Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 2/3

Fontos azt is megértenünk, hogy az ultraliberális és hippi fiatalok megvezetett áldozatok, ellenben a propagátorok bűnelkövetők.

Nem az ulraliberális és a szabadságharcos fiatalok egymás ellenségei, hanem mindkettőjük KÖZÖS ELLENSÉGEI a nemzetközi ultraliberális érdekemberek.

Jézus Krisztus utolsó szavai a kereszten (Lukács evangéliuma 23:34 a Szent István Társulat fordításában):

Atyám, bocsáss meg nekik, hisz nem tudják, mit tesznek!

A 21. századi szabadságharcosok küldetése az abszolút értékek megőrzése, az újjászülető utókor számára.

Szabadságharcosokként az a küldetésünk, hogy a múlt értékeiből táplálkozva, a jelen viharában, lefektessük a jövő alapkövét.

Következzen egy részlet „Madách Imre: Az ember tragédiája” című könyvéből!

„Ádám:

Visszamennék éjszaki honomba, hol még az őserdők árnyékiban a férfibecs, a tiszta egyszerűség dacol e síma kornak mérgivel, ha titkos szó nem súgná szüntelen, hogy e kort, nékem kell újjáteremtni.

Lucifer:

Hiú törekvés. Mert egyént sosem hozansz érvényre, a kor ellenében. A kor folyam, mely visz, vagy elmerít. Úszója, nem vezére az egyén. Kiket nagyoknak mond a krónika, mindaz, ki hat, megérté századát, de nem szülé az új fogalmakat. Nem a kakas szavára kezd virradni, de a kakas kiált, merthogy virrad. Amott azok, kik béklyóban sietnek mártírhalálra, gúnytól környezetten, látnak csak egy embernyomot előre, köztük dereng fel az új gondolat. S azért meghalnak, mit utódaik az utcaléggel, gondtalan szivandnak.”

Mi ez ellen harcolunk. Egy korszellemmel megyünk szembe. Nem könnyű küldetés árral szemben úszni, de Tóth Tihamér szavait idézve: „Aki az árral lefelé halad, az már csak, lefelé halad.

Csaba később kitért a magyar fiatalok rohamosan gyorsuló és növekvő KIVÁNDORLÁSÁRA.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak