Ismét a Mi Hazánk Ifjai tagja tett rendet Kaposváron

Kaposvár lakosai már megszokhatták, hogy ha a városnak segítségre van szüksége, Erdélyi Ákos már két lépéssel előttük jár.

A Mi Hazánk Ifjai egyik tagjához, valamint a párt kaposvári szervezetének elnökéhez, Erdélyi Ákoshoz sokadik alkalommal fordultak lakossági megkereséssel a helyiek. A felkeresést követően Ákos ismét a település számos súlyos problémájára hívta fel a városüzemeltetés figyelmét.

Kaposvár városrészén, Kaposfüreden az Árvácska utcai játszótéren fennálló állapotok elfogadhatatlanok voltak. A játszótér majdhogynem használhatatlan volt. A Mi Hazánk helyi szervezetének jelzését követően rendbe hozták, így a játszótér megszépült!

A homokozó korhadt, szöges fakeretét új, frissen festett fakeretre cserélték. A szétszórt padok a helyükre kerültek. A rögzítetlen betontömbös pad rögzítésre került. A törött pad helyére új pad került. A csúszda mászóka részén pótolták a hiányzó deszkát.

Szintén problémák adódtak a kaposvári Buzsáki utcai játszóteret illetően is.

A játszótér területén lévő gumiabroncsból kialakított homokozót benőtte a gaz. A csúszda faelemei elkorhadtak, sérültek, töröttek. A játszótéren lévő tájékoztató tábla koszos, sérült. A libikókára rálógó faágak használhatatlanná teszik a játékelem igénybevételét.

A játszótér melletti területen építési hulladékok találhatóak. A játszótér közelében lévő családi ház melletti fa ágainak megfelelő mértékű visszametszése szükséges az épület és a vezeték megóvása érdekében.

A Zaranyi lakótelepi ABC mellett lévő hinták felújítása is szükségessé vált, mivel azok a funkciójukat nem tudják jelenlegi állapotukban (hiányzik a hinta, ahol van, ott pedig rongálódott) betölteni.

Ákosék a játszótéren és környékén tapasztalható problémák miatt a kaposvári városüzemeltetéshez fordultak. Reméljük, ebben az ügyben is intézkedni fognak.

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak