13 autót törtek fel Gyöngyös belterületén

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra autófeltörésekkel kapcsolatban, amelyeket Gyöngyös belvárosának területén követtek el kizárólag egyfajta gépjárműtípus ellen.

Az autófeltörések módja igen hasonló volt, mivel minden esetben a gépjárművek első ajtaját szedték ki, és úgy loptak el kisebb értéktárgyakat és szerszámokat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai vizsgálódtak az ügyben, és adatgyűjtéseket követően azonosították be a gyanúsítottakat, akiket február 28-án hallgattak ki.

A két elkövető férfi december 31-től számítva összesen 13 autót tört fel, így 13 rendbeli lopás elkövetésének, illetve lopás kísérletének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

A két férfi letartóztatásának indítványozását a bíróság rendelte el.

Sajnálatos módon a hasonló gépjárműfeltörések gyakran előfordulnak az egész ország területén, de azok sokszor elkerülhetőek, amennyiben biztonságos környezetben parkoljuk le autónkat, illetve nem hagyjuk értéktárgyainkat észrevehető helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Helyi Közéleti Nógrád

A kormánypártoknál is több helyen indul a Mi Hazánk Nógrád vármegyében

A Mi hazánk nem csak a hat nagyobb városban állít jelölteket, hanem közel harminc faluban is. Ez persze nem csak az ellenzéki pártok között mondható példátlannak. A Fidesz és a KDNP összesen 28 településen indítottak képviselőjelölteket, míg az ellenzéki „nagyobb pártok” közül a DK 3, az MSZP 2, a Momentum pedig egyen sem. Így a […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Felvidék Helyi Történelmi

A magyarellenes Štúrt ünnepelte a budapesti oktatási intézmény

„A szlovák nyelv feltámadásának a napja. 1843. február 14-én Ľudovít Štúr kifejezte azonelgondolását, hogy szükség van egy új írott nyelv elfogadására, amely minden szlovákotegyesítene.” Ez a mondat olvasható szlovák nyelven a Budapesten működő Szlovák Tanítási Nyelvű Óvoda,Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium facebook oldalán, amelyet az intézmény február 14-énosztott meg a 19. századi magyarellenes szlovák költő […]

Továbbiak