Mi Hazánk Ifjai: Rendszeresen letörik a kereszteket a Margit híd koronáiról

Hiába helyeznek fel új kereszteket, rendszeresen letörik mindet.

A Mi Hazánk Ifjai egyik aktivistája és egyik olvasónk is jelezte, hogy rendszeresen letörik a Margit híd kőkoronáinak keresztjeit.

A munkások is rendszeresen pótolják ugyan a kereszteket, de az elkövetők elfogása tekintetében tehetetlenek.

A környéken ugyan vannak felszerelve térfigyelő kamerák, de a bűnözők arcát ismerve sem mennek sokra a rendőrök.

Persze érthető, hogy a fővárosi rendőröknek nem feltétlenül van kapacitása a hasonló bűnügyek megoldására.

Az egyik Budapest belvárosában dolgozó rendőr azt mondta: „Itt például a lopások nemhogy mindennaposak, óránként kapjuk a feljelentéseket.”

Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a nemzeti jelképeink és az európai keresztény kultúra meggyalázását is komolyan kell venni és a nemzetellenes bűnözők ellen is kemény kézzel kellene fellépnie a hatóságoknak.

Ha a Margit hidat mindhárom irányából (a Margit-sziget, Buda és Pest irányából) civil autókkal körbevenné hat, azaz autónként két rendőr, bizonyára rövid időn belül kézre kerülnének az elkövetők, miután megkaphatnák méltó büntetésüket.

Cservenák Mihály György (a Mi Hazánk Ifjai alelnöke és az ifjúsági jogi munkacsoport elnöke) portálunknak elmondta: „A Mi Hazánk Ifjai álláspontja szerint a harmadikutas nemzeti radikális értékrend egyik legfőbb alappillére, hogy a hasonló nemzetellenes bűncselekmények egy súlyosabb kategóriába tartozzanak a törvényhozás szemében, mint szimpla rongálás, garázdaság vagy lopás, ennek fényében pedig a kiszabott büntetés megfelelő erejű legyen mind a megtorlás, az elrettentés és a megelőzés érdekében.”

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak