Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják a karóval támadó férfit

Az M. T. monogramú vádlott még tavaly nyáron támadott meg egy vele konfliktusban lévő személyt egy hegyes végű karóval egy Heves vármegyei településen, és életveszélyesen bántalmazta őt egy előző napi veszekedés apropóján, ami miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Az Egri Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt jelölt ki tárgyalást, amit végül a bíróságnak el kellett tolnia, mivel a tanú nem jelent meg a meghallgatáson.

A vádirat alapján a terhelt tavaly júniusban egy biciklivel közlekedett, miközben arra egy 150 centiméter hosszúságú fa karó volt rögzítve.

A vádlott a biciklivel utolérte a vele korábban konfliktusba keveredő, az utcán sétáló ismerősét, majd leszállva a bicikliről kétszer erősen agyonvágta őt a szerszámnyéllel.

Amikor a megtámadott személy összeesett, és a földön fetrengett, M. T. a karóval még négy alkalommal erősen fejen ütötte, majd elmenekült a helyszínről.

A szakértői véleményekre alapozott váddokumentum rögzítette, hogy az ütések és a földre esés miatt a megtámadott személy sérülései 8 napon túl gyógyulnak, szövődménymentes gyógyulás esetén pedig a felépülés körülbelül 6-8 hét lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Egyéb kategória

A Mi Hazánk Ifjai a Lengyel Nagykövetség előtt tiltakozott

A lengyel-magyar barátság napja alkalmából tiltakozott a Mi Hazánk Ifjai a balliberális lengyel kormány történelemhamisítása ellen a Lengyel Nagykövetség előtt. Binder Csaba (a Mi Hazánk Ifjai elnöke) elmondta: „A lengyel fiatalok nemzeti öntudatát tönkretevő tantervvel állt elő a nemrég felállt lengyel balliberális kormány. Olyan történelmi tényeket színeztek át, amelyek nagyon fontos és meghatározó részei voltak […]

Továbbiak
Egyéb kategória Közéleti Külföld

Nincs kampány, szóval csak a Mi Hazánk törődik a székelyekkel

Érdekes valóságról fest absztrakt képet amikor március 10-én, a székely szabadság napján csak a Mi Hazánk Mozgalom helyez el koszorút egy megemlékezésen. Természetesen ezen nincsen meglepő. Kiváltképp, ha valaki ismeri a Fidesz azon politikai hozzáállását, mely szerint kampányidőszakon kívül nem is fontos a határon túli magyarság helyzete. És természetesen itt ezt a balosoknak is ugyan […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak