A balassagyarmati utasok szerint is felháborító, amit a Volánbusz csinál

Kényelmetlen körülményekre panaszkodnak a balassagyarmati Volánbusz utasai.

Nem meglepő, hogy tömegek panaszkodnak a Volánbusz nyújtotta kényelmetlen utazási körülményekre.

Köztudott ugyanis, hogy amit a Volánbusz, és nem mellesleg a MÁV csinál a magyar utasokkal, azok egy normális kormány alatt működő országban elfogadhatatlanok lennének, sőt büntetendőek, Magyarországon pedig ez általános tapasztalat.

Jelen pillanatban pedig még nagyobb mértékben ront a helyzeten, hogy a Volánbusz több járműve javítás alatt áll.

Egy utas a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Hónapok óta igen kényelmetlen körülmények között, zsúfolt buszokon kell utazni a tömegközlekedéssel Balassagyarmatról Budapestre.

Rendszeresen járok munkám miatt a fővárosba, mostanában viszont egyre többször tapasztalom, hogy helyi járati minőségű járművekre kell felszállnom.

Borzasztóan kényelmetlen, sok az utastárs, ugyanakkor jóval kevesebb az ülőhely, ezért hatalmas a zsúfoltság, ráadásul a csomagokat sem tudjuk hová tenni. A sofőröktől kértem magyarázatot, miért van ez, ők az eredeti buszok meghibásodására hivatkoztak.”

Mindezt a Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága is megerősítette a nool.hu-nak: „Átmeneti állapotról van szó, mivel az illetékes forgalmi üzemhez tartozó Credo Inovell típusú autóbuszok közül több is javítás alatt áll, illetve hatósági vizsgára vár. Az ideiglenes járműcsere idejére az esetleges kellemetlenségek miatt az utasközönség türelmét és megértését kérjük.”

Kiemelt kép: volanbusz.hu

Aktuális Belföld Nógrád

A hőség miatt korábban nyitotta meg kapuit a balassagyarmati strand

A hőség miatt három nappal korábban nyitott a Városi Strandfürdő Balassagyarmaon. Az országos tisztifőorvos hazánk egész területére vonatkozóan szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki, amely Balassagyarmaton is életbe lépett. Csach Gábor polgármester azt nyilatkozta: „A Városi Strandfürdő szerdán megnyitotta kapuit a csobbanni vágyók részére, és ezen a héten csütörtökön és pénteken is nyitva tart […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Két fiatal banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson

Két fiatalokból álló banda feszült egymásnak a balassagyarmati buszállomáson kedd délután. Az esethez több rendőr is a helyszínre érkezett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Buda Gábor a nool.hu-nak azt nyilatkozta: „Két csoportosulás közötti, garázda jellegű cselekménnyel kapcsolatban intézkedtek a balassagyarmati rendőrkapitányság munkatársai.” Hozzátette: „Az esetnek nincs sérültje.” Kiemelt kép: szabadriport.wordpress.com Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Heves

Gázkémény csövét lopta el egy sarudi nő

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy sarudi nő ellen. – nyilatkozta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Lázár Levente rendőrfőhadnagy a heol.hu-nak A nyomozás adatai alapján a 37 éves nő március 14-én bement egy helyi ingatlan udvarába és onnan egy 6-7 méter hosszú gázkéményhez tartozó csövet lopott, majd azt értékesítette. A […]

Továbbiak