Enyveskezű gyöngyöspatai férfi fosztogatott Nógrád-szerte

A nógrádi rendőrök még menekülés közben elfogtak egy gyöngyöspatai férfit, aki hazafelé menet válogatás nélkül lopott.

A rendőrség közleménye szerint a 24 éves gyöngyöspatai férfi november 3-án délután Salgótarjánból indult haza. Pásztóig tömegközlekedéssel jutott, de útját gyalogosan akarta folytatni.

Majd útközben mindenféle dolgot ellopott, amit meglátott.

Miután leszállt a buszról, Pásztón két autó oldalüvegét betörve zsákmányolt párezer forintot, egy doboz cigarettát, forgalmi engedélyt és egy régebbi mobiltelefont.

Kép forrása: police.hu

A második autó feltörése után elfutott, hátrahagyva az addig lopott cuccait.

Éjfél környékén már Szurdokpüspökiben járt, ahol betört egy lakatlan házba, de üres kézzel távozott.

Gyalogolt tovább, majd a faluban elcsípett egy biciklit, és még mielőtt hazatekerhetett volna vele, beugrott egy kisboltba. Ott egy kerekes kukát „vásárolt”, amit telepakolt az udvaron talált üdítőitalokkal. Oda a kerítéslécek lefeszítésével jutott be.

Kép forrása: police.hu

Nem sokkal később a helyiek felfigyeltek rá, de a fiatalember még időben észlelte a veszélyt, hátrahagyta a lopott dolgait, majd futva menekült.

Szurdokpüspökit elhagyva egy erdőn keresztül próbált hazajutni, de a kutyás rendőrök utolérték.

A bűnözőt előállították a Pásztói Rendőrkapitányságra. A rendőrök kihallgatták, és részletes beismerő vallomást tett a lopásokkal kapcsolatban.

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak