„Rituális Dühöngés”, avagy új mentális betegségek

Most, hogy végre szépen fokozatosan, de annál biztosabban vége van a Pride hónapnak csúfolt júniusnak, elérkezett az idő, hogy más mentális betegségekről is szót ejtsünk. Példásul a Rage Ritual azaz „Düh Rituálé” vagy kedveltebb fordítás szerint „Rituális Dühöngés” nevű parádéról. – Egészségügyi rovatunk beszámolója a nyugati világ egészségügyi állapotáról.

Gyenge idegzetűek és érzékenyítettek számára nem ajánlott véleménycikkünk következik. Felhívjuk az olvasó figyelmét, hogy a cikk nem kevés iróniát tartalmaz!

Kaliforniában kezdett el terjedni a betegség, mely főleg alacsony intelligenciájú propagandával táplált hölgyeket, vagy annak látszó – a Pol korrektség kedvéért – lényeket érint (mint egyes nemi betegségek, ez is jól leszűkíthető körben mozog). A rituálé sajátossága, hogy egy kisebb csoport kivonul néhány kilométerre a lakhelyétől az erdőbe, majd ott eszeveszettül kiadják dühüket. Eközben botokkal, a hangjukkal és a jelenlétükkel büntetik az aszfaltot, illetve a környező faunát.

Vannak, akik inkább csak vonyítanak, mint a fába szorult féreg, de vannak, akiket a dühöngés agresszívvá tesz. Azaz a kezükbe akadó legnagyobb – nyilván adottságaikhoz képest – faágakat lóbálva brutális fájdalmat okoznak a fülnek és a természetnek is. De olyanok is akadnak közöttük, akik a saját arcuk módszeres letépésében látják a megbékélés folyamatának leghatásosabb eszközét.

Piszkos anyagiak

Ugyanakkor, mint minden szórakozásnak, ennek is megvan a maga ára. Ugyanis az önbecslésük mellett, 4000 dollártól is megszabadulnak a visítani vágyók, hiszen egy ilyen költséges rendezvényen megannyi váratlan kiadás keletkezhet. Például bármikor megeshet, hogy eltörnek az aszfaltgyötrő botok és azért ezek egyedi gyártmányú hülyéknek készült eszközök. (Gondolom én, máskülönben mi kerülne annyiba? – a szerk.)

Nyilván a 4000 dolláros tarifa csak a helyben megtartott Rituális Dühöngés esetében érvényes, mondhatni ez csak egy beugró. Ha valaki egzotikus helyre vágyik, a Loire völgyében is kipróbálhatja magát, ez csak alig 8000 dollárba kerül. A hülyének is megéri hát még nekik. Itt feltételezhetően az utazás mellett a természetre gyakorolt negatív hatást is meg kell fizetni. (Bár személy szerint a medvével erdőben ragadni kívánó Karenekre is kivetném adó formájában, mivel már a létezésük is sok esetben környezetszennyező. – a szerk.)

Mivel ezt a vizuális környezetszennyezést nem lehet elég jól átadni szavakban, alább csatolunk egy videót is hozzá.

Ha tetszett a cikk, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Kiemelt kép: Rage Ritual: Unleash Your Anger, Embrace Your Power, Transform Your Life – YouTube

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak