Észrevette, hogy lopnak, vascsővel verte meg két cigány

Vírusként terjeng az interneten egy videó, amelyen az látható, hogy egy dohányboltból kilépő eladót két nagydarab férfi megtámad.

A videón viszonylag jól láthatóak az események. A dohánybolt pénztárosa kilép a bolt ajtaján, majd két férfi lesből, akár ragadozók a prédájukat, vascsövekkel támadják meg.

A felvételen lezajló esetet megelőzően az eladó észrevette, hogy az egyik támadó felesége lopni akart a dohányboltban, majd kiküldte. Ezért tértek vissza később a támadók, hogy véres bosszút álljanak.

Az áldozatot nem kímélték, összesen három ütést mértek rá ököllel, négyet vascsővel. Az első bivalyerős ütés a nyakát érte, ami után össze is esett, majd felállt, amikor már vascsővel támadták hátba, amitől újra összeesett. Ezt követte az utolsó három vascsővel adott ütés akkor, mikor az áldozat már a földön térdelt.

Közben a támadók azt kiabálták: „A k*rva anyád, ülj le! Leülsz! Leülsz!”

Közben egy idős úr bottal igyekezett elkergetni a támadókat azt kiabálva: „Húzzál el innen!” Tiszteletreméltó, hogy éppen ő vette fel velük a harcot!

Végül az áldozat kétségbeesetten visszamenekült a boltba, majd odabent is összeesett. A deviáns támadók rutinos bűnözőkhöz híven a bekamerázott boltba már nem mentek be áldozatuk után.

A rendőrség nyomoz. Ha megtalálják az elkövetőket, csak remélhetjük, hogy nem 1-2 év börtönt kapnak majd, vagy még annyit se.

A bűnözői szubkultúra kérdéskörét a legmélyebb részletekig boncolgatjuk egy régebbi cikksorozatunkban: Brutális bűncselekmény: egy fiatal fiút és egy idős férfit fejbe lőttek Hatvanban 1/3 – BŰNÖZŐI SZUBKULTÚRA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak
Belföld Közéleti

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

„Első ellenzéki pártként adta le az európai parlamenti választásokhoz szükséges ajánlásokat a Mi Hazánk, ezzel is megmutatva, milyen erő van ebben a közösségben.” – írja a mihazank.hu Hozzátették: „A Fidesz után a legtöbb jelöltet a Mi Hazánk állítja az önkormányzati választáson is, így harcolunk tovább céljainkért!” Székesi Marcell View all posts

Továbbiak