Nyilvánosságra hozta a kegyelmet kapott pedofil adatait a Mi Hazánk!

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi a homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin leváltását.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Önök megpróbálták eltitkolni, hogy Novák Katalin államfőként kegyelmet adott a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő K. Endrének! – fogalmazott legutóbb benyújtott indítványában a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, Novák Előd.

Ezt követően a képviselő nyilvánosságra hozta a pedofil férfi teljes nevét és a lakcímét is, majd elmondta, hogy oda szerveznek most egy tüntetést február 13-án 18 órára, illetve onnan egy félórás fáklyás vonulást a bicskei gyermekotthonhoz, ahol mécseseket gyújtanak az egyik bicskei áldozat emlékére, aki öngyilkos lett, miután az igazgató, V. János a gondozására bízott fiúkat orális szexre kényszerítette.

Ezután a képviselő öt kérdést tett fel Orbán Viktornak:

  1. Miért engedtek megint az LMBTQP-lobbinak ezzel a kegyelmi kérvénnyel, vagy milyen fideszes kapcsolatnak köszönheti K. Endre a kegyelmi joggal való visszaélést, s hogy pluszban a foglalkozásától és közügyektől való eltiltását is törölték?
  2. Hajlandók-e idén végre betiltani az LMBTQP-felvonulást, vagy megint az ellentüntetésünket tiltják be?
  3. A homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin maradhat-e államfő? Támogatja-e a méltatlansági eljárást? Ezúton is kezdeményezem, szorgalmazom a Mi Hazánk Mozgalommal a köztársasági elnök leváltását.
  4. A kegyelmi kezdeményezést előterjesztő és ellenjegyző Varga Judit igazságügyi miniszter Ön szerint vezetheti-e ezután a Fidesz EP-listáját?
  5. Támogatja-e a Mi Hazánknak azt a követelését, hogy a jövőben nyilvánosak legyenek a kegyelmi döntések és azok indoklásai?

A képviselő hozzátette: „A Mi Hazánk szerint zéró toleranciára van szükség a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal szemben, és nem méltó Magyarország első számú közjogi méltóságának betöltésére az, aki bűnpártolóként lép fel ilyen esetekben.”

A gyermekotthon igazgatója, V. János és az igazgatóhelyettes, K. Endre a gyermekek jelzése után zsarolással kényszerítették az áldozatokat a vallomásuk visszavonására, megváltoztatására.

Nem sokkal később Orbán Viktor a FaceBook-oldalán egy videóban jelentette be: „Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez a személyes meggyőződésem… Nekem is van öt gyermekem és hat unokám. Ha valakik hozzányúlnának, akkor az első gondolatom, hogy félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe kell vágni. Ezért egyértelmű helyzetet kell teremteni. A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést!”

Kiemelt kép: debreceninap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Heves

Súlyos vonatbaleset történt Heves vármegyében

Az Agria TV információi szerint egy kavicsot szállító teherautó és egy tehervonat ütközött egy átjáróban Adácson. A vonat vezetőjét a tűzoltók szabadították ki, majd helikopterrel kórházba szállították. A heol.hu információi szerint a baleset előtt értesítették a segélyhívót, mert nem működtek a biztosítóberendezések. A katasztrófavédelem a vonatforgalmat mindkét irányban leállította. A MÁVINFORM a közösségi oldalán tudatta […]

Továbbiak
Belföld Nógrád

Egy férfi életéért küzdöttek a mentők Salgótarjánban

Újraélesztési kísérlet: sokáig küzdöttek a mentők egy salgótarjáni férfi életéért. Hétfőn, a kora délelőtti órákban, Salgótarján belvárosában, a Rákóczi úton a járókelők mentők és rendőrök jelenlétére figyelhettek fel. Elsőként a mentők, majd a rendőrök vonultak ki a helyszínre. A történtekről az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyújtott bővebb tájékoztatást a nool.hu-nak. Az OMSZ kommunikációs munkatársa, Udvari-Lakos Luca […]

Továbbiak
Belföld Közéleti

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

„Első ellenzéki pártként adta le az európai parlamenti választásokhoz szükséges ajánlásokat a Mi Hazánk, ezzel is megmutatva, milyen erő van ebben a közösségben.” – írja a mihazank.hu Hozzátették: „A Fidesz után a legtöbb jelöltet a Mi Hazánk állítja az önkormányzati választáson is, így harcolunk tovább céljainkért!” Székesi Marcell View all posts

Továbbiak