Játékpisztollyal akart pénzt lopni egy férfi

Kattant a bilincs a napokban annak a férfinek a kezén, aki egy játékpisztollyal akart pénzt lopni Mátraverebélyben. Pechére az már nem játékbilincs volt.

Szép nap virradt Mátraverebélyre február 25-én, vasárnap, de amikor beköszöntött az alkonyat, a kora esti órákban nem csak az eget borította be a sötétség. Az egyre csendesebb utcákon egy férfi figyelt fel busszal érkező ismerősére.

Miután az ismerős leszállt, a férfi elmesélte neki, hogy rendőrségi eljárás folyik ellene és el akarják őt vinni, ezért pénzre lenne szüksége. Sajnos az ismerősnél pont nem volt pénz. Erre a férfi érezhetően magasabb vérnyomással és hangnemmel kezdte ismerősétől követelni a nem létező pénzt. Amikor látta, hogy így sem jár sikerrel, agytekevényeit megerőltetve szintet lépett zsenialitásában, majd előkapott egy játékpisztolyt, és durván megfenyegette az ismerőst.

Az esetre felfigyelve egy bátor járókelő rohant hozzájuk, majd felszólította a férfit, hogy „Hagyja békén az utast!”. Erre a férfi megijedt, egy nála lévő szatyorba dobta a játékát, majd elszaladt.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói hamar észlelték, hogy egy veszedelmes bűnöző rohangál az utcákon, aki ráadásul büntetett előéletű, így mihamarabb rácsok mögé kell zárni a társadalomtól.

A nyomozók hamar felkutatták, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Ezt az ügyészség is indítványozta a rabló jelenlétének biztosítása és a bűnismétlés megakadályozása érdekében. A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal maradéktalanul egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés jogerős. Mátraverebély lakosainak többé nem kell félniük.

Forrás: ugeszseg.hu

Kiemelt kép: amazon.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak