A Márciusi Ifjak ma a Mi Hazánk Ifjai

A Mi Hazánk Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai is megemlékeztek március 15-én a ’48-as szabadságharc hőseiről a Pilvax közben. A megemlékezésre a Mi Hazánk lengyel barátai is elkísérték őket a Młodzież Wszechpolska-ból.

Fotó: Szász Zsombor

Dócs Dávid (a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti képviselője): „A történelem a mondás szerint ismétli önmagát. Ha másban nem is, de abban bizonyosan, hogy ma megint itt van a Pilvax előtt egy, a hazája iránt elkötelezett, azért tenni akaró közösség, akik az emlékezés mellett ugyanazért gyűltek itt most össze, mint tették azt elődeink 176 éve.”

Fotó: Szász Zsombor

Binder Csaba (a Mi Hazánk Ifjai elnöke): „Ma is ugyanaz a feladatunk. Küzdeni a magyarság szabadságáért, s munkálkodni hazánk felvirágoztatásán!”

Fotó: Szász Zsombor

Cservenák Mihály György (a Mi Hazánk Ifjai alelnöke): „A rendezvényünk ifjúsági főszervezőjeként öröm volt látni, hogy mozgalmunk ilyen sok tagja eljött Budapestre a megemlékezésünkre. Az eseményt követően egy csapatépítővel folytattuk az estét, amely nagyon jó hangulatban telt.”

Fotó: Szász Zsombor

Székesi Marcell (a Mi Hazánk Ifjai Pest vármegyei alelnöke): „Egy nemzet számára a fiatalság jelenti a jövőt. Ma a mi feladatunk, hogy szembeszálljunk az ellenséggel, most éppen a globalista erők elnyomásával! Kiváló hangulatban telt a nap, lelkesedésből ezúttal sem volt hiány. Négy éve vagyok tagja a Mi Hazánk Ifjai közösségének, amelytől megszámlálhatatlan életre szóló élményt kaptam már, de 2024. március 15. életem eddigi legszebb emlékét jelenti. Szavakba sem tudom önteni a hangulatot, amely azt éreztette velünk, mi vagyunk az új Márciusi Ifjak. Régebben álmodni sem mertem ehhez hasonló bajtársi közösségről, ahol ilyen szoros barátságok köttetnek, de ma már Binder Csaba elnökünket idézve: „Az életemet adnám a Mi Hazánk Ifjaiért!” A célunk egyre közelebb, a harc folytatódik, elvégre Dávid is legyőzte Góliátot!”

Fotó: Szász Zsombor

Aktuális Belföld Nógrád

Nőt, gyermeket, rokont bántalmazott egy sziráki férfi

Szirák, ahol a település tábláján nagyon találóan már csak annyi szerepel: „irak”. Ez a falu sem szenved ugyanis hiányt a bűnözőktől és egy picit hasonlít egy háborús övezetre is. Ezt mutatja a legutóbbi eset is. A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves sziráki férfi ellen, aki az unokatestvérét a bírósági távoltartási végzés ellenére […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Sikertelen tréfa: meggyújtotta kollégája ruháját egy veszprémi férfi (+videó)

A komédia meglepő gyakorisággal torkollik tragédiába. Másodfokú égési sérülés lett a fűkaszás kolléga viccelődéséből. Magyarország Ügyészségének egy közleménye szerint: „Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját.” A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án munkatársaival Tatabányán benzines fűkaszával dolgozott. 11 óra […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Patakba hajtott egy autó Ecséden

Nem történt sérülés. Patakba hajtott egy autó tegnap kora délután Ecséden a Szabadság úton. Személyi sérülés nem történt. Forrás: Agria TV Kiemelt kép: Agria TV Székesi Marcell View all posts

Továbbiak