Nézd, közeleg királyod: teherautón jő, teherautó platóján

Apad a Tisza? Magyar Péter, az identitásmentes tömegek új messiásjelöltje hétről-hétre egyre jobban lejáratja magát.

Ha nincs ló, jó a szamár is. Ha meg szamár sincs, jó a teherautó is.

„Nézd, közeleg királyod: szamáron jő, szamár hátán.” (Zakariás könyve 9:9)

Közel hat éve tapasztaljuk a magyar politikában, hogy a hazai választópolgároknak kitapintható egy messiásváró rétege, és időtlen idők óta tudjuk, hogy a népuralom sokszor nem a nép szabadságát teremti meg, ahogy a hamis próféták sem a megváltást hozzák el.

Megváltásként várta az 1989-es rendszerváltásnak hazudott módszerváltást a magyarság, de rosszul megválasztott vezetői elszalasztották. Ezért alakult ki mára meggyötört társadalmunk egy rétegében a messiásvárás jelensége. A szóban forgó tény legnagyobb veszélye pedig nemmás, minthogy az idő múlásával egyre régebb óta fennál a változás hiánya, ennél fogva pedig egyre erősödik a kielégítetlen sóvárgás a várt megváltó eljövetele iránt.

Vajon tényleg egy ex-NER-tag fogja lebontani a NER-t? Vizsgáljuk meg részleteiben a legújabb messiásjelölt személyét!

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselője kifejtette: „Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke megígérte, hogy ő semmiféleképpen nem fog kimenni az Európai Parlamentbe, végül mégis kiment, ahogy az előre várható volt, ezáltal pedig a saját szavazótáborát köpte szembe, hiszen ő csak ugyanazt csinálta, mint az előtte több mint három évtizedig politizáló pártok képviselői. Pont az ellenkezőjét csinálta annak, mint amit ígért a választások előtt.”

Az identitásmentes messiásvárók legújabb jelöltje tehát nem csupán az őt bálványozó hívei szemébe hazudik, de ha netán valaki a nyilvánosság előtt szembesíti őt azokkal, elviharzik, ha pedig igencsak híres közszereplőként elmegy bulizni az ország egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére, majd kihajítják onnan a biztonságiőrök, pár órán belül már az áldozati pózban panaszkodik a FaceBook-on, majd mégis bocsánatot kér.

Az utóbb említett eset június 21-én történt péntek hajnalban az egyik legismertebb belpesti szórakozóhelyen. Miután Magyar Péter részegen balhézott, az őrök kivezették, majd pár órával az eset után kitett egy posztot a FaceBook-oldalára. A helyesírási hibákat most nézzük el!

A posztban többek között kifejtette: „A gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz… Sokan kértétek hogy menjek pihenni. Igazatok volt… Egy fideszes, fizetett provokátor követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon… Mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt. Hiába kértük, hogy hagyja abba… Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Egy politikusnak, pláne egy olyannak, aki miniszterelnök szeretne lenni az a dolga, hogy állja a sarat a provokációkkal szemben is. Aki erre képtelen, az egy vezetésre alkalmatlan személy.

Talán egyszer a szociológusok kielemzik, hogy miért követnek vakon emberek százezrei egy nárcisztikus személyt, aki még semmit nem csinált, nincs semmilyen programja, és a követői legtöbbje a nevén kívül semmit nem tud róla.

Illetve pár dolgot tudunk róla. Azt mondta, mindenhová elmegy, ahová elhívják vitázni… hazudott. Kávézóra uszítja a rajongóit, templomból kijövő embereket gyaláz teherautó platójáról, diszkóban viselkedik vállalhatatlan módon.

Ő lenne a mi „új reménységünk”?

Forrás: mandiner.hu, 24.hu

Aktuális

Népviseletes bálon szórakozik a nép Rimócon

A Rimóci Folklór Manufaktúra Mohos Zsófia fotográfus ötlete nyomán tavaly rendezte meg először a hagyományaira oly büszke faluban az első Nógrád Vármegyei Népviseletes Bált. A rendezvényt második alkalommal ezen a hétvégén, október 26-án szombaton 19 órától tartják a községben, a Vincze Barna Sportcsarnokban. A szervezők nevében Paluch Norbert néptáncpedagógus-etnográfus portálunk megkeresésére elmondta, az Agrárminisztérium Hungarikum […]

Továbbiak
Aktuális

Társadalmi munkában takarították a temetőt Nógrádon

A nemrégiben megválasztott új önkormányzat egyik első feladataként társadalmi munkát szervezett Nógrádon. Dávid Barbara polgármester a facebook-on számolt be a részletekről. Ezek szerint eredetileg csak a temetőre összpontosítottak volna, mondván Mindenszentek előtt illik minél rendezettebbé, tisztábbá tenni a sírkertet, ám miután az október 19-i, szombat reggeli induláskor elég sok ember gyűlt össze – köztük gyerekek […]

Továbbiak
Aktuális

Mégis megmenthető a romhányi törökmogyorófa

Remény élteti a jövőt – mondhatnák Romhányban, hiszen egy újabb fejlemény szerint mégis megmenthető a teljes elpusztulástól a II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelemről nevezetes törökmogyorófa. A falu délnyugati határában található, a legenda szerint az 1703-11 közötti szabadságharc vezéralakja által törökországi száműzetéséből hazaküldött magból fejlődött törökmogyorófa jelenlegi sorsáról nemrégiben írtunk annak kapcsán, hogy a szakemberek ítélete […]

Továbbiak