Nézd, közeleg királyod: teherautón jő, teherautó platóján

Apad a Tisza? Magyar Péter, az identitásmentes tömegek új messiásjelöltje hétről-hétre egyre jobban lejáratja magát.

Ha nincs ló, jó a szamár is. Ha meg szamár sincs, jó a teherautó is.

„Nézd, közeleg királyod: szamáron jő, szamár hátán.” (Zakariás könyve 9:9)

Közel hat éve tapasztaljuk a magyar politikában, hogy a hazai választópolgároknak kitapintható egy messiásváró rétege, és időtlen idők óta tudjuk, hogy a népuralom sokszor nem a nép szabadságát teremti meg, ahogy a hamis próféták sem a megváltást hozzák el.

Megváltásként várta az 1989-es rendszerváltásnak hazudott módszerváltást a magyarság, de rosszul megválasztott vezetői elszalasztották. Ezért alakult ki mára meggyötört társadalmunk egy rétegében a messiásvárás jelensége. A szóban forgó tény legnagyobb veszélye pedig nemmás, minthogy az idő múlásával egyre régebb óta fennál a változás hiánya, ennél fogva pedig egyre erősödik a kielégítetlen sóvárgás a várt megváltó eljövetele iránt.

Vajon tényleg egy ex-NER-tag fogja lebontani a NER-t? Vizsgáljuk meg részleteiben a legújabb messiásjelölt személyét!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselője kifejtette: „Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke megígérte, hogy ő semmiféleképpen nem fog kimenni az Európai Parlamentbe, végül mégis kiment, ahogy az előre várható volt, ezáltal pedig a saját szavazótáborát köpte szembe, hiszen ő csak ugyanazt csinálta, mint az előtte több mint három évtizedig politizáló pártok képviselői. Pont az ellenkezőjét csinálta annak, mint amit ígért a választások előtt.”

Az identitásmentes messiásvárók legújabb jelöltje tehát nem csupán az őt bálványozó hívei szemébe hazudik, de ha netán valaki a nyilvánosság előtt szembesíti őt azokkal, elviharzik, ha pedig igencsak híres közszereplőként elmegy bulizni az ország egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére, majd kihajítják onnan a biztonságiőrök, pár órán belül már az áldozati pózban panaszkodik a FaceBook-on, majd mégis bocsánatot kér.

Az utóbb említett eset június 21-én történt péntek hajnalban az egyik legismertebb belpesti szórakozóhelyen. Miután Magyar Péter részegen balhézott, az őrök kivezették, majd pár órával az eset után kitett egy posztot a FaceBook-oldalára. A helyesírási hibákat most nézzük el!

A posztban többek között kifejtette: „A gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz… Sokan kértétek hogy menjek pihenni. Igazatok volt… Egy fideszes, fizetett provokátor követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon… Mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt. Hiába kértük, hogy hagyja abba… Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Egy politikusnak, pláne egy olyannak, aki miniszterelnök szeretne lenni az a dolga, hogy állja a sarat a provokációkkal szemben is. Aki erre képtelen, az egy vezetésre alkalmatlan személy.

Talán egyszer a szociológusok kielemzik, hogy miért követnek vakon emberek százezrei egy nárcisztikus személyt, aki még semmit nem csinált, nincs semmilyen programja, és a követői legtöbbje a nevén kívül semmit nem tud róla.

Illetve pár dolgot tudunk róla. Azt mondta, mindenhová elmegy, ahová elhívják vitázni… hazudott. Kávézóra uszítja a rajongóit, templomból kijövő embereket gyaláz teherautó platójáról, diszkóban viselkedik vállalhatatlan módon.

Ő lenne a mi „új reménységünk”?

Forrás: mandiner.hu, 24.hu

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak