13 autót törtek fel Gyöngyös belterületén

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra autófeltörésekkel kapcsolatban, amelyeket Gyöngyös belvárosának területén követtek el kizárólag egyfajta gépjárműtípus ellen.

Az autófeltörések módja igen hasonló volt, mivel minden esetben a gépjárművek első ajtaját szedték ki, és úgy loptak el kisebb értéktárgyakat és szerszámokat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai vizsgálódtak az ügyben, és adatgyűjtéseket követően azonosították be a gyanúsítottakat, akiket február 28-án hallgattak ki.

A két elkövető férfi december 31-től számítva összesen 13 autót tört fel, így 13 rendbeli lopás elkövetésének, illetve lopás kísérletének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

A két férfi letartóztatásának indítványozását a bíróság rendelte el.

Sajnálatos módon a hasonló gépjárműfeltörések gyakran előfordulnak az egész ország területén, de azok sokszor elkerülhetőek, amennyiben biztonságos környezetben parkoljuk le autónkat, illetve nem hagyjuk értéktárgyainkat észrevehető helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Helyi Heves Közéleti Nógrád

Fidesz: Nincs cigány pozitív diszkrimináció! – Mi Hazánk: Tényleg?

A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a rendőrnek készülő cigány származású fiatalok ösztöndíját megemelik. Dócs Dávid a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője írásban kérdezte a belügyminisztert, hogy hogyan fordulhat elő, hogy származási alapon növelik az ösztöndíj mértékét? Az írásbeli kérdésben arra is kitért, hogy véleményük szerint ez pozitív diszkrimináció. Ahogy fogalmazott: „A módosítás célja, a […]

Továbbiak
Helyi Közéleti Nógrád

Javulás várható a Balassagyarmati kórház helyzetében?

Mint arról korábban beszámoltunk, Rétvári Bence államtitkár szerint nincs semmi baj, a kórház tökéletesen működik és amúgy sincs itt semmi látnivaló. Most mégis úgy tűnik, hogy javulás várható a balassagyarmati kórház helyzetében, legalábbis Dr. Szabó Géza balassagyarmati egészségügyi tanácsnok szerint. Dócs Dávid helyi országgyűlési képviselő többször is szót ejtett a Parlamentben a balassagyarmati kórház botrányos […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak