Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják a karóval támadó férfit

Az M. T. monogramú vádlott még tavaly nyáron támadott meg egy vele konfliktusban lévő személyt egy hegyes végű karóval egy Heves vármegyei településen, és életveszélyesen bántalmazta őt egy előző napi veszekedés apropóján, ami miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Az Egri Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt jelölt ki tárgyalást, amit végül a bíróságnak el kellett tolnia, mivel a tanú nem jelent meg a meghallgatáson.

A vádirat alapján a terhelt tavaly júniusban egy biciklivel közlekedett, miközben arra egy 150 centiméter hosszúságú fa karó volt rögzítve.

A vádlott a biciklivel utolérte a vele korábban konfliktusba keveredő, az utcán sétáló ismerősét, majd leszállva a bicikliről kétszer erősen agyonvágta őt a szerszámnyéllel.

Amikor a megtámadott személy összeesett, és a földön fetrengett, M. T. a karóval még négy alkalommal erősen fejen ütötte, majd elmenekült a helyszínről.

A szakértői véleményekre alapozott váddokumentum rögzítette, hogy az ütések és a földre esés miatt a megtámadott személy sérülései 8 napon túl gyógyulnak, szövődménymentes gyógyulás esetén pedig a felépülés körülbelül 6-8 hét lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Idén már nem lehet szülni a balassagyarmati kórház szülészetén

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház – Rendelőintézet közleménye szerint az idei évre, a Szülészet- Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátást szüneteltetik. A balassagyarmati kórház helyzetéről többször is írtunk már, Dócs Dávid országgyűlési képviselő pedig több alkalommal is jelezte az Országgyűlés felé az intézmény problémáit. Ennek ellenére a kormány nem tett semmilyen lépést annak érdekében, hogy a szülni […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Adománygyűjtés egy gerincvelő műtéten átesett gyermeknek

Egy olvasónk kérte, hogy tegyük közzé az alábbi szöveget, melyet egy elkeseredett apuka tett ki a Facebookra. Ebben egy gerincvelő műtéten átesett gyermek szülei kérnek segítséget, hogy gyermekük újra lábra tudjon állni. „Kedves Rokonaim, Barátaim, Ismerőseim! Eddig nem szerettünk volna beszélni róla, de most eljött az idő amikor is muszáj segítséget kérnünk Kisfiunk Máté számára.. […]

Továbbiak