnt egy kamerás autó, amely egyenesen szemből felé közeledett.

Miután az utazásból parkolás lett mindkettőjük számára, a taxis új terv kidolgozásába kezdett, amihez időre volt szüksége, ezért bekapcsolta a vészvillogót, ami ugyebár egy mindenhová érvényes ingyen pakolójegy.

Miután jobbnál jobb döntések követték egymást, hősünknek érthetetlen módon alábbhagyott a kalandvágya, ezért nem próbált meg két oszlop közt a járdára hajtani, nem próbálta meg a másik autót megtolni, nem szállt ki a másik sofőrt jótanáccsal ellátni, helyette inkább feladta, és visszatolatott. Az elhivatottság hiánya.

Kiemelt kép: fotaxi.hu

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak