Elütöttek egy férfit az M0-on, akit börtönbe akartak zárni bordélyház üzemeltetése miatt

Még szeptember 10-én ütöttek el egy pétervásárai férfit az MO-s autópályán, amiről azóta érdekes részletek derültek ki. A Magyar Nemzet információi szerint az áldozat egykori riporter volt, aki korábban a „Kékfény” című bűnügyi műsorban dolgozott, de később számos jogi probléma miatt vesztette el a munkáját.

Egy korábbi esemény kapcsán emlékezetes, hogy januárban, Budapesten a rendőrség letartóztatott egy 44 éves pétervásárai férfit, aki készpénzért cserébe prostituáltaknak biztosított általa kibérelt ingatlanokat, hogy azokban szexmunkát folytathassanak. A bűnöző elfogásról akkor videófelvételek is készültek, amelyeket a hatóságok a nyilvánossággal is megosztottak.

Később kiderült, hogy a letartóztatott férfi az állami televízió „Kékfény” című bűnügyi műsorának egykori riportere volt, és olyan riportokat is készített, amelyek a prostitúcióról szóltak. Ezen események után a média körében elterjedt a botrány, és a volt kollégák határozottan elhatárolódtak tőle és tetteitől egyaránt.

Nemrégiben az M0-ás autóúton egy másik pétervásárai férfi is sétált a forgalom közepén, és bár túlélte az esetet, kórházba kellett szállítani. Egyelőre nem tisztázott, miért tartózkodott a férfi az M0-ás autóúton ilyen veszélyes helyzetben.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség kedden hivatalos közleményben tudatta, hogy a pétervásárai férfit 18 rendbeli bűntettel vádolják, prostitúció elősegítésével, valamint kábítószer birtoklás vétségével.

Ezen felül a Magyar Nemzet megbízható forrásokból értesült arról, hogy az M0-ás autóúton történt baleset áldozata az említett B. B. volt, akit azon a napon vád alá helyezett a főügyészség. Ő volt az a volt riporter, akivel korábban dolgoztak a „Kékfény” műsorban, de később kollégái és a közösség is eltávolodott tőle a felmerült botrány és jogi ügyei miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Egyéb kategória

A Mi Hazánk Ifjai a Lengyel Nagykövetség előtt tiltakozott

A lengyel-magyar barátság napja alkalmából tiltakozott a Mi Hazánk Ifjai a balliberális lengyel kormány történelemhamisítása ellen a Lengyel Nagykövetség előtt. Binder Csaba (a Mi Hazánk Ifjai elnöke) elmondta: „A lengyel fiatalok nemzeti öntudatát tönkretevő tantervvel állt elő a nemrég felállt lengyel balliberális kormány. Olyan történelmi tényeket színeztek át, amelyek nagyon fontos és meghatározó részei voltak […]

Továbbiak
Egyéb kategória Közéleti Külföld

Nincs kampány, szóval csak a Mi Hazánk törődik a székelyekkel

Érdekes valóságról fest absztrakt képet amikor március 10-én, a székely szabadság napján csak a Mi Hazánk Mozgalom helyez el koszorút egy megemlékezésen. Természetesen ezen nincsen meglepő. Kiváltképp, ha valaki ismeri a Fidesz azon politikai hozzáállását, mely szerint kampányidőszakon kívül nem is fontos a határon túli magyarság helyzete. És természetesen itt ezt a balosoknak is ugyan […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak