Elütöttek egy férfit az M0-on, akit börtönbe akartak zárni bordélyház üzemeltetése miatt

Még szeptember 10-én ütöttek el egy pétervásárai férfit az MO-s autópályán, amiről azóta érdekes részletek derültek ki. A Magyar Nemzet információi szerint az áldozat egykori riporter volt, aki korábban a „Kékfény” című bűnügyi műsorban dolgozott, de később számos jogi probléma miatt vesztette el a munkáját.

Egy korábbi esemény kapcsán emlékezetes, hogy januárban, Budapesten a rendőrség letartóztatott egy 44 éves pétervásárai férfit, aki készpénzért cserébe prostituáltaknak biztosított általa kibérelt ingatlanokat, hogy azokban szexmunkát folytathassanak. A bűnöző elfogásról akkor videófelvételek is készültek, amelyeket a hatóságok a nyilvánossággal is megosztottak.

Később kiderült, hogy a letartóztatott férfi az állami televízió „Kékfény” című bűnügyi műsorának egykori riportere volt, és olyan riportokat is készített, amelyek a prostitúcióról szóltak. Ezen események után a média körében elterjedt a botrány, és a volt kollégák határozottan elhatárolódtak tőle és tetteitől egyaránt.

Nemrégiben az M0-ás autóúton egy másik pétervásárai férfi is sétált a forgalom közepén, és bár túlélte az esetet, kórházba kellett szállítani. Egyelőre nem tisztázott, miért tartózkodott a férfi az M0-ás autóúton ilyen veszélyes helyzetben.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség kedden hivatalos közleményben tudatta, hogy a pétervásárai férfit 18 rendbeli bűntettel vádolják, prostitúció elősegítésével, valamint kábítószer birtoklás vétségével.

Ezen felül a Magyar Nemzet megbízható forrásokból értesült arról, hogy az M0-ás autóúton történt baleset áldozata az említett B. B. volt, akit azon a napon vád alá helyezett a főügyészség. Ő volt az a volt riporter, akivel korábban dolgoztak a „Kékfény” műsorban, de később kollégái és a közösség is eltávolodott tőle a felmerült botrány és jogi ügyei miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Idén már nem lehet szülni a balassagyarmati kórház szülészetén

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház – Rendelőintézet közleménye szerint az idei évre, a Szülészet- Nőgyógyászati fekvőbeteg ellátást szüneteltetik. A balassagyarmati kórház helyzetéről többször is írtunk már, Dócs Dávid országgyűlési képviselő pedig több alkalommal is jelezte az Országgyűlés felé az intézmény problémáit. Ennek ellenére a kormány nem tett semmilyen lépést annak érdekében, hogy a szülni […]

Továbbiak
Egyéb kategória

Adománygyűjtés egy gerincvelő műtéten átesett gyermeknek

Egy olvasónk kérte, hogy tegyük közzé az alábbi szöveget, melyet egy elkeseredett apuka tett ki a Facebookra. Ebben egy gerincvelő műtéten átesett gyermek szülei kérnek segítséget, hogy gyermekük újra lábra tudjon állni. „Kedves Rokonaim, Barátaim, Ismerőseim! Eddig nem szerettünk volna beszélni róla, de most eljött az idő amikor is muszáj segítséget kérnünk Kisfiunk Máté számára.. […]

Továbbiak