Ismét a Mi Hazánk Ifjai tagja tett rendet Kaposváron

Kaposvár lakosai már megszokhatták, hogy ha a városnak segítségre van szüksége, Erdélyi Ákos már két lépéssel előttük jár.

A Mi Hazánk Ifjai egyik tagjához, valamint a párt kaposvári szervezetének elnökéhez, Erdélyi Ákoshoz sokadik alkalommal fordultak lakossági megkereséssel a helyiek. A felkeresést követően Ákos ismét a település számos súlyos problémájára hívta fel a városüzemeltetés figyelmét.

Kaposvár városrészén, Kaposfüreden az Árvácska utcai játszótéren fennálló állapotok elfogadhatatlanok voltak. A játszótér majdhogynem használhatatlan volt. A Mi Hazánk helyi szervezetének jelzését követően rendbe hozták, így a játszótér megszépült!

A homokozó korhadt, szöges fakeretét új, frissen festett fakeretre cserélték. A szétszórt padok a helyükre kerültek. A rögzítetlen betontömbös pad rögzítésre került. A törött pad helyére új pad került. A csúszda mászóka részén pótolták a hiányzó deszkát.

Szintén problémák adódtak a kaposvári Buzsáki utcai játszóteret illetően is.

A játszótér területén lévő gumiabroncsból kialakított homokozót benőtte a gaz. A csúszda faelemei elkorhadtak, sérültek, töröttek. A játszótéren lévő tájékoztató tábla koszos, sérült. A libikókára rálógó faágak használhatatlanná teszik a játékelem igénybevételét.

A játszótér melletti területen építési hulladékok találhatóak. A játszótér közelében lévő családi ház melletti fa ágainak megfelelő mértékű visszametszése szükséges az épület és a vezeték megóvása érdekében.

A Zaranyi lakótelepi ABC mellett lévő hinták felújítása is szükségessé vált, mivel azok a funkciójukat nem tudják jelenlegi állapotukban (hiányzik a hinta, ahol van, ott pedig rongálódott) betölteni.

Ákosék a játszótéren és környékén tapasztalható problémák miatt a kaposvári városüzemeltetéshez fordultak. Reméljük, ebben az ügyben is intézkedni fognak.

Aktuális Belföld Nógrád

Benzin folyt az úttestre, a tűzoltók eltakarították

Egy személyautóból folyt az úttestre üzemanyag Palotáson. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kapás Márton azt közölte: „Az eset hétfő kora reggel történt a településen található Szabadság úton. A helyszínre siettek a pásztói hivatásos tűzoltók, akik letisztították az útpályáról a körülbelül egy négyzetméteres benzinfoltot. Az egység kiérkezésekor nem tartózkodott senki a helyszínen.” Kiemelt kép: magyarhirlap.hu […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Kifehérítette a tavaszi hóesés a Kékestetőt

Több centis hó borítja be a nógrádi határon fekvő hegycsúcsot. Már egészen belelendültünk 2024 tavaszi napsütésébe, majd egyik pillanatról a másikra berúgta az ajtónkat a tél. Gondolta, visszatér. Hétfő reggelre ugyanis kifehéredett a Kékestető. Természetesen idén is lepottyant a tavaszi hó 2-3 centiméter vastagságban. Mostanában gyakran halljuk azt a kifejezést, hogy „szeszélyes időjárás”. Milyen aranyos […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Egyre többen támogatják Binder Csabát, a Mi Hazánk hegyvidéki polgármesterjelöltjét

Egyre több támogatást kap a Mi Hazánk Ifjai elnöke. Binder Csaba kifejtette: „Megállás nélkül járjuk a kerületet, kopogtatunk és gyűjtjük az ajánlásokat az önkormányzati választásokon való induláshoz. Nagyon jó érzés, hogy ennyi támogató mondatot kapok a kerületi lakosoktól, van igény arra, hogy egy új politikai generáció képviselője részt vegyen a kerületi politika alakításában. Az elkövetkezendő […]

Továbbiak