13 autót törtek fel Gyöngyös belterületén

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra autófeltörésekkel kapcsolatban, amelyeket Gyöngyös belvárosának területén követtek el kizárólag egyfajta gépjárműtípus ellen.

Az autófeltörések módja igen hasonló volt, mivel minden esetben a gépjárművek első ajtaját szedték ki, és úgy loptak el kisebb értéktárgyakat és szerszámokat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai vizsgálódtak az ügyben, és adatgyűjtéseket követően azonosították be a gyanúsítottakat, akiket február 28-án hallgattak ki.

A két elkövető férfi december 31-től számítva összesen 13 autót tört fel, így 13 rendbeli lopás elkövetésének, illetve lopás kísérletének gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

A két férfi letartóztatásának indítványozását a bíróság rendelte el.

Sajnálatos módon a hasonló gépjárműfeltörések gyakran előfordulnak az egész ország területén, de azok sokszor elkerülhetőek, amennyiben biztonságos környezetben parkoljuk le autónkat, illetve nem hagyjuk értéktárgyainkat észrevehető helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Belföld Helyi Nógrád

Lőfegyverrel akart kirabolni egy idős hölgyet, letartóztatták

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 29 éves Nógrád vármegyei férfi ellen, aki falujában lőfegyverrel próbált meg kirabolni egy idős asszonyt. – írja a NOOL hírpotál. A Nógrád vármegyei Főügyészség közlése szerint egy férfi 2023. március 16-án úgy döntött, hogy pénzügyi nehézségeit egy kirablással oldja meg, melynek áldozatául egy nehezen mozgó, 80 éves asszonyt […]

Továbbiak
Egyéb kategória Helyi Heves

Földrengés rázta meg Heves vármegyét

A GeoRisk Földrengés Mérnöki Iroda számolt be arról, hogy kedden 19:54-kor földrengés rázta meg Heves vármegye északi részét. Az epicentrumot Bálapátfalvától nagyjából 4 kilométerre feltételezik. Azt is hozzátették, hogy a környező településeken lehetett érezhető a Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földmozgás. Heves vármegyei Facebook csoportokban is téma volt, sokan nem tudták mi történik. Volt, aki kifutott […]

Továbbiak