Nyilvánosságra hozta a kegyelmet kapott pedofil adatait a Mi Hazánk!

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi a homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin leváltását.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Önök megpróbálták eltitkolni, hogy Novák Katalin államfőként kegyelmet adott a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő K. Endrének! – fogalmazott legutóbb benyújtott indítványában a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, Novák Előd.

Ezt követően a képviselő nyilvánosságra hozta a pedofil férfi teljes nevét és a lakcímét is, majd elmondta, hogy oda szerveznek most egy tüntetést február 13-án 18 órára, illetve onnan egy félórás fáklyás vonulást a bicskei gyermekotthonhoz, ahol mécseseket gyújtanak az egyik bicskei áldozat emlékére, aki öngyilkos lett, miután az igazgató, V. János a gondozására bízott fiúkat orális szexre kényszerítette.

Ezután a képviselő öt kérdést tett fel Orbán Viktornak:

  1. Miért engedtek megint az LMBTQP-lobbinak ezzel a kegyelmi kérvénnyel, vagy milyen fideszes kapcsolatnak köszönheti K. Endre a kegyelmi joggal való visszaélést, s hogy pluszban a foglalkozásától és közügyektől való eltiltását is törölték?
  2. Hajlandók-e idén végre betiltani az LMBTQP-felvonulást, vagy megint az ellentüntetésünket tiltják be?
  3. A homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin maradhat-e államfő? Támogatja-e a méltatlansági eljárást? Ezúton is kezdeményezem, szorgalmazom a Mi Hazánk Mozgalommal a köztársasági elnök leváltását.
  4. A kegyelmi kezdeményezést előterjesztő és ellenjegyző Varga Judit igazságügyi miniszter Ön szerint vezetheti-e ezután a Fidesz EP-listáját?
  5. Támogatja-e a Mi Hazánknak azt a követelését, hogy a jövőben nyilvánosak legyenek a kegyelmi döntések és azok indoklásai?

A képviselő hozzátette: „A Mi Hazánk szerint zéró toleranciára van szükség a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal szemben, és nem méltó Magyarország első számú közjogi méltóságának betöltésére az, aki bűnpártolóként lép fel ilyen esetekben.”

A gyermekotthon igazgatója, V. János és az igazgatóhelyettes, K. Endre a gyermekek jelzése után zsarolással kényszerítették az áldozatokat a vallomásuk visszavonására, megváltoztatására.

Nem sokkal később Orbán Viktor a FaceBook-oldalán egy videóban jelentette be: „Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez a személyes meggyőződésem… Nekem is van öt gyermekem és hat unokám. Ha valakik hozzányúlnának, akkor az első gondolatom, hogy félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe kell vágni. Ezért egyértelmű helyzetet kell teremteni. A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést!”

Kiemelt kép: debreceninap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak