Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 2/3

Fontos azt is megértenünk, hogy az ultraliberális és hippi fiatalok megvezetett áldozatok, ellenben a propagátorok bűnelkövetők.

Nem az ulraliberális és a szabadságharcos fiatalok egymás ellenségei, hanem mindkettőjük KÖZÖS ELLENSÉGEI a nemzetközi ultraliberális érdekemberek.

Jézus Krisztus utolsó szavai a kereszten (Lukács evangéliuma 23:34 a Szent István Társulat fordításában):

Atyám, bocsáss meg nekik, hisz nem tudják, mit tesznek!

A 21. századi szabadságharcosok küldetése az abszolút értékek megőrzése, az újjászülető utókor számára.

Szabadságharcosokként az a küldetésünk, hogy a múlt értékeiből táplálkozva, a jelen viharában, lefektessük a jövő alapkövét.

Következzen egy részlet „Madách Imre: Az ember tragédiája” című könyvéből!

„Ádám:

Visszamennék éjszaki honomba, hol még az őserdők árnyékiban a férfibecs, a tiszta egyszerűség dacol e síma kornak mérgivel, ha titkos szó nem súgná szüntelen, hogy e kort, nékem kell újjáteremtni.

Lucifer:

Hiú törekvés. Mert egyént sosem hozansz érvényre, a kor ellenében. A kor folyam, mely visz, vagy elmerít. Úszója, nem vezére az egyén. Kiket nagyoknak mond a krónika, mindaz, ki hat, megérté századát, de nem szülé az új fogalmakat. Nem a kakas szavára kezd virradni, de a kakas kiált, merthogy virrad. Amott azok, kik béklyóban sietnek mártírhalálra, gúnytól környezetten, látnak csak egy embernyomot előre, köztük dereng fel az új gondolat. S azért meghalnak, mit utódaik az utcaléggel, gondtalan szivandnak.”

Mi ez ellen harcolunk. Egy korszellemmel megyünk szembe. Nem könnyű küldetés árral szemben úszni, de Tóth Tihamér szavait idézve: „Aki az árral lefelé halad, az már csak, lefelé halad.

Csaba később kitért a magyar fiatalok rohamosan gyorsuló és növekvő KIVÁNDORLÁSÁRA.

Forrás: YouTube (Mi Hazánk Ifjai csatorna: Ragadjuk meg jó erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben) (https://www.youtube.com/watch?v=oVE0CYni9R0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak