Észrevette, hogy lopnak, vascsővel verte meg két cigány

Vírusként terjeng az interneten egy videó, amelyen az látható, hogy egy dohányboltból kilépő eladót két nagydarab férfi megtámad.

A videón viszonylag jól láthatóak az események. A dohánybolt pénztárosa kilép a bolt ajtaján, majd két férfi lesből, akár ragadozók a prédájukat, vascsövekkel támadják meg.

A felvételen lezajló esetet megelőzően az eladó észrevette, hogy az egyik támadó felesége lopni akart a dohányboltban, majd kiküldte. Ezért tértek vissza később a támadók, hogy véres bosszút álljanak.

Az áldozatot nem kímélték, összesen három ütést mértek rá ököllel, négyet vascsővel. Az első bivalyerős ütés a nyakát érte, ami után össze is esett, majd felállt, amikor már vascsővel támadták hátba, amitől újra összeesett. Ezt követte az utolsó három vascsővel adott ütés akkor, mikor az áldozat már a földön térdelt.

Közben a támadók azt kiabálták: „A k*rva anyád, ülj le! Leülsz! Leülsz!”

Közben egy idős úr bottal igyekezett elkergetni a támadókat azt kiabálva: „Húzzál el innen!” Tiszteletreméltó, hogy éppen ő vette fel velük a harcot!

Végül az áldozat kétségbeesetten visszamenekült a boltba, majd odabent is összeesett. A deviáns támadók rutinos bűnözőkhöz híven a bekamerázott boltba már nem mentek be áldozatuk után.

A rendőrség nyomoz. Ha megtalálják az elkövetőket, csak remélhetjük, hogy nem 1-2 év börtönt kapnak majd, vagy még annyit se.

A bűnözői szubkultúra kérdéskörét a legmélyebb részletekig boncolgatjuk egy régebbi cikksorozatunkban: Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 1/3 – BŰNÖZŐI SZUBKULTÚRA

1 komment

  1. Hogy ezeket az ótvaros rohadékokat nem lehet egyszer smindenkorra helyre rakni,hogy tudják hol a helyük a társadalomban!!!
    Persze vannak köztük is tisztességesen dolgozó állampolgárok,csak az a kevesebb.
    Megjegyzem nekünk is volt afférunk velük,azóta sem történt semmi,szabadlábon van az elkövető…😡😡😡😡

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak