Nyilvánosságra hozta a kegyelmet kapott pedofil adatait a Mi Hazánk!

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi a homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin leváltását.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Önök megpróbálták eltitkolni, hogy Novák Katalin államfőként kegyelmet adott a homoszexuális pedofil bűncselekmény eltussolásában hamis vallomásra kényszerítéssel közreműködő K. Endrének! – fogalmazott legutóbb benyújtott indítványában a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, Novák Előd.

Ezt követően a képviselő nyilvánosságra hozta a pedofil férfi teljes nevét és a lakcímét is, majd elmondta, hogy oda szerveznek most egy tüntetést február 13-án 18 órára, illetve onnan egy félórás fáklyás vonulást a bicskei gyermekotthonhoz, ahol mécseseket gyújtanak az egyik bicskei áldozat emlékére, aki öngyilkos lett, miután az igazgató, V. János a gondozására bízott fiúkat orális szexre kényszerítette.

Ezután a képviselő öt kérdést tett fel Orbán Viktornak:

  1. Miért engedtek megint az LMBTQP-lobbinak ezzel a kegyelmi kérvénnyel, vagy milyen fideszes kapcsolatnak köszönheti K. Endre a kegyelmi joggal való visszaélést, s hogy pluszban a foglalkozásától és közügyektől való eltiltását is törölték?
  2. Hajlandók-e idén végre betiltani az LMBTQP-felvonulást, vagy megint az ellentüntetésünket tiltják be?
  3. A homoszexuális pedofilbotrányban bűnpártolást elkövetett Novák Katalin maradhat-e államfő? Támogatja-e a méltatlansági eljárást? Ezúton is kezdeményezem, szorgalmazom a Mi Hazánk Mozgalommal a köztársasági elnök leváltását.
  4. A kegyelmi kezdeményezést előterjesztő és ellenjegyző Varga Judit igazságügyi miniszter Ön szerint vezetheti-e ezután a Fidesz EP-listáját?
  5. Támogatja-e a Mi Hazánknak azt a követelését, hogy a jövőben nyilvánosak legyenek a kegyelmi döntések és azok indoklásai?

A képviselő hozzátette: „A Mi Hazánk szerint zéró toleranciára van szükség a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal szemben, és nem méltó Magyarország első számú közjogi méltóságának betöltésére az, aki bűnpártolóként lép fel ilyen esetekben.”

A gyermekotthon igazgatója, V. János és az igazgatóhelyettes, K. Endre a gyermekek jelzése után zsarolással kényszerítették az áldozatokat a vallomásuk visszavonására, megváltoztatására.

Nem sokkal később Orbán Viktor a FaceBook-oldalán egy videóban jelentette be: „Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez a személyes meggyőződésem… Nekem is van öt gyermekem és hat unokám. Ha valakik hozzányúlnának, akkor az első gondolatom, hogy félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe kell vágni. Ezért egyértelmű helyzetet kell teremteni. A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést!”

Kiemelt kép: debreceninap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Nógrád

Bulizás után elloptak egy kocsit

Úgy gondolták, jó buli lesz, ezért bulizás után elkötöttek egy kocsit nógrádi kamaszok. Elszabadult a házibuli Nógrád vármegyében. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt két 17 éves fiú ellen, akik egy házibuli végén elkötöttek egy autót, majd a rendőri igazoltatásnál más adataival próbáltak kibújni a felelősség alól. A Nógrád Vármegyei Főügyészség a nool.hu-nak azt nyilatkozta, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

Késsel rabolt ki egy fiatal fiút három férfi a gödöllői HÉV-en

Közel 200 ezer forintnyi értéket zsákmányoltak a fiútól az elkövetők, egyiküket még keresik. Vádat emelt az ügyészség két férfi ellen, akik egyelőre ismeretlen társukkal együtt kiraboltak egy fiatal fiút a gödöllői HÉV-en. A vádirat szerint a három elkövető március 19-én éjszaka nézte ki magának a HÉV-en utazó fiút. Egyikük odalépett hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Heves

Párakapuk enyhítik a kánikulát Egerben is

Országszerte igyekeznek enyhíteni a hőséget. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az ország egész területén június 19-én 0 órától június 22-én 24 óráig. Azóta a visszatérő hőség miatt Egerben is megpróbálják enyhíteni a hőséget a helyiek. A Városgondozás Eger Kft. három helyszínen (a […]

Továbbiak