Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 2/3

Fontos azt is megértenünk, hogy az ultraliberális és hippi fiatalok megvezetett áldozatok, ellenben a propagátorok bűnelkövetők.

Nem az ulraliberális és a szabadságharcos fiatalok egymás ellenségei, hanem mindkettőjük KÖZÖS ELLENSÉGEI a nemzetközi ultraliberális érdekemberek.

Jézus Krisztus utolsó szavai a kereszten (Lukács evangéliuma 23:34 a Szent István Társulat fordításában):

Atyám, bocsáss meg nekik, hisz nem tudják, mit tesznek!

A 21. századi szabadságharcosok küldetése az abszolút értékek megőrzése, az újjászülető utókor számára.

Szabadságharcosokként az a küldetésünk, hogy a múlt értékeiből táplálkozva, a jelen viharában, lefektessük a jövő alapkövét.

Következzen egy részlet „Madách Imre: Az ember tragédiája” című könyvéből!

„Ádám:

Visszamennék éjszaki honomba, hol még az őserdők árnyékiban a férfibecs, a tiszta egyszerűség dacol e síma kornak mérgivel, ha titkos szó nem súgná szüntelen, hogy e kort, nékem kell újjáteremtni.

Lucifer:

Hiú törekvés. Mert egyént sosem hozansz érvényre, a kor ellenében. A kor folyam, mely visz, vagy elmerít. Úszója, nem vezére az egyén. Kiket nagyoknak mond a krónika, mindaz, ki hat, megérté századát, de nem szülé az új fogalmakat. Nem a kakas szavára kezd virradni, de a kakas kiált, merthogy virrad. Amott azok, kik béklyóban sietnek mártírhalálra, gúnytól környezetten, látnak csak egy embernyomot előre, köztük dereng fel az új gondolat. S azért meghalnak, mit utódaik az utcaléggel, gondtalan szivandnak.”

Mi ez ellen harcolunk. Egy korszellemmel megyünk szembe. Nem könnyű küldetés árral szemben úszni, de Tóth Tihamér szavait idézve: „Aki az árral lefelé halad, az már csak, lefelé halad.

Csaba később kitért a magyar fiatalok rohamosan gyorsuló és növekvő KIVÁNDORLÁSÁRA.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Négylábú áldozata van egy családi ház tűzesetének

Kigyulladt egy családi ház szobája teljes terjedelmében Nézsán tegnap délután, riasztották a tűzoltókat. A lánglovagok a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakemberét is. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője, Tóth-Szikora Viktória arról tájékoztatta a nool.hu hírportált, hogy szerdán a nézsai Dózsa György úton egy családi ház egyik szobája teljes terjedelmében égett. Kifejtette: „A tulajdonos egyedül […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Egyéb kategória Helyi Közéleti

A WHO pandémiaszerződés aláírása ellen tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom

Dúró Dóra és Toroczkai László közös sajtótájékoztató keretein belül adtak hangot a WHO pandémiaszerződés aláírásával kapcsolatos kétségeiknek. Elmondták, hogy egészen elképesztő, hogy amíg a Fidesz a szuverenitás fontosságáról beszél, addig most készülnek a nemzetállamok intézkedéseit felülíró szerződés aláírására, egy olyan szervezettel, melynek vezetői nem választópolgárok által lettek megválasztva. Arról is szót ejtettek, hogy a Tedrosz […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves Közéleti

Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Egy sajtótájékoztató, majd egy lakossági fórum keretein belül mutatta be Virradat Program nevű pártprogram-füzetét, azon belül pedig ifjúságpolitikai javaslatait a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke, dr. Pápai Ákos, valamint a Mi Hazánk Ifjai alelnöke, Cservenák Mihály György. A párt és az ifjúsági szervezet többek között a fiatalok megélhetési problémáira szeretne választ adni. Dr. Pápai […]

Továbbiak