Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába.

Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből.

Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.”

A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott.

11 óra környékén a munkások pihenőt tartottak, majd leültek a füves területet szegélyező betonpadkára.

Az elkövető kezében egy égő cigicsikk izzott, amikor villámcsapásként született meg ragyogó elméjében az a zseniális ötlet, miszerint „mekkora poén lenne már ha az egyikük háta fölé tartanám az égő csikket, majd ráöntenék egy kis benzint, mindenki szakadna a röhögéstől”.

Hát nem. A komédiának szánt kísérletnek néhány pillanat kellett csak, hogy tragédiába torkolljon. Ugyanis ha az ember nem teljesen normális, könnyedén fordulhat meg a fejében az a gondolat is, hogy egy kupaknyi benzin meggyújtásának egy ember hátán nem lesz semmiféle következménye. Csakhogy lett.

Azonnal meggyulladt a sértett felső ruházata is. Az elkövető rögtön rádöbbent, hogy ez mégsem volt teljesen jó ötlet, majd igyekezett segíteni eloltani a tüzet és levenni a sértettről a lángoló pólót.

Az úgymond rosszul sikerült tréfa következtében a sértett másodfokú égési sérülést szenvedett.

A tűzzel játszani nem vicces, hanem életveszélyes!

A biztonsági kamera által rögzített felvételen jól látható a lángoló férfi, valamint az elkövető, aki próbál neki segíteni.

Kiemelt kép: KEMMA (videa.hu)

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak