Nem jött össze: szembesávban előzte a dugót a taxis, de akadályba ütközött

Azt gondolná az ember, hogy a taxisok a legjobb sofőrök, elvégre nekik van a legtöbb tapasztalatuk. Lehetséges, de amikor a rutin pofátlansággal párosul, olyankor tanúi lehetünk meggondolatlan döntéseknek.

Így járt a napokban egy Pesterzsébeten guruló taxisofőr, aki megunva a feltorlódott dugót vakmerő döntést hozott és útnak eredt a szembejövő sávban.

Esélyes, hogy az elégedettség friss hevében már arról ábrándozott, milyen büszkén fogja elmesélni a haveroknak az esti sör fölött, hogy a minap majdnem megszivatta őt egy dugó, de végül ő szivatta meg a dugót.

A minden bizonnyal alaposan átgondolt terv zsenialitását illetően azonban valószínűleg kétségei támadtak, miután egy közeli lámpás kereszteződésből feltűnt egy kamerás autó, amely egyenesen szemből felé közeledett.

Miután az utazásból parkolás lett mindkettőjük számára, a taxis új terv kidolgozásába kezdett, amihez időre volt szüksége, ezért bekapcsolta a vészvillogót, ami ugyebár egy mindenhová érvényes ingyen pakolójegy.

Miután jobbnál jobb döntések követték egymást, hősünknek érthetetlen módon alábbhagyott a kalandvágya, ezért nem próbált meg két oszlop közt a járdára hajtani, nem próbálta meg a másik autót megtolni, nem szállt ki a másik sofőrt jótanáccsal ellátni, helyette inkább feladta, és visszatolatott. Az elhivatottság hiánya.

Kiemelt kép: fotaxi.hu

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak