Észrevette, hogy lopnak, vascsővel verte meg két cigány

Vírusként terjeng az interneten egy videó, amelyen az látható, hogy egy dohányboltból kilépő eladót két nagydarab férfi megtámad.

A videón viszonylag jól láthatóak az események. A dohánybolt pénztárosa kilép a bolt ajtaján, majd két férfi lesből, akár ragadozók a prédájukat, vascsövekkel támadják meg.

A felvételen lezajló esetet megelőzően az eladó észrevette, hogy az egyik támadó felesége lopni akart a dohányboltban, majd kiküldte. Ezért tértek vissza később a támadók, hogy véres bosszút álljanak.

Az áldozatot nem kímélték, összesen három ütést mértek rá ököllel, négyet vascsővel. Az első bivalyerős ütés a nyakát érte, ami után össze is esett, majd felállt, amikor már vascsővel támadták hátba, amitől újra összeesett. Ezt követte az utolsó három vascsővel adott ütés akkor, mikor az áldozat már a földön térdelt.

Közben a támadók azt kiabálták: „A k*rva anyád, ülj le! Leülsz! Leülsz!”

Közben egy idős úr bottal igyekezett elkergetni a támadókat azt kiabálva: „Húzzál el innen!” Tiszteletreméltó, hogy éppen ő vette fel velük a harcot!

Végül az áldozat kétségbeesetten visszamenekült a boltba, majd odabent is összeesett. A deviáns támadók rutinos bűnözőkhöz híven a bekamerázott boltba már nem mentek be áldozatuk után.

A rendőrség nyomoz. Ha megtalálják az elkövetőket, csak remélhetjük, hogy nem 1-2 év börtönt kapnak majd, vagy még annyit se.

A bűnözői szubkultúra kérdéskörét a legmélyebb részletekig boncolgatjuk egy régebbi cikksorozatunkban: Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 1/3 – BŰNÖZŐI SZUBKULTÚRA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak