Magyar állatkínzó a TikTok-on

Megkínozta a macskáját egy magyar TikTok-videós élő adásban.

Bizony hajszálpontosan két évvel ezelőtt történt, hogy egy komplett állatkínzó TREND terjedt a TikTok nevű társadalomzüllesztő internetes videómegosztó alkalmazáson, amelyben zenére ijesztették meg fiatalok az állatokat. Ez volt az úgynevezett „Kulikitaka kihívás”, amelynek áldozata egy bajor tehén volt, amit két fiatal lány kergetett a vonat elé, gondolván hogy az nagyon vicces és trendi dolog.

Ezek után már meg sem lepődünk, hogy kis hazánkban is előfordul állatkínzás a TikTok-on, immár nem is először. Közel két és fél éve történt az eset, amikor egy TikTok-videós nő halálra vonszolta a kutyáját. Egy éve pedig egy videó terjedt az interneten, amelyben egy megkötözött madárral fajtalankodott egy híres magyar TikTok sztár.

A napokban pedig napvilágra került egy hír, miszerint egy magyar TikTok-videós egy élő adásában büntetésből, nevelő célzattal kínozta meg, egész konkrétan fojtogatta a macskáját. Az emberi deviancia és a pszichopátia a világ minden szegletében képes felütni a fejét, ahogy az ezúttal is megtörtént.

Az élő adás alatt 60 néző lehetett szemtanúja, amint a bűnöző fojtogatja macskáját, mert az rosszul viselkedett. A férfi azután nevetgélve elmesélte, hogy a cica szeme ilyenkor kigúvad, és nagyokat nyeldes, de nem fáj neki, mert utána a cica hozzábújik.

A legfájóbb ebben az esetben, ahogy a bűnöző jelenlegi élő adásaiban képes hisztériázva kikérni magának, hogy ő rossz ember, és hogy ezt számos úgynevezett rajongója szintén kikéri azoktól, akik rossz embernek merik nevezni őt. Hasonló embertelen közösségeket nem nehéz találni a TikTok-on, esetenként kiskorúak körében sem.

Az extreme_joe_nails felhasználónevű műkörmös tiktokker élő videóban fojtogatta macskáját, és a mai napig még büszke is rá. Természetesen a bűnöző szemében mindenki, aki nem ért vele egyet, az „idióta és hülye”. Az egyik rögzített élő adásában egy nő is szerepelt, aki az esetre reagálva nem győzte dicsérni a férfit: „Te egy baromi jó fej, nagyon jószívű, nagyon jólelkű ember vagy! Többen vagyunk jók, mint rosszak!”

Az adásban a férfi többek között azt is elmondta, hogy a követőtábora nemhogy megmaradt, mindenhol emelkedik. Közben a kommentszekcióit elárasztják a „Ne foglalkozz a rosszakarókkal, a lényeg hogy mi imádunk!”-féle hozzászólások. Szemmel látható tehát, hogy szadistákból és pszichopatákból nem csupán egy-kettő van, és a világhálón könnyen egymásra találnak.

Az esetet már többen is jelezték az állatvédőknek. Kiemelten fontos, hogy ha állatkínzást látunk az interneten vagy bárhol máshol, azonnal jelezzük az esetet az állatvédő egyesületeknek, alapítványoknak, hogy minél előbb intézkedhessenek.

Lépjünk fel az állatkínzás ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Egy igazi hős: egy egész család életét mentette meg egy kutya Gyöngyösön

A szemfüles kutyus mindenkinél előbb észlelte a bajt. Holly, a hatéves berni pásztor mentette meg egy egész család életét Gyöngyösön. Kigyulladt egy ház, már az egész terasz lángolt, de csak a kutyus vette észre, hogy baj van. Holly szaladgálni kezdett a házban, a zajra felébredt az anyuka, aki azonnal felkeltette az apukát és a lányát, […]

Továbbiak