Dugót okozott a nógrádi ingázóknak egy fiatal fiú autós öngyilkossága Vácon

Teljes útzár nehezítette meg a közlekedést Vác irányából múlthét kedden délután.

Tragikus baleset történt az M2-es autóúton Vác térségében, amikor egy személyautó karambolozott egy kamionnal.

Információink szerint az érettségi előtt álló fiúval szakított a barátnője, ezért valószínűleg több mint 120 km/órával egy hasonló sebességű kamion elé hajtott.

Egy ideig elérhető volt a FaceBook-on egy poszt, mely alatt a következő komment volt látható: „Most érettségizett volna és szakított vele a barátnője, ezért leírt egy üzenetet és belerongyolt egy ártatlan kamionsofőrbe. Úgy, hogy 11:50-kor a legnagyobb forgalomban van az a szakasz!

Mi takartuk le szerencsétlent. Nem értem, miért kellett ezt csinálni. A szülőket és a családot eszméletlenül sajnálom, de minket is sajnáltak volna, ha 5 másodperccel később érünk oda és ne adja Isten, bármi is történik a párommal, vagy a kisbabánkkal a szíve alatt.”

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt nyilatkozta: „Egy embert a műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók emelnek ki a személygépkocsiból.”

Hozzátették: „A munkálatokat, amelyeket a váci önkéntes tűzoltók is segítenek, a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.”

Kiemelt kép: nool.hu

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak