A Mi Hazánk képviselői is ellátogattak az idei EFOTT Fesztiválra

2024-ben is kiváló hangulat uralkodott az EFOTT Fesztiválon, ezúttal a Velencei-tó partján.

Idén nyáron is megrendezésre került a minden évben visszaköszönő EFOTT Fesztivál. A helyszín a mindennapokban nem több, mint egy kopár pusztaság egy gyönyörű tó látképével, a múlt héten azonban ezt a partvidéket fiatalok ezrei töltötték meg. Akkora volt a tömeg, hogy a tó már nem is látszott mögötte.

Az EFOTT az évente visszatérő, nem mindennapi alkalom, amikor a magyar fiataloknak lehetősége nyílik találkozni és beszélgetni példaképeikkel, nem csupán kedvenc zenészeikkel, hanem kedvenc politikusaikkal is.

Ezért is látogatott el az idei EFOTT-ra Dócs Dávid, Dúró Dóra és Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti pártjának képviselői is, hogy az előre meghirdetett időpontokban lehetőséget kínáljanak fel a fiatalok számára, akik érdeklődve követik a magyar politika alakulását, hogy találkozhassanak és beszélgethessenek velük.

A Mi Hazánk Ifjai lelkes aktivistái a rekkenő hőség ellenére is számos programmal csalogatták magukhoz az érdeklődőket. A mozgalomhoz látogatók első körben egy gombostűvel jelölhették meg egy Nagy-Magyarország térképen, hogy honnan érkeztek az EFOTT-ra. Illetve volt lehetőség kvízkitöltésre, valamint az érdeklődők megmérethették erejüket és kitartásukat egy rúd és számos patkó segítségével.

A fesztivál résztvevőinek sajnos egész nap nem volt lehetősége a készpénzes fizetésre, az egekbe kiáltó árakról már nem is beszélve.

Dócs Dávid, Novák Előd és Dúró Dóra látogatásakor rengeteg fiatal érdeklődő jelent meg, akikkel a képviselők az ifjúság jövőjéről beszélgettek.

Belföld

Vízgazdálkodási anomáliákról interpellált a Parlamentben Dócs Dávid

Az őszi ülésszak első interpellációs szakaszában szólalt fel a Parlamentben a minap Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom Nógrád vármegyei országgyűlési képviselője, aki a közelmúlt árvízi veszélyhelyzete kapcsán vízgazdálkodási anomáliákról beszélt. A honatya elöljáróban leszögezte, röpke egy hónapon belül pusztító aszályt hatalmas árvíz követett az ország legtöbb területén, ami számos kérdést felvet, így például azt, […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Alkatrészeket akart kiszerelni egy dekorációból

Egy etesi tolvaj egy dekorációs kellékből akart alkatrészeket kiszerelni. Etesen is őszi hangulatot varázsoltak a település központjába. A díszítésekben és a dekorációkban sok ember gyönyörködik nap mint nap. Hétfő reggel azonban a lakosok arra lettek figyelmesek, hogy az egyik dekorációs kelléknek, egy biciklinek lába kélt. A rendőrségnek és a tetthelyen működő biztonsági kamerának köszönhetően hamar […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Bajbajutottakon segít és kutyákat képez egy tűzoltó

Nem csupán az emberek, hanem a négylábú barátaink megsegítését is szívügyének érzi a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító referense, Nagy László. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kapás Márton azt nyilatkozta: „Közel 15 éve segíti tűzoltóként a bajbajutottakat, emellett szabadidejében kutyák kiképzésével és rehabilitációjával is foglalkozik Nagy László.” A salgótarjáni tűzoltó gyerekkorát végigkísérte a hivatás. […]

Továbbiak