Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába.

Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből.

Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.”

A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott.

11 óra környékén a munkások pihenőt tartottak, majd leültek a füves területet szegélyező betonpadkára.

Az elkövető kezében egy égő cigicsikk izzott, amikor villámcsapásként született meg ragyogó elméjében az a zseniális ötlet, miszerint „mekkora poén lenne már ha az egyikük háta fölé tartanám az égő csikket, majd ráöntenék egy kis benzint, mindenki szakadna a röhögéstől”.

Hát nem. A komédiának szánt kísérletnek néhány pillanat kellett csak, hogy tragédiába torkolljon. Ugyanis ha az ember nem teljesen normális, könnyedén fordulhat meg a fejében az a gondolat is, hogy egy kupaknyi benzin meggyújtásának egy ember hátán nem lesz semmiféle következménye. Csakhogy lett.

Azonnal meggyulladt a sértett felső ruházata is. Az elkövető rögtön rádöbbent, hogy ez mégsem volt teljesen jó ötlet, majd igyekezett segíteni eloltani a tüzet és levenni a sértettről a lángoló pólót.

Az úgymond rosszul sikerült tréfa következtében a sértett másodfokú égési sérülést szenvedett.

A tűzzel játszani nem vicces, hanem életveszélyes!

A biztonsági kamera által rögzített felvételen jól látható a lángoló férfi, valamint az elkövető, aki próbál neki segíteni.

Kiemelt kép: KEMMA (videa.hu)

Aktuális Belföld Nógrád

Benzin folyt az úttestre, a tűzoltók eltakarították

Egy személyautóból folyt az úttestre üzemanyag Palotáson. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kapás Márton azt közölte: „Az eset hétfő kora reggel történt a településen található Szabadság úton. A helyszínre siettek a pásztói hivatásos tűzoltók, akik letisztították az útpályáról a körülbelül egy négyzetméteres benzinfoltot. Az egység kiérkezésekor nem tartózkodott senki a helyszínen.” Kiemelt kép: magyarhirlap.hu […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Kifehérítette a tavaszi hóesés a Kékestetőt

Több centis hó borítja be a nógrádi határon fekvő hegycsúcsot. Már egészen belelendültünk 2024 tavaszi napsütésébe, majd egyik pillanatról a másikra berúgta az ajtónkat a tél. Gondolta, visszatér. Hétfő reggelre ugyanis kifehéredett a Kékestető. Természetesen idén is lepottyant a tavaszi hó 2-3 centiméter vastagságban. Mostanában gyakran halljuk azt a kifejezést, hogy „szeszélyes időjárás”. Milyen aranyos […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Egyre többen támogatják Binder Csabát, a Mi Hazánk hegyvidéki polgármesterjelöltjét

Egyre több támogatást kap a Mi Hazánk Ifjai elnöke. Binder Csaba kifejtette: „Megállás nélkül járjuk a kerületet, kopogtatunk és gyűjtjük az ajánlásokat az önkormányzati választásokon való induláshoz. Nagyon jó érzés, hogy ennyi támogató mondatot kapok a kerületi lakosoktól, van igény arra, hogy egy új politikai generáció képviselője részt vegyen a kerületi politika alakításában. Az elkövetkezendő […]

Továbbiak