Enyveskezű gyöngyöspatai férfi fosztogatott Nógrád-szerte

A nógrádi rendőrök még menekülés közben elfogtak egy gyöngyöspatai férfit, aki hazafelé menet válogatás nélkül lopott.

A rendőrség közleménye szerint a 24 éves gyöngyöspatai férfi november 3-án délután Salgótarjánból indult haza. Pásztóig tömegközlekedéssel jutott, de útját gyalogosan akarta folytatni.

Majd útközben mindenféle dolgot ellopott, amit meglátott.

Miután leszállt a buszról, Pásztón két autó oldalüvegét betörve zsákmányolt párezer forintot, egy doboz cigarettát, forgalmi engedélyt és egy régebbi mobiltelefont.

Kép forrása: police.hu

A második autó feltörése után elfutott, hátrahagyva az addig lopott cuccait.

Éjfél környékén már Szurdokpüspökiben járt, ahol betört egy lakatlan házba, de üres kézzel távozott.

Gyalogolt tovább, majd a faluban elcsípett egy biciklit, és még mielőtt hazatekerhetett volna vele, beugrott egy kisboltba. Ott egy kerekes kukát „vásárolt”, amit telepakolt az udvaron talált üdítőitalokkal. Oda a kerítéslécek lefeszítésével jutott be.

Kép forrása: police.hu

Nem sokkal később a helyiek felfigyeltek rá, de a fiatalember még időben észlelte a veszélyt, hátrahagyta a lopott dolgait, majd futva menekült.

Szurdokpüspökit elhagyva egy erdőn keresztül próbált hazajutni, de a kutyás rendőrök utolérték.

A bűnözőt előállították a Pásztói Rendőrkapitányságra. A rendőrök kihallgatták, és részletes beismerő vallomást tett a lopásokkal kapcsolatban.

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Komoly fennakadást okozott a hó a tömegközlekedésben

Továbbra sem járnak a buszok Csesztve és Nógrádmarcal felé. A ma hajnalra lehullott brutális mennyiségű hó, illetve az emiatt kialakult kedvezőtlen útviszonyok jelentős fennakadást okoztak Nógrád vármegye autóbusz-közlekedésében is. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a reggeli órákban 46 járat maradt ki szűkebb hazánkban! A nool.hu hírportált a Volánbusz Zrt. a következőképpen tájékoztatta: „Nógrád vármegye területén […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Nógrád

Belopta magát a közönség szívébe a szécsényi Palóc Néptáncegyüttes

Az adventi várakozás jegyében repültek a szoknyák és dobbantak a csizmák a szécsényi művelődési központ színpadán megtartott évzáró műsoron szombaton. Vastapssal jutalmazta a közönség a Palóc Néptáncegyüttes ünnepre hangoló teltházas folklór műsorát. Alig maradt szabad ülőhely szombaton a szécsényi művelődési központ színpada előtt. A világot jelentő deszkákon az idén 25 éves Palóc Néptáncegyüttes hagyományos évzáró […]

Továbbiak
Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen. „KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy […]

Továbbiak