Döbbenet: 800 nógrádi buszjárat maradhat ki a mai sztrájk miatt!

Nem biztos, hogy célba érnek azok, akik ma busszal indulnak útnak, ugyanis közel 800 buszjárat maradhat ki a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által indított munkabeszüntetés miatt.

Közel 800 buszjárat érinti Nógrád vármegyét, melyek a mai sztrájk alatt várhatóan nem közlekednek. A Volánbusz Zrt. a munkabeszüntetés időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat az utasok érdekében a jogszabályban foglaltaknak megfelelően.

A kétnapos munkabeszüntetést a szakszervezet azzal az indokkal indította, hogy nem érkezett bérajánlat a jövő évre vonatkozóan.

A sztrájk már hétvégén elkezdődött és még ma is tart.

Salgótarjánból nem indulnak a buszok más városokba, egyebek mellett Budapestre, Egerbe, Miskolcra, Balassagyarmatra, Szécsénybe és Gyöngyösre sem, de a megyeszékhelyről a kisebb településekre is kérdéses lesz a busszal való eljutás, ahogy a falvak tömegközlekedését is érinti a tervezett munkabeszüntetés. Az utasok a volanbusz.hu weboldalán tájékozódhatnak a részletekről.

A Volánbusz Zrt. közleménye szerint amennyiben az érintett autóbuszvezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik majd. Ezek alapján elképzelhető, hogy csak a megállóban derül ki, elindul-e a busz, amire fel szeretnénk szállni.

Kiemelt kép: nool.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak